angelkouk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Εχω ενα λογαριασμό στο ebay και έβαλα ένα άρωμα να πουλήσω.Βρεθηκε ενας απο αμερική και μου το αγορασε αλλα όταν εποικοινωνησα με ΕΛΤΑ για αποστολη μου είπαν δεν αναλαμβάνουν να στείλουν άρωμα (απαγορευμένα είδη) εκει και είναι και κάτω απο 100ml. Εντωμεταξύ είδα άλλα μέλη από Ελλάδα που πουλάνε αρώματα παγκόσμια (εκτός καποιων χωρων) συμπεριλαμβανομένης και της αμερικής με πολλές αξιολογησεις. Ξερει κανείς τι ισχύει? Μήπως επειδή είναι επαγγελματίες?
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιοι στέλνουν με την ελπίδα ότι δε θα γίνει αντιληπτό (με ψεύτικες φόρμες τελωνείου, κλπ). Όμως, πέρα από τα ΕΛΤΑ, και το ίδιο το eBay απαγορεύει την πώληση ειδών που περιέχουν αλκοόλ από τρίτες χώρες προς τις ΗΠΑ. Εάν το καταλάβουν, πιθανώς να σου κλείσουν το λογαριασμό. Επικοινώνησε με τον αγοραστή, πες του τι συμβαίνει, και ακύρωσε την πώληση κάνοντάς του refund. Μετά ψάξε να δεις εάν μπορείς να πουλήσεις στο eBay άλλων χωρών, π.χ. UK. Εάν δεν τα καταφέρεις, βάλτο αγγελία σε κάνα "ντόπιο" site, ή κάντο δώρο σε γνωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα