Composer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Θέλω να πάρω μια καινούργια καρέκλα διευθυντική γραφείου για πολύωρη χρήση (10+ ώρες) αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Επειδή κοστίζουν τόσα λεφτά φοβάμαι μην την "πατήσω"! Έχει κανείς καμιά καλή πρόταση δοκιμασμένη; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει και μπράτσα τα οποία να είναι επενδυμένα πάνω (γιατί στην τωρινή που έχω έχω καταγρατζουνίσει τους αγκώνες μου. Το δέρμα είναι πολύ ανθεκτικό βέβαια και δεν έχει πάθει τίποτα - αν και την έχω 6-7 χρόνια μάλλον, αλλά ο μηχανισμός που αλλάζει ύψος χάλασε και έχει σπάσει! Μάλλον από μένα που καθόμουν στον καναπέ και την είχα για να ακουμπάω τα πόδια πάνω ) Κυμαίνομαι στα 70-76 kg και μπορώ να δώσω μέχρι 150-180 το πολύ. Εκεί που λέω ότι βρίσκω κάποια, κοιτάω αρνητικές κριτικές (πχ. εδώ : http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/Karekla-Dieuthuntikh-Minister-HLC-0802-1.htm ) και μετά πάλι από την αρχή.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρα καρεκλα είναι και στις αξιολογήσεις.
makfil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Θέλω να πάρω μια καινούργια καρέκλα διευθυντική γραφείου για πολύωρη χρήση (10+ ώρες) αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Επειδή κοστίζουν τόσα λεφτά φοβάμαι μην την "πατήσω"! Έχει κανείς καμιά καλή πρόταση δοκιμασμένη; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει και μπράτσα τα οποία να είναι επενδυμένα πάνω (γιατί στην τωρινή που έχω έχω καταγρατζουνίσει τους αγκώνες μου. Το δέρμα είναι πολύ ανθεκτικό βέβαια και δεν έχει πάθει τίποτα - αν και την έχω 6-7 χρόνια μάλλον, αλλά ο μηχανισμός που αλλάζει ύψος χάλασε και έχει σπάσει! Μάλλον από μένα που καθόμουν στον καναπέ και την είχα για να ακουμπάω τα πόδια πάνω ) Κυμαίνομαι στα 70-76 kg και μπορώ να δώσω μέχρι 150-180 το πολύ. Εκεί που λέω ότι βρίσκω κάποια, κοιτάω αρνητικές κριτικές (πχ. εδώ : http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/Karekla-Dieuthuntikh-Minister-HLC-0802-1.htm ) και μετά πάλι από την αρχή. Και να σκεφτείς ότι τον ΟΚΤ 2015 την είχε προσφορά από 149 στα 99€ και τη ζαχάρωνα. Σε 15 μήνες την ανέβασε 30€ επάνω (από 149 στα 179), δηλαδή αύξηση 20% και την έδινε τότε με έκπτωση 33,5% ενώ τώρα με έκπτωση 22,3% Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξανάρθουν εκείνες οι εποχές και τιμές.
Flimgkis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ikea Markus στα 180, με 10 χρόνια εγγύηση. http://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?q=markus
Composer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρα καρεκλα είναι και στις αξιολογήσεις. Δεν τα είδες αυτά μάλλον; -Εχω την καρεκλα δυο χρονια.Μεσα στον εναν χρονο της εγγυησης πηγα για service την καρεκλα 4 φορες.Εχω αλλαξει 1 μπουκαλα αερα,2 μπρατσα και μια βαση καθισματος.Ο σκελετος εννοειται ειναι πλαστικος και τριζει αρκετα. - Αρκετα βαρια καρεκλα 100% πλαστικου. - Ο μηχανισμος για την κλιση της καρεκλας καποιες φορες δε δουλευει. - Το δερμα στα μπρατσα εχει σπασει σε πολλα σημεια,γεγονος που γδερνει το χερι σου. -Από την 1η ημέρα έγερνε. λίγους μήνες μετά η τρόμπα πέφτει ενώ κάθεσε. Μετά από 13μήνες έχει σπάσει ο σκελετός της & κάνοντας προς τα πίσω ενώ είναι κλειδωμένο από την κάτω πλευρά για να μην έχει κλίση φεύγεις προς τα πίσω & νομίζεις ότι θα πέσεις. -1) Κακής ποιότητας δερματίνη (σκίστηκε στον 1ο μήνα το δεξί μπράτσο) 2) Τρίζει 3) Άβολη μετά από πολλές ( >10 δηλαδή, είμαι προγραμματιστής) ώρες χρήσης. 4) No Value for money για αυτά που προσφέρει. -Ενάμιση χρόνο μετά εσπασε ο σκελετός της.Κριμα.Ειχαν φθαρεί τα μπράτσα σε βαθμό να γρατζουναει το υλικό.Ο μηχανισμός τα έπαιξε στο εξάμηνο. Ikea Markus στα 180, με 10 χρόνια εγγύηση. http://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?q=markus Δυστυχώς δεν έχει επενδυμένα μπράτσα που ήθελα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα