Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic


tristeza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Super Bowl σε 4 μέρες, Κυριακή βράδυ προς ξημερώματα Δευτέρας, με τα προγνωστικά να επαληθεύονται και το τελικό ζευγάρι να είναι New England - Atlanta. Δεν είδα καθόλου τις δύο ομάδες στη κανονική περίοδο, αλλά παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια στα playoff.  

 

Η Ατλάντα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, νικώντας σχεδόν με double score τόσο το Σιάτλ όσο και τους Πάκερς. Προσωπικά, αν και αουτσάιντερ, θα επέλεγα Ατλάντα για τον τελικό. Νομίζω ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι τους δίνουν σαν αουτσάιντερ είναι ότι απέναντί τους έχουν τους Patriots και όχι στο ότι δεν τους περιμένουν να νικήσουν. Υπάρχουν και οι νωπές μνήμες των Πάνθερς που ενώ πήγαιναν τραίνο, στο super bowl λύγισαν.

 

Καλύτερες στιγμές των φετινών playoff κατά τη γνώμη μου, τα δύο παιχνίδια των Packers κόντρα σε Giants και Cowboys. Το δεύτερο ήταν απίστευτη ματσάρα, με συγκινήσεις παρόμοιες με το περσινό Packers @ Cardinals, ενώ το πρώτο, αν και δε φαίνεται από το τελικό σκορ, για 3 περιόδους ήταν επική μονομαχία. Και στα δύο παιχνίδια ο Ρότζερς έδωσε ρέστα και έκανε πολλούς να πιστεύουν στο θαύμα κόντρα στην Ατλάντα.

 

Ο τραυματισμός του Carr σίγουρα σημάδεψε σε έναν βαθμό το τι είδαμε στα playoffs. Οι Raiders είχαν ομάδα που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και ίσως να κοντράρει τους Patriots. Τελικά, αναγκάστηκαν να παίξουν με τον τρίτο quarterback και αποκλείστηκαν εύκολα από το Houston.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 782
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Let's go Pats!

 

νομιζω τελευταια ευκαιρια φετος του TB να παρει το 5ο... μεγαλωσε κι αυτος...

 

AC-DC θα πηγαινανε τραινο το Oakland...

 

 

ΥΓ: in Belichick (and Patricia) we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Σπουδαίο παιχνίδι, πρωτοφανής ανατροπή. 

 

Τους ήθελε και η τύχη τους Patriots, αλλά δεν τα παράτησαν στιγμή. Άλλες ομάδες, με τέτοιο σκορ στο ημίχρονο, θα είχαν καταρρεύσει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειμαι κανας expert, παρακολουθω ανελλιπως NFL για 1,5 χρονο τωρα (2 σεζον δηλαδη), αλλα πραγματικα.. αυτο το πραγμα με τον TB12 στο 4ο quarter και το overtime ηταν απιστευτο.

 

αν προσεχες το βλεμμα του ηταν λες και δεν ειχε καθολου αγχος. λες και ηξερε πως θα το επαιρνε ο κοσμος να γυριζε. ηταν τοσο σιγουρος στις πασες του, τοσο πωρωμενος.. εκανε μια χαζη πασα στο τελος στην παραταση που παραλιγο να ηταν INT, αλλα με εξαιρεση αυτην, ολα τα υπολοιπα plays ηταν απλα λες και επαιζε μια μηχανη..

 

τυχη καθαρη ηταν στη φαση του Edelman. απλα, το σκορ δε νομιζω οτι αντικατοπτριζε αυτο που παιζαν οι 2 ομαδες (φαινοταν κι απο τα στατιστικα που ο Brady ειχε σχεδον 350 yards και ηταν 25 ποντους πισω!). για 3 quarters ολα πηγαιναν τελεια στους falcons και ΟΛΑ πηγαιναν αναποδα στους Patriots. αυτο καποια στιγμη θα αλλαζε. απλα κανεις, πιστευω, δεν περιμενε οτι θα αλλαζε τοσο αποτομα και τοσο δραστικα..

 

εκανε και 2-3 παιδαριωδη λαθη ο Ryan (οπως το fumble η το οτι καθυστερισε και εγινε sack με αποτελεσμα αντι για FG να κανουν punt).

 

ολα αυτα τα μικρα πραγματα, σε αυτο το επιπεδο στοιχιζουν. και νομιζω οτι σχεδον η μιση ομαδα των patriots εχει ξαναπαιξει σε super bowl και εχουν περισσοτερη εμπειρια σε τετοιες καταστασεις. στο οτι ειναι τοσο εμπειροι και εχουν coach Belichick και ΤΒ οφειλεται το οτι δεν τα παρατησαν. νομιζω στο παρελθον ο Brady ειχε κανει 2 TD drives σε 3 λεπτα... ξερανε οτι το εχει ξανακανει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Εκεί που πιάνει τη μπάλα ο Έντελμαν είναι απίστευτο: τρεις επάνω, γύρω, από κάτω του, πόδια, χέρια, την προλαβαίνει, πόσο, στους πέντε πόντους από το έδαφος; Απίθανη φάση. 

 

Προφανώς είναι εμπειρότατη ομάδα οι Patriots, έκαναν και οι Falcon κάποια λάθη, αλλά ήταν έπος. Και δεν έκανε μόνο ο Μπρέιντι σπουδαίο παιχνίδι, και ο Γουάιτ ήταν εξαιρετικός, σε μια οποιαδήποτε άλλη βραδιά αυτός θα ήταν ΜVP

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συμφωνω. το ειπε και ο Brady αλλωστε, ο White επρεπε να παρει το MVP. εντωμεταξυ, στη διαρκεια του αγωνα, νομιζω τραυματιστηκε και ο RB των Falcons και αν δεν κανω λαθος ειχαν πολλες Yards με rushing game οι Falcons..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόνεσε πολύ το χθεσινό, αλλά όπως και να χει συγχαρητήρια στους Πατς για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές ever. 

 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω καθόλου σαν στρατηγική και μόνο, είναι η απόφαση για passing play με 2 downs και ενώ βρίσκεσαι ήδη σε fg range. Πας για την πάσα γιατί; Για να πάρεις 1st down? Στην καλύτερη περίπτωση θα σκοράρεις TD και θα έχεις παιχνίδι 2 κατοχών. Αυτό δηλαδή που θα είχες ούτως ή άλλως αν ευστοχούσες σε fg, αλλά με πολύ μικρότερο ρίσκο. 

 

Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι είδαμε ένα ακόμα ματς που θα το μνημονεύουμε για χρόνια. Η Βοστώνη πλέον έχει να περηφανεύεται 2 από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουμε δει στα αμερικάνικα σπορ, το χθεσινό και το 0-3 που έγινε 4-3 των red sox το 2004. Επίσης και στους τρεις τελευταίους τελικούς στα μεγαλύτερα us sports, ο νικητής το πήρε με απίθανη ανατροπή: Το Κλίβελαντ στο μπάσκετ, οι Πατς χθες και το Σικάγο κόντρα στο Κλίβελαντ στο World Series (4-3 από 1-3). 

 

Τα δύο φοβερά catches. Edelman και Jones στα καλύτερά τους: 

 

source.gif

 

 

 

 

source.gif

 

 

Κανένα jersey καλό που θα βρούμε;

 

 

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω. Υπάρχει το ευρωπαϊκό κατάστημα  της New Era, το οποίο στέλνει χωρίς μεταφορικά στην Ελλάδα. Δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι επειδή οι τιμές του είναι λίγο τσιμπημένες και επειδή δεν έχει μεγάλη ποικιλία (καμία σχέση με το official merch). Πάντως ανα περιόδους βάζει εκπτώσεις για να ξεστοκάρει και οι τιμές με την έκπτωση δεν είναι άσχημες. 

Από φυσικά καταστήματα, μόνο στο footlocker στο μοναστηράκι είχα βρει, αλλά οι τιμές ήταν παράλογες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σας φερω κανα jersey το καλοκαιρι που θα ερθω βρε παιδια!! χεχεχε

 

αν και Pats fan, αναγνωριζω οτι του Jules ηταν hale mary catch.. κ@λοφαρδια του κερατα!! του Jones απο την αλλη ηταν καθαρη ικανοτητα. απιστευτο catch..

 

επισης να μην ξεχασω να μνημονευσω τον μ@λ@κ@ τον Gustkowski ο οποιος ΠΑΛΙ εχασε XP σε κρισιμο παιχνιδι και παραλιγο να μας κοστισει. περσι κοστισε την παρουσια στο superbowl (στο ματς με τους Broncos), φετος ευτυχως δεν βγηκε μοιραιος..

 

o Ryan εκανε εκπληκτικη χρονια. με 2 plays ομως (fumble και αυτο το passing attempt) καταφερε να τη στειλει στα σκουπιδια. και νομιζω οτι ολοι θα τον θυμουνται ως τον QB που καταφερε να επιτρεψει το μεγαλυτερο comeback ever, κι οχι για την καταπληκτικη χρονια.

 

σκεφτομενος την ηλικια του Brady τρομαζω στο τι θα γινει αμα σταματησει. ο Garappolo ηταν καλουλης αλλα οπως και να το κανουμε Jordan, Γκαλης και Brady μια φορα βγαινουν. πραγματικα χαιρομαι που καταφερα να δω αυτη την παιχτουρα να παιζει και να σηκωνει Superbowl.

 

παρτε και μια φωτο απο Gillette Stadium απο ενα Cisco event που ειχα παει. I pledge to go next year, αν και ρε φουστη ειναι ανοιχτο και κανει κρυοοοο μπρρρρρρρρ :P :P :P

post-73838-0-10878400-1486426788_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη φορά παρακολουθώ NFL.

Χωρίς να γνωρίζω κανονισμούς, παίχτες, γενικά απ'το μηδέν.

Και έτυχε να είναι από τα πιο επικά ματς εβερ.

 

Αν σου άρεσε αυτό που είδες, (σαν άθλημα εννοώ) θα βρεις αρκετά ολόκληρα παιχνίδια στο yt καθώς και game highlights από όλα τα παιχνίδια στο επίσημο κανάλι του nfl. Δύο παιχνιδάρες που προτείνω:

 

Seahawks - Patriots, Superbowl 2015

 

 

 

Packers @ Cardinals, Προημιτελικά 2016

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχε και ενα ωραιο προς το τελος της regular season μεταξυ Cowboys και δε θυμαμαι ποιον που καθε ομαδα σκοραρε απο 1-2 TDs στα τελευταια 2-3 λεπτα του 4th quarter.. νομιζω με Redskins.. η Vikings. δε θυμαμαι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λυπηθήκαμε εχθές, όπως και κάθε δημοκράτης. Απο εκεί και πέρα, η ανατροπή και η νίκη ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου και καθαρή.

 

Γενικά μιλώντας, το αμερικανικό ποδόσφαιρο ειναι ότι πιο βαρετό σπορ μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος, ειδικά στο γήπεδο που δεν έχει και σκηνοθέτη της προκοπής να δείχνει τις μαζορέτες/διαφημίσεις/παιχνίδι/τους θεατές και να κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή. Πουλάνε και τα κοκτέιλς κανά $20 που να πάει κάτω η βαρεμάρα...!

 

Για την εμπειρία, μισή φορά στη ζωή του κάποιος ας πάει, εδώ υπάρχουν άνθρωποι με διαρκείας στην ελληνική σούπερ λίγκα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...