Προς το περιεχόμενο

Η Ultrafine 5K οθόνη της LG σταματάει να λειτουργεί όταν τοποθετηθεί κοντά σε router


Panos1221

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία της οθόνης UltraFine 5K, η οποία ήταν βελτιστοποιημένη για καλύτερη συνεργασία με τα νέα MacBook Pro.


Η Apple, επίσης, την προώθησε προς αντικατάσταση των παλαιών Thunderbolt οθονών, ενώ την πρότεινε και στους αγοραστές των νέων MacBook Pro.


Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, ένα σοβαρό πρόβλημα έχει βγει στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, αν η οθόνη βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων από κάποιο ασύρματο router, τότε αυτή θα σταματήσει να λειτουργεί, επηρεάζοντας και το MacBook Pro, στο οποίο είναι συνδεδεμένη. Το τρεμόπαιγμα, το πάγωμα της οθόνης αλλά και η αποσύνδεσή της είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η συχνή επανεκκίνηση του Mac, για να δουλέψει η οθόνη έστω και για λίγα λεπτά.


Η LG έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προβλήματος αυτού και έχει ανακοινώσει πως το πρόβλημα αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Η κορεατική εταιρεία, επιπρόσθετα, προτείνει στους χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να μετακινήσουν την οθόνη μακριά από το router και τότε όλα θα λειτουργήσουν κανονικά. Πρέπει να σημειωθεί πως πιθανόν το πρόβλημα αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετούς χρήστες, ενώ η ίδια η οθόνη Ultrafine 5K έχει κόστος 1.299 δολάρια.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να καταλαβαίνουν ότι ο router τόσο κοντά δεν είναι καλό για την υγεία τους..

 

H οθόνη σταματά να λειτουργεί για να τους το θυμίσει (it is a feature not a bug). Να μην γκρινιάζουν και να την αγοράσουν και άλλοι :P

  • Like 20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έδωσε λύση άμεσα όμως! :P

 

Η κορεατική εταιρεία, επιπρόσθετα, προτείνει στους χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να μετακινήσουν την οθόνη μακριά από το router και τότε όλα θα λειτουργήσουν κανονικά.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα-πλάκα η κεραία του router έχει κάποια υπολογίσιμη ακτινοβολία και δεν είναι σκόπιμο να βρίσκεται ένα μέτρο απ΄το κεφάλι του χρήστη. Όποιοι κι αν έχουν τέτοια διαρρύθιση στο γραφείο τους , να το προσέξουν ως θέμα υγείας.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...