JoooJ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μια ερώτηση, ίσως και ηλίθια. θέλω να κάνω ηλεκτρονικά αίτηση στο asep.gr. σ ένα σημείο θέλει να δηλώσω κωδικό παραβόλου. έχω τον κωδικό του παραβόλου το οποίο δεν προμηθεύτηκα ηλεκτρονικά αλλά από Τράπεζα/Ελτα. μου δώσανε κι ένα χαρτί που γράφει κωδικό και τα στοιχεία μου και πάνω αναφέρει e-παράβολο. υποθέτω ότι τον κωδικό τον συμπληρώνων στο πεδίο Ηλεκτρονικό παράβολο και όχι στο έντυπο παράβολο. ή μήπως επειδή το πήρα από δημόσιο ταμείο μετράει σαν έντυπο. δε νομίζω αλλά είπα να ρωτήσω.
fakiris31 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει παλιά Αλλά πάρε τηλ στον ασεπ να εισαι σίγουρος
pitogiro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ηλεκτρονικό πρέπει να ναι λογικά. Δοκίμασε το εξής. Γράψε τον αριθμό του παραβόλου εκεί που λέει "Έντυπο παράβολο". Αν δεν σε αφηνει να βάλεις όλα τα ψηφία, τότε είναι σίγουρα ηλεκτρονικό. Το έντυπο παράβολο έχει λιγότερα ψηφία από το ηλεκτρονικό.
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 e-paravolo θα ειναι απο τα λεγόμενα σου... Παρεπιμπτόντως στον ασεπ μην περιμενεις να απαντησουν, εχω κολλητό που εχει κανει περιπου 200 εξερχόμενες την περασμένη εβδομάδα και δε του απαντησαν σε καμια (στην καλυτερη επεφτε απευθείας η γραμμη στη χειρότερη απαντουσαν πατουσε την επιλογή που ήθελε και την εριχναν μετά)... κλαμα!
JoooJ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μωρέ κι εγώ e-παράβολο πιστεύω ότι είναι. το γράφει και πάνω επίσης. απλά με το δημόσιο δε βγάζεις άκρη, δε ξέρεις που θα σου τη φέρουν, επειδή το πήρα από δημόσιο ταμείο λέω μήπως το θεωρήσουν έντυπο.
JoooJ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ηλεκτρονικό πρέπει να ναι λογικά. Δοκίμασε το εξής. Γράψε τον αριθμό του παραβόλου εκεί που λέει "Έντυπο παράβολο". Αν δεν σε αφηνει να βάλεις όλα τα ψηφία, τότε είναι σίγουρα ηλεκτρονικό. Το έντυπο παράβολο έχει λιγότερα ψηφία από το ηλεκτρονικό. έχεις δίκιο. το έντυπο έχει λιγότερα ψηφία. οπότε έληξε το θέμα.
redhotstef Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σε ενα απο τα δυο συμπληρωνεις μονο. Οχι και στα δυο. Εξ αλλου το εντυπο χωραει να βαλεις λιγοτερα ψηφια ετσι κ αλλιως. Εγω με την ιδια διαδικασια, εβαλα τα 15-20 ψηφια νομιζω ηταν, στη πανω φορμα "ηλεκτρονικο".
torq Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Κάτι λίγο άσχετο. Στις προκηρύξεις αυτές, η ανεργία μετράει μόνο για τους ΥΕ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα