Highlander Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 H σαλμονέλα είναι μικρόβιο που δύναται να βρεθεί πάνω στο τσόφλι των αυγών. Για να αποφευχθεί η μόλυνση τα αυγά μπαίνουν κάτω από λάμπες που καίνε τέτοια μικρόβια. Τα χωριάτικα που παίρνουμε από φίλους, όπως εγώ, προφανώς δεν έχουν υποστεί τέτοιο "καθάρισμα". Δεν το είχα ακούσει αυτό μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, τα αυγά τα πλένω πριν τα κάνω οτιδήποτε. Τώρα αν γλιτώνω κάτι με αυτό... δεν ξέρω.
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν αγοράζεις χωριάτικα πανε μια βολτα και δες το κοτέτσι. Αν ειναι καθαρό εισαι εντάξει. Αν ειναι ομως κανένας μπιχλας, μείνε μακριά.
Highlander Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω δικό μου κοτέτσι . Το έχω όσο πιο καθαρό γίνεται, γαλβανιζέ με ασβέστη κλπ. Τώρα βέβαια με βροχές και χιόνια έχει μαζέψει λάσπες και θέλει γενικό. Τα κοτόπουλα, μόνο κοιμούνται εκεί, την ημέρα βόσκουν έξω. Φωλιά έχω την παρακάτω μέσα σε ένα κοτέτσι, η οποία καθαρίζεται αρκετά συχνά, γιατί μαζεύει κοτσιλιά. 1
*nenya* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ^ Η παραπάνω φωλιά βλέπω έχει ενσωματωμένη παλέτα με τα nudes του χειμώνα ε [Maybelline?]; Μες στη μόδα οι κότες σου! 1
Ryudo2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 H σαλμονέλα είναι μικρόβιο που δύναται να βρεθεί πάνω στο τσόφλι των αυγών. Για να αποφευχθεί η μόλυνση τα αυγά μπαίνουν κάτω από λάμπες που καίνε τέτοια μικρόβια. Τα χωριάτικα που παίρνουμε από φίλους, όπως εγώ, προφανώς δεν έχουν υποστεί τέτοιο "καθάρισμα". Δεν ισχυει αυτο,η σαλμονελα ειναι και στον κροκο..
margaritagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το μικρόβιο μπορεί να ειναι στον κρόκο αλλα μπορεί και να περασει μέσα απο καποια ρωγμή στο τσόφλι. 1
fotaras13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν το αβγό το χωριάτικο δεν έχει λίγο κουτσουλόχεσμα πάνω στο τσόφλι δεν είναι ποιοτικό να ξέρετε. 2
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ισχυει αυτο,η σαλμονελα ειναι και στον κροκο.. Πράγματι αλλά εξουδετερώνεται στο μαγείρεμα. Θεωρώ αυτονόητο ότι δε τρώει κανείς το αυγό ωμό γι αυτό και δεν το ανέφερα.
scullyist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πράγματι αλλά εξουδετερώνεται στο μαγείρεμα. Θεωρώ αυτονόητο ότι δε τρώει κανείς το αυγό ωμό γι αυτό και δεν το ανέφερα. Χτυπητό αυγό. + φιτνεσοροφήματα στο μπλέντερ -που δεν κατέχω τις ονομασίες-, κ.α. που υποψιάζομαι πως αγνοώ.
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν το μαγειρέψεις το αυγό, ναι, κινδυνεύεις από σαλμονέλα, είναι προφανές αυτό.
Irene.j Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το χρωμα του κροκου εξαρταται απο τη χρωστικη των τροφων των κοτονανε! Οσο πιο πορτοκαλι ο κροκος τοσο πιο καλοθρεμμενη-καλοζωισμενη η κοτα (καλαμποκι,πρασιναδα,σιτηρα,ηλιος,τσαρκες κτλ). Ως προς τη σαλμονελα..το πλυσιμο των αβγων διωχνει την προστατευτικη μεμβρανη,που περικλειει το τσοφλι. Ανοιγουν οι ποροι και ειναι πιο ευκολο να εισελθει το μικροβιο. Τα πλενουμε ακριβως πριν τα χρησιμοποιησουμε. Αφηστε για το τι τρωμε και να μας πει καποιος πως διαλεγουμε το αυγο το Πασχα για να σπασουμε ολα τα αλλα, Αβγο φαραονιου! Χτυπητό αυγό. + φιτνεσοροφήματα στο μπλέντερ -που δεν κατέχω τις ονομασίες-, κ.α. που υποψιάζομαι πως αγνοώ. Το βραζεις εστω 1'
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το χρωμα του κροκου εξαρταται απο τη χρωστικη των τροφων των κοτονανε! Οσο πιο πορτοκαλι ο κροκος τοσο πιο καλοθρεμμενη-καλοζωισμενη η κοτα (καλαμποκι,πρασιναδα,σιτηρα,ηλιος,τσαρκες κτλ). Ως προς τη σαλμονελα..το πλυσιμο των αβγων διωχνει την προστατευτικη μεμβρανη,που περικλειει το τσοφλι. Ανοιγουν οι ποροι και ειναι πιο ευκολο να εισελθει το μικροβιο. Τα πλενουμε ακριβως πριν τα χρησιμοποιησουμε. Αβγο φαραονιου! Το βραζεις εστω 1' Είσαι λάθος, οι ελεύθερας έχουν κίτρινο
Irene.j Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι λάθος, οι ελεύθερας έχουν κίτρινο Τοτε ειναι λαθος οι κοτες
AntiCambeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρετε πως μπορούμε να πετάξουμε με δύναμη ενα αυ(β)γό σε τοίχο χωρίς να σπάσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα