Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από Αγγλία. Αν θες μπορώ να βρω τη σελίδα. Αν ήμουν Ελλάδα θα σου πούλαγα το δικό μου. Επίσης είναι δύσκολο να πέσεις Αλλά θα τσακίσεις τα @@ σου

Δημοσ.

Μπορείς να το συνδυάσεις και με μονόκλ για να βλέπεις καλύτερα στην οδήγηση

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από Αγγλία. Αν θες μπορώ να βρω τη σελίδα. Αν ήμουν Ελλάδα θα σου πούλαγα το δικό μου. Επίσης είναι δύσκολο να πέσεις Αλλά θα τσακίσεις τα @@ σου

Αν φοράει τα ειδικά σορτσακια / εσώρουχα που είναι για ποδηλάτες, δεν θα πάθουν τίποτα τα @@ του.

• Moderators
Δημοσ.

Αν φοράει τα ειδικά σορτσακια / εσώρουχα που είναι για ποδηλάτες, δεν θα πάθουν τίποτα τα @@ του.

Τα σορτσακια αυτα σε βοηθανε τον κωλο σου οταν εισαι πολλες ωρες στη σελα οχι οταν προσπαθησεις να ανεβεις στο μονοκυκλο και καθεσαι κυριολεκτικα πανω στα @@ σου με δυναμη. Στο λεω απο εμπειρια και απο ολους οσους γνωστους μου προσπαθησαν να ανεβουν :P

Δημοσ.

Τα εσώρουχα μαζεύουν τα @@ σου πιο πάνω και δεν κάθεσαι πάνω τους, τα σορτσακια είναι για τους προσαγωγους, κωλο, που επιβαρυνονται επίσης.

Έκανα μονοροδο και με τα εσώρουχα, σορτσακια μπορούσα να πηδαω σκαλιά χωρίς να πονάνε τα @@ μου.

• Moderators
Δημοσ.

Τα εσώρουχα μαζεύουν τα @@ σου πιο πάνω και δεν κάθεσαι πάνω τους, τα σορτσακια είναι για τους προσαγωγους, κωλο, που επιβαρυνονται επίσης.

Έκανα μονοροδο και με τα εσώρουχα, σορτσακια μπορούσα να πηδαω σκαλιά χωρίς να πονάνε τα @@ μου.

Θυμησου οταν μαθαινες οχι οταν ηξερες.

Δημοσ.

Λιγες ωρες αμα εχεις πείσμα

Με ποιο μονοροδο ξεκίνησες; Εγώ είχα ένα ψιλομουφα, fishbone, και μου πήρε κάνα δυο μήνες με χαλαρή προπόνηση. Αργότερα πήρα kris Holm που είναι πολύ πιο σταθερά και μαθαίνεις πολύ γρήγορα.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω αυτο

http://www.unicycle.uk.com/24-trainer-unicycle.html

απλα το θεμα ειναι με εσωρουχα ή χωρις στην αρχη πολλες φορες οπως θα προσπαθησει να ανεβει καποιος θα χτυπησει τα παπαρια του

https://www.reddit.com/r/unicycling/comments/2dl6e7/unicycle_crushes_balls/

Δημοσ.

Ντάξει στην αρχή αυτό προβλέπεται, αλλά ο προστατευτικος εξοπλισμός βοηθάει πολύ.

Στην τελική αν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όπως ανεβαίνει μπορεί να δοκιμάσει rear mount

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...