Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά NAS (με 2 θέσεις για σκληρούς), το οποίο θα μπει σε χώρο εργασίας όπου και θα λειτουργεί 24/7, έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε αρχεία κυρίως  κειμένου , PDF και εικόνων. Με ενδιαφέρει επίσης αν είναι δυνατόν ν α υπάρχει συγχρονισμός μεταξύ φακέλων του υπολογιστή μου και του NAS.

Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία θα ήθελα τη γνώμη σας για αξιόπιστα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα NAS γύρω στα 100-150 ευρώ από e-shop ή κάποιο άλλο γνωστό κατάστημα από σκρούτζ (για παραπάνω ίσως και να μπορώ αρκεί να μου εξηγείσετε σας παρακαλώ τους λόγους για τους οποίους τα αξίζουν).

Για παράδειγμα μέχρι στιγμής κλείνω προς αυτό: Zyxel NAS326

Υ.Γ. Διαθέτω έναν extra WD Purple 4TB και σκέφτομαι να τον διαθέσω για τον NAS. Πιστεύετε πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τη δουλειά που το θέλω;

Δημοσ.

Αν χρειαζεσαι ενα μηχανημα για επαγγελματικη χρηση ή για οικιακη που θα συμπεριλαμβανει "πολυτιμα" αρχεια οπως φωτογραφικες αναμνησεις και οικογενειακα βιδεο, τοτε οπωσδηποτε θα πας σε καποιο nas πιο αξιολογης εταιρειας στον χωρο, οπως αυτα της QNAP με μεγαλυτερο αναγκαστικα αρχικο ποσο αποκτησης αλλα με πολυ καλυτερη αποδοση στον χρονο.

Δες για παραδειγμα καποια απο τα παρακατω

http://www.skroutz.gr/c/894/file-servers/f/637270/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2.html?keyphrase=qnap

Οσο για τους δισκους, και παλι θα προτεινα οχι τιποτα λιγοτερο απο τους κοκκινους της WD και οπωσδηποτε δυο σε raid 1. Αυτο και παλι με επαγγελματικο κριτηριο. Για οικιακη χρηση, ακομα και οι πρασινοι της WD θα σε καλυψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...