Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One Wireless Controller with Play and Charge Kit - 33.87€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν πρόκειται για τα καινούργια μοντέλα με 3.5jack και BT σύνδεση, πάντως η τιμή είναι πολύ χαμηλή.

http://www.electroholic.gr/gr/gaming/gaming-accessories/xeiristiria/gammic00002/microsoft-xbox-one-wireless-controller-with-play-and-charge-kit

Μεταφορικά 3.90€, Αντικαταβολή 3.5€.

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμα συνδεσμου
  • Like 1
Δημοσ.

αξιζει η αναβαθμιση του controller 360 στου one? τον εχω ασυρματο απο τοτε που ειχα παρει τν κονσολα το 2009 και ακομα κρατα το κοντρολλερ,

αν παω στου one,υπαρχει πατεντα για να συνδεω πανω του 360 τα χειρηστηρια?

Δημοσ.

Απο την εικόνα (και τη λογική μιας και δεν υπάρχει bundle bt4+ charge απο όσο ξέρω) είναι τα παλιά. Πολύ καλή τιμή όπως και να'χει αν και με μεταφορικά/αντικαταβολή φτάνει το 40ρι + Είναι μη διαθέσιμο. Το προλάβατε.. :P

Δημοσ.

Νόμιζα είναι το 360 :P

Δεν διάβασα τα παραπάνω μηνύματα, προς τους ενδιαφερόμενους το dpad του είναι ελεεινό, το έχω και δεν παλεύετε καθόλου, σκληρό και χαμηλή ακρίβεια, πατιέται ότι κατεύθυνση γουστάρει, κατά τα άλλα καλό είναι αλλά ξεχάστε game όπως fighting και πλατφορμ που παίζονται με dpad.

Ελπίζω να πρόλαβα κανέναν, αν δεν σας κάνει η γνώμη μου ψάξτε στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Για όποιον ρωτάει τα xb1 controllers ειναι μια χαρά,και σε αυτή την τιμή όποιος τα πρόλαβε άξιζαν. Εγώ τα χρησιμοποιώ,εκτοε του χβοχ,και σε μερικά παιχνίδια στο pc οπως gta και rocketleague

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...