Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα αντικείμενο απο Αμερική αξίας 160$ με μικρές διαστάσεις σχετικά. Γνωρίζει κανείς εάν στείλω το αντικείμενο στην εικονική διεύθυνση του Shipito.com πια θα είναι η συνέχεια; Πως ειδοποιούμε ότι παρέλαβαν το αντικείμενο μου; Πως τους πληρώνω; Πως επιλέξω έξοδα μεταφοράς και τρόπο αποστολής; Τις τελικές διαστάσεις και το βάρος του πακέτου μου το λένε αυτοί;

Δημοσ.

Λοιπόν:

Όταν παραλάβουν σου στέλνουν email.

Πληρώνεις με Paypal.

Εδω υπολογίζεις στο περίπου τα μεταφορικά ανάλογα με τον τρόπο: https://www.shipito.com/en/shipping-calculator

Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φόρες για μικροπράγματα με Airmail Economy(ο φθηνότερος τρόπος) και έχουν έρθει σε 30-35 ήμερες.

Δημοσ.

Λοιπόν:

Όταν παραλάβουν σου στέλνουν email.

Πληρώνεις με Paypal.

Εδω υπολογίζεις στο περίπου τα μεταφορικά ανάλογα με τον τρόπο: https://www.shipito.com/en/shipping-calculator

Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φόρες για μικροπράγματα με Airmail Economy(ο φθηνότερος τρόπος) και έχουν έρθει σε 30-35 ήμερες.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε! Δυστυχώς διαβάζω ότι κλειδώνουν λογαριασμοί στο ebay εάν κάνεις αγορά προς τα εκεί, χαμένα πακέτα χωρίς απόλυτος κανένα refund και άλλαμπολλά..

Επέλεξα το shipito γιατί έχει το airmail economy.. Και μόνο! Το θέμα είναι όμως εάν έχει στείλει σε εσένα χωρίς κανένα

πρόβλημα ισως το δοκιμάσω τελικά..

Με τελωνείο είχες θέματα με τον φθηνό τρόπο; Με τι ποσό έπαιζες εάν επιτρέπεται;

Πάντως σε e-mail που τους έστειλα με απορίες δεν απαντήσανε ακόμα.. :-/

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με το shipito, ούτε με το Amazon που έκανε την αποστολή, ούτε στο τελώνιο.

Βέβαια η αξία ήταν κάτω από $20.

Στο eBay γιατί να κλειδώνουν λογαριασμός; Αφού σου δίνει κανονική διεύθυνση, όχι ταχυδρομική θυρίδα.

Τώρα εάν θες να κάνεις μεγάλη αγορά, διάλεξε usps στην αποστολή, γιατί το Tracking του Airmail Economy είναι μέχρι να βγει από τις ΗΠΑ.

Δοκίμασε και το Live Chat που έχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...