Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το ίντερνετ στο pc μου. Το ίντερνετ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργό με τεράστα σκαμπανεβάσματα στη ταχύτητα. 

Σύμφωνα με το http://www.speedtest.net/ που τσέκαρα πολλές φορές σήμερα η ταχύτητα στο pc μου παίζει από 0.30Mpbs συνήθως έως 10Mbps. Πολλές φορές δεν φορτώνει καν σελίδες και οι ταχύτητες download μου είναι απελπιστικές.

Στις υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού η ταχύτητα είναι 25Mbps οπότε δεν είναι θέμα παρόχου.

Το pc μου είναι desktop και χρησιμοποιώ wifi σύνδεση με wifi usb adapter τον οποίο δοκίμασα σε άλλο laptop από την ίδια απόσταση με του προβληματικού pc και η ταχύτητα ήταν γρήγορη.

Επίσης το τσέκαρα για ιούς με τα avast και Malwarebytes και δεν βρήκαν κανένα.

Στον task manager η χρήση του ίντερνετ είναι 0%

Επίσης το πρόβλημα είναι γενικό δεν φταίει δηλαδή κάποιος browser.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Χρησιμοποιώ windows 10, αν αυτό βοηθάει.

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του! 

Δημοσ.

τυχαια σειρα

driver

antivirus

firewall

hardware (πχ usb port)

για να αποκλείσεις το τελευταίο κατεβασε ενα linux live dvd κάνε boot απο εκεί και δες ταχυτητα internet. Αν παει καλα, τοτε ασχολήσου με τα αλλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Και φυσικά να έχεις καλό σήμα. Επίσης μπορείς να πάρεις και μια προέκταση USB για α μετακινήσεις τον adaptor.

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατεστησε το inssider στο pc σου και κοιτα ποια ασυρματα δικτυα υπαρχουν στο χωρο σου κσι αν το σημα το δικο σου το ταπωνουν τα υπολοιπα. Πιθανατοτα εχεις παρεμβολες απο τα γειτονικα wifi, μπες στο router σου και αλλαξε το δικο σου ασυρματο καναλι εκπομπης

Διαφορετικα ενσυρματη συνδεση μεσω ειδικης πριζας ηλεκτρικου δικτυου αν δεν μπορεις να απλωσεις καλωδιο απο το router μεχρι το pc

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, όλες οι συσκευές κανονικά γρήγορο internet, o υπολογιστής σύρσιμο (ενσύρματα και ασύρματα). Μετά από πολλές δοκιμές , έκανα αυτά που λένε και τα παιδιά από πάνω, έφταιγαν τα περιβόητα windows 10 και κάποιος driver που δεν καθόταν σωστά. Έβαλα τα 8 και ησύχασε το κεφάλι μου. Αμα δεν φτιαχτεί το πρόβλημα, δοκίμασε να βάλεις τα 8 ή τα 7

ΥΓ. Το internet έχει γεμίσει με θέματα για προβλήματα των windows 10 με κάρτες γραφικών και δικτύων, αυτό με έκανε να δοκιμάσω τα 8 και ηρέμησα, παιδευόμουν μια εβδομάδα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...