mihalis19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχει κανείς καμία πρόταση για καπνό στριφτού που να γλυκίζει.?? Το βασικό είναι να μην πικρίζει.. Έκανα μέχρι τώρα τον black devil αλλά καταργήθηκε. Ο συνδιασμός είναι χαρτάκια rizzla γλυκόριζας και φιλτράκια swan κίτρινα. Λείπει ο καπνός. Καμία ιδέα?
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Holborn ασπρο, Karelias κιτρινο η νομιζω ασπρο, το ελαφρυ τελος παντων
mihalis19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και τα 2 τα έχω δοκιμάσει. το holborn άσπρο είναι υπερβολικά ελαφρύ το karelias δεν μου άρεσε και πολύ. Επίσης έχω και golden virginia κίτρινο Και αυτό επίσης μου πικρίζει κάπως.
maik42 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ο συνδιασμός είναι χαρτάκια rizzla γλυκόριζας και φιλτράκια swan κίτρινα. Λείπει ο καπνός. Καμία ιδέα? εσυ ρε φιλε δεν θελεις καπνο, κανταϊφι ψαχνεις. 6
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Kάνε ένα χαρμάνι με πολλές διάφορες μάρκες,
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χόλμπορν πορτοκαλί και το πρωί ντουβαροτρύπανο 8άρι για τη μύτη.
thant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) το ελαφρυ τελος παντων το holborn άσπρο είναι υπερβολικά ελαφρύ Οταν κάπνιζα (οχι στριφτό) ήξερα οτι η πίσσα βρίσκεται στο χαρτάκι του τσιγαρου και όσο πιο πολύ πισσα ειχε τοσο πιο βαρύ ηταν το τσιγαρο. Στον καπνό δεν ισχύει το ίδιο? Μήπως τα χρώματα των καπνών εχουν να κανουν με το άρωμα και οχι με το πόσο βαρύς ειναι? Κανω λαθος? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από thant
mihalis19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εσυ ρε φιλε δεν θελεις καπνο, κανταϊφι ψαχνεις. χαχαχαχαχαχαχαχ
m0i Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 craven blue αυτο! αλλα προσοχη ξεραινεται ευκολα
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς καμία πρόταση για καπνό στριφτού που να γλυκίζει.?? Το βασικό είναι να μην πικρίζει.. Έκανα μέχρι τώρα τον black devil αλλά καταργήθηκε. Ο συνδιασμός είναι χαρτάκια rizzla γλυκόριζας και φιλτράκια swan κίτρινα. Λείπει ο καπνός. Καμία ιδέα? Μπασμάς Ξάνθης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα