Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινει κανεις για σκι?Ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος για να παει καποιος?

zermatt-ski_2386993b.jpg

Επεξ/σία από dimos15
Δημοσ.

Με τα γεροντακια, δες στις κολώνες της ΔΕΗ κάτι αφίσες που λένε "ημερήσια εκδρομή στην Ι.Μ. Ιερουσαλήμ και χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, 15 ευρώ".

• Like 1
Δημοσ.

15 euro ειναι και με το ski bus γιατι να παω με τα γεροντια :P

ξερει κανεις ποσο κανει να νοικιασεις εξοπλισμο κλπ?

Δημοσ.

ski bus ψαξου λιγο, γυρω στα 15€ ειναι με επιστροφη αυθημερόν.. ξεκιναει χαραματα απο νοτια προαστια και κανει ολο το κεντρο γυρω και καταλήγει γυρω στις 10 παρνασό απο όπου φευγει κατα τις 17-17.30... Ειχα παει μια φορά, πολυ βαβουρα στην επιστροφή στο λεωφόρείο και πολυ μποχα χνώτα υπνού και ροχαλητό το πρωί... Εκτοτε μαζεόμαστε 4 ατομα και πάμε με αμάξι (οκ βγαινει ακριβότερο αλλα εχουμε και την άνεση μας και κουβαλαμε και τον εξοπλισμό μας χαλαρα και χωρις φόβο)

Η ενοικιαση εκει παει παλι γυρω στα 15-20 και αλλα τοσα ειναι η είσοδος-τελεφερικ... αν εισαι δεινος σκιερ θελει και ski pass για τους μεγάλυτερους αναβατηρες

Δημοσ.

Υπαρχει κτελ που πηγαινει παρνασσο?

όχι. πάει αράχωβα από Λιοσίων, μετά μάλλον ταξί. Και μόνο το κτελ θα σου έρθει πιο ακριβά από το ski bus

Δημοσ.

" πολυ μποχα χνώτα υπνού και ροχαλητό το πρωί " μπα δεν με βλεπω για ski bus :P

μιλησα με εναν φιλο μου και μαλλον θα παμε με αμαξι..

διοδια βενζινη ποσο παει περιπου? 40-50?

Δημοσ.

Εγω παντως εκει δεν ξαναπαταω πολυ ακριβα ακομα και τις καθημερινες και απαραδεκτη αντιπετωπιση και χαλια οργανωση.Χιλιες φορες καλαβρυτα....

Δημοσ.

" πολυ μποχα χνώτα υπνού και ροχαλητό το πρωί " μπα δεν με βλεπω για ski bus :P

μιλησα με εναν φιλο μου και μαλλον θα παμε με αμαξι..

διοδια βενζινη ποσο παει περιπου? 40-50?

εμας βενζινες διοδια και καφεδες απο κολωνακι μεχρι Παρνασσο και πίσω μας βγαίνει ενα 85-90αρι στα 4 ατομα με βαρυ 1600αρι, οποτε 20-22 το ατομο και γλυτώνω τα ροχαλητα και τα χνωτα της πιτσιρικαρίας... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...