naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν πρόκειται για τα καινούργια μοντέλα με 3.5jack και BT σύνδεση, πάντως η τιμή είναι πολύ χαμηλή. http://www.electroholic.gr/gr/gaming/gaming-accessories/xeiristiria/gammic00002/microsoft-xbox-one-wireless-controller-with-play-and-charge-kit Μεταφορικά 3.90€, Αντικαταβολή 3.5€. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2017 από matrixxx καθαρισμα συνδεσμου 1
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως και προκειται για λαθος.Μονο το play and charge kit πωλειται ξεχωριστα 19ευρω απο το ιδιο καταστημα κιολας https://www.skroutz.gr/s/5279528/Microsoft-Play-Charge-Kit-XBOX-One.html
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 αξιζει η αναβαθμιση του controller 360 στου one? τον εχω ασυρματο απο τοτε που ειχα παρει τν κονσολα το 2009 και ακομα κρατα το κοντρολλερ, αν παω στου one,υπαρχει πατεντα για να συνδεω πανω του 360 τα χειρηστηρια?
saxos55 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά ισχύει η τιμή γιατί ο κωδικός του προϊόντος είναι GAMMIC00002 (γκαμισ') 4
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Απο την εικόνα (και τη λογική μιας και δεν υπάρχει bundle bt4+ charge απο όσο ξέρω) είναι τα παλιά. Πολύ καλή τιμή όπως και να'χει αν και με μεταφορικά/αντικαταβολή φτάνει το 40ρι + Είναι μη διαθέσιμο. Το προλάβατε..
mpokwsths Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ξεστοκάρισμα των παλιών χειριστηρίων είναι...
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ή ξεστοκάρισμα ή λάθος... περιμένουμε κάποιο mail από όσους το παρήγγειλαν...
Havik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Νόμιζα είναι το 360 Δεν διάβασα τα παραπάνω μηνύματα, προς τους ενδιαφερόμενους το dpad του είναι ελεεινό, το έχω και δεν παλεύετε καθόλου, σκληρό και χαμηλή ακρίβεια, πατιέται ότι κατεύθυνση γουστάρει, κατά τα άλλα καλό είναι αλλά ξεχάστε game όπως fighting και πλατφορμ που παίζονται με dpad. Ελπίζω να πρόλαβα κανέναν, αν δεν σας κάνει η γνώμη μου ψάξτε στο ιντερνετ.
EvilEyes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα παραγγελία μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης. Περιμένω τώρα όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.
th3rul3r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ειχε κανεις καμια εξελιξη? Εμενα δεν με εχουν παρει τηλ η κατι για ακυρωση παντως
Stogianz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Για όποιον ρωτάει τα xb1 controllers ειναι μια χαρά,και σε αυτή την τιμή όποιος τα πρόλαβε άξιζαν. Εγώ τα χρησιμοποιώ,εκτοε του χβοχ,και σε μερικά παιχνίδια στο pc οπως gta και rocketleague
EvilEyes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πριν λίγο κάλεσα το κατάστημα, μου είπαν ότι σήμερα παρέλαβαν και αύριο θα το στείλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα