Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω κανει μια βλακεια να πληρωνω 14ευρω για δυο εβδομαδες στο φβ καθε δυο εβδομαδες δηλαδη και με χρεωνουν πως το σταματω εντελος ;

Δημοσ.

Pic or it didn't happen.

Πως τα κατάφερες, το ΦΒ είναι δωρεάν.

Ναι ξεχασα να αναφερω πως η διαφημηση ειναι σε σελιδα δικη μου που εκανα στο φβ για να τραβησω κοσμο.

Δημοσ.

Πλήρωσες για διαφήμηση?

Ναι

Σου ζήτησε δηλαδή πιστωτική κάρτα και συ την έβαλες; αν ναι ακύρωσε την.

Ε πως ;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ακυρώσεις καμιά κάρτα. Πήγαινε εδώ: https://www.facebook.com/ads/manager/account και ακύρωσε τη συνδρομή σου. ή αν δεν σε βγάζει με το link στο facebook>Settings>Payments (στα αριστερά) και Ads manager. Αν είχες κάνει τη διαδικασία εγγραφής στις διαφημίσεις μέσω Paypal (που θα ήταν και το σωστότερο και ασφαλέστερο) θα μπορούσες να την ακυρώσεις τη συνδρομή και από το Paypal.

Δημοσ.

επανω δεξια, στην αρχικη του facebook, εχει ενα βελακι που σου ανοιγει το μενου ρυθμισεων. καπου λεει διαχειριση διαφημισεων και βλεπεις ολες τις καμπανιες. Εκει εχει ενα διακοπτακι νομιζω πρασινο που ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την διαφημιση. Απενεργοποιησε τη.

Αυτα τα λεω απο μνημης γιατι ειμαι στο δρομο, αλλα νομιζω οπως τα ειπα ειναι

Δημοσ.

Να βρει αλλου διαφημιση?Το σαιτ με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα στο πλανητη?Τα περισσοτερα εγγεγραμενα μελη(εκατονταδες εκατομμυρια)?Απολυτα αξιοπιστο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βρει αλλου διαφημιση?Το σαιτ με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα στο πλανητη?Τα περισσοτερα εγγεγραμενα μελη(εκατονταδες εκατομμυρια)?Απολυτα αξιοπιστο?

Μούφα είναι. Δεν προσφέρει τίποτα η διαφήμιση στο fb (την έχω δοκιμάσει δεν το λέω τυχαία-δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα).

Με τα adblock προγράμματα το θέμα "διαφήμιση στο internet" έχει δυσκολέψει ούτως ή άλλως αρκετά και το fb έχει το επιπλέον μειονέκτημα (ανάλογα το προϊόν/υπηρεσία βέβαια) ότι δεν έχει πάντα χρήστες που εντάσσονται στο target group πολλών επιχειρηματιών με "σοβαρά" προϊόντα/υπηρεσίες.

Το google adwords αντίθετα που είχα δοκιμάσει πριν 3-4 χρόνια κάτι μου είχε αποδόσει (όχι σπουδαία πράγματα θέλει να ρίξεις λεφτά και εκεί) αλλά τουλάχιστον κάτι έδωσε...

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.

Μούφα είναι. Δεν προσφέρει τίποτα η διαφήμιση στο fb (την έχω δοκιμάσει δεν το λέω τυχαία-δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα).

Με τα adblock προγράμματα το θέμα "διαφήμιση στο internet" έχει δυσκολέψει ούτως ή άλλως αρκετά και το fb έχει το επιπλέον μειονέκτημα (ανάλογα το προϊόν/υπηρεσία βέβαια) ότι δεν έχει πάντα χρήστες που εντάσσονται στο target group πολλών επιχειρηματιών με "σοβαρά" προϊόντα/υπηρεσίες.

Το google adwords αντίθετα που είχε δοκιμάσει πριν 3-4 χρόνια κάτι μου είχε αποδόσει (όχι σπουδαία πράγματα θέλει να ρίξεις λεφτά και εκεί) αλλά τουλάχιστον κάτι έδωσε...

Δεν αντιλεγω,αλλωστε σαν μεγεθος ιστοτοπου το ανεφερα δεν ηξερα αν φερνει αποτελεσματα.Παντως συχνα πυκνα πεταει διαφημισεις δεξια και αριστερα.Και στο ινσταγκραμ πολυ πραμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...