Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα στην περιοχή μου έχει ανοίξει ένα μαγαζί τύπου καφενείο σε συνδυασμό με μινι μαρκετ και ο τύπος που το εχει βαραει την μουσικη πολλες φορες μεχρι τις 5 το πρωι. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το νόμιμο ωράριο του καταστήματος αυτού βάσει του νόμου και τι ενέργεις μπορώ να κάνω από μεριάς μου έτσι ω΄στε να μπορώ να κοιμηθώ επιτέλους σαν άνθρωπος γιατί η κατάσταση πια δεν πάει άλλο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

σε καφενειο/μινι μαρκετ ο τυπος δεν παιζει να εχει αδεια μουσικης και αδεια μουσικων οργανων με την καμια.Παρε την αστυνομια απλα.

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γρήγορε απαντήσεις σας αλλά η μουσική είναι από απλό ηχοσύστημα δεν είναι live λέτε να ισχύουν τα παραπάνω και στις δύο περιπτώσεις;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γρήγορε απαντήσεις σας αλλά η μουσική είναι από απλό ηχοσύστημα δεν είναι live λέτε να ισχύουν τα παραπάνω και στις δύο περιπτώσεις;

Δεν παίζει ρόλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Η μουσικη πανω απο μια συγκεκριμενη ενταση, απαγορευεται.

Αρα αν παιζει δυνατα, καλεις αστυνομια. Αν παιζει στα νομιμα ορια και σε ενοχλει, τοτε δυστυχως δεν μπορεις να κανεις πολλα, πλην του να τον πιασεις με το καλο και να συζητησετε.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες "δυνατά", πόσο δυνατά εννοείς;

Δημοσ.

'Εχουμε κι εμείς εδώ πιό κάτω έναν ταβερνιάρη που φέρνει κάτι κλαρίνα μερικές φορές και γίνεται χαμός. Απέναντι από τον ταβερνιάρη μένουν κάποιοι αγνώστου προελεύσεως που παίζουν στο τέρμα αμανέδες κλπ όταν έχουν κέφια ή όταν δεν είναι στα καλά τους. Πλάκα έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα στην περιοχή μου έχει ανοίξει ένα μαγαζί τύπου καφενείο σε συνδυασμό με μινι μαρκετ και ο τύπος που το εχει βαραει την μουσικη πολλες φορες μεχρι τις 5 το πρωι. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το νόμιμο ωράριο του καταστήματος αυτού βάσει του νόμου και τι ενέργεις μπορώ να κάνω από μεριάς μου έτσι ω΄στε να μπορώ να κοιμηθώ επιτέλους σαν άνθρωπος γιατί η κατάσταση πια δεν πάει άλλο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μήπως σέρνει και τα έπιπλα??  :-D  :-D

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...