laxanoulis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. 8 Ιανουαρίου αγόρασα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εξωτερικού κάτι και από εκείνη την ημέρα το περίμενα. Τελικά ήρθε στις 23 Ιανουαρίου. Το θέμα μου τώρα είναι ότι από τις 23 μέχρι σήμερα το απόγευμα εγώ δεν είχα το χαρτάκι/ειδοποίηση, που σου αφήνουν για το ότι έχεις δέμα, στα χέρια μου γιατί ο ταχυδρόμος το είχα αφήσει σε σημείο που δεν φαινόταν και κατά λάθος σήμερα το βρήκε η κοπέλα μου και μου το έφερε. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι που δεν πήγα να το πάρω στις 23 του μήνα ή δεν παίζει τέτοιο θέμα?
soteras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το δέμα μένει στα ταχυδρομία 20 μέρες πήγαινε με το χαρτάκι στο κοντινό ταχυδρομείο να το αναζητησεις 1
laxanoulis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το δέμα μένει στα ταχυδρομία 20 μέρες πήγαινε με το χαρτάκι στο κοντινό ταχυδρομείο να το αναζητησεις Δεν το ήξερα αυτό. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
vasdim1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μην αγχώνεσαι. Δευτέρα πρωί πήγαινε να το παραλάβεις. Απ΄ότι ξέρω το κρατάνε 15 μέρες. Αν δεν πας σου στέλνουν σίγουρα και 2η ειδοποίηση, 1
scullyist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 1. Απ΄ότι ξέρω το κρατάνε 15 μέρες. 2. Αν δεν πας σου στέλνουν σίγουρα και 2η ειδοποίηση, 1. Σωστό, το γράφει από πίσω και το ειδ/ιο. Μετά τις 15μέρες (από την ημερομηνία άφιξης που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο), παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. 2. Αλλά διευκρίνηση, πως η 2η ειδοποίηση -αν όντως έρθει (με τις ορέξεις τους είναι σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία)- έρχεται πριν από την λήξη του εν λόγω 15νθημερου. Μην τυχόν το ερμηνεύσει κανείς λάθος, δλδ δεν παίρνει "ανανέωση" χρόνου αν σου έρθει και 2η ειδοποίηση, υπενθύμιση είναι και συνεχίζει να ισχύει / μετράει το αρχικό 15νθήμερο κράτησης. 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Επίσης, με ένα τηλέφωνο δεν έχουν πρόβλημα να στο κρατήσουν και πέρα από τις 15 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα