komninos05 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ξέρει κανένας από πού μπορώ να αγοράσω ένα μονόκυκλο?Το πήρα απόφαση φέτος να σακατευτώ
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είχα πάρει από Αγγλία. Αν θες μπορώ να βρω τη σελίδα. Αν ήμουν Ελλάδα θα σου πούλαγα το δικό μου. Επίσης είναι δύσκολο να πέσεις Αλλά θα τσακίσεις τα @@ σου
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να το συνδυάσεις και με μονόκλ για να βλέπεις καλύτερα στην οδήγηση
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είχα πάρει από Αγγλία. Αν θες μπορώ να βρω τη σελίδα. Αν ήμουν Ελλάδα θα σου πούλαγα το δικό μου. Επίσης είναι δύσκολο να πέσεις Αλλά θα τσακίσεις τα @@ σου Αν φοράει τα ειδικά σορτσακια / εσώρουχα που είναι για ποδηλάτες, δεν θα πάθουν τίποτα τα @@ του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν φοράει τα ειδικά σορτσακια / εσώρουχα που είναι για ποδηλάτες, δεν θα πάθουν τίποτα τα @@ του. Τα σορτσακια αυτα σε βοηθανε τον κωλο σου οταν εισαι πολλες ωρες στη σελα οχι οταν προσπαθησεις να ανεβεις στο μονοκυκλο και καθεσαι κυριολεκτικα πανω στα @@ σου με δυναμη. Στο λεω απο εμπειρια και απο ολους οσους γνωστους μου προσπαθησαν να ανεβουν
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τα εσώρουχα μαζεύουν τα @@ σου πιο πάνω και δεν κάθεσαι πάνω τους, τα σορτσακια είναι για τους προσαγωγους, κωλο, που επιβαρυνονται επίσης. Έκανα μονοροδο και με τα εσώρουχα, σορτσακια μπορούσα να πηδαω σκαλιά χωρίς να πονάνε τα @@ μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τα εσώρουχα μαζεύουν τα @@ σου πιο πάνω και δεν κάθεσαι πάνω τους, τα σορτσακια είναι για τους προσαγωγους, κωλο, που επιβαρυνονται επίσης. Έκανα μονοροδο και με τα εσώρουχα, σορτσακια μπορούσα να πηδαω σκαλιά χωρίς να πονάνε τα @@ μου. Θυμησου οταν μαθαινες οχι οταν ηξερες.
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο καιρό σας πήρε να μάθετε να προχωράτε χωρίς πέφτετε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο καιρό σας πήρε να μάθετε να προχωράτε χωρίς πέφτετε; Λιγες ωρες αμα εχεις πείσμα 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Θυμησου οταν μαθαινες οχι οταν ηξερες. Όταν μαθαινα δεν είχα εσώρουχα
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Λιγες ωρες αμα εχεις πείσμα Σοβαρά;! Πίστευα πολύ περισσότερο! Ωραίος!
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Λιγες ωρες αμα εχεις πείσμα Με ποιο μονοροδο ξεκίνησες; Εγώ είχα ένα ψιλομουφα, fishbone, και μου πήρε κάνα δυο μήνες με χαλαρή προπόνηση. Αργότερα πήρα kris Holm που είναι πολύ πιο σταθερά και μαθαίνεις πολύ γρήγορα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Νομιζω αυτο http://www.unicycle.uk.com/24-trainer-unicycle.html απλα το θεμα ειναι με εσωρουχα ή χωρις στην αρχη πολλες φορες οπως θα προσπαθησει να ανεβει καποιος θα χτυπησει τα παπαρια του https://www.reddit.com/r/unicycling/comments/2dl6e7/unicycle_crushes_balls/
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ντάξει στην αρχή αυτό προβλέπεται, αλλά ο προστατευτικος εξοπλισμός βοηθάει πολύ. Στην τελική αν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όπως ανεβαίνει μπορεί να δοκιμάσει rear mount
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα