papajohnnnn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα.Εχω ένα iPhone 6 plus στο οποίο το τελευταίο 6 μηνο είχε χαλάσει το Touch ID.Χθες χάλασε εξολοκληρου το home button και αναγκάστηκα να το αλλάξω με oem Touch ID home button μόνος μου. Δεν λειτουργεί όμως το touch id και απ ότι διάβασα το έχει κάνει επίτηδες η apple για να στο φτιάχνει αυτή στο επίσημο service και να στο προγραμματίζει με την πλακετα. Τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει; Ευχαριστώ ( το ξέρω σίγουρα δεν υπαρχει λύση)
stelioslebo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Φιλαράκι και γω έχω το ίδιο θέμα ακριβώς και δεν ξέρω τι να κάνω να πάω στην infoquest να ρωτήσω;;;
kormos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2017 στις 10:57 ΜΜ, papajohnnnn είπε Καλησπερα.Εχω ένα iPhone 6 plus στο οποίο το τελευταίο 6 μηνο είχε χαλάσει το Touch ID.Χθες χάλασε εξολοκληρου το home button και αναγκάστηκα να το αλλάξω με oem Touch ID home button μόνος μου. Δεν λειτουργεί όμως το touch id και απ ότι διάβασα το έχει κάνει επίτηδες η apple για να στο φτιάχνει αυτή στο επίσημο service και να στο προγραμματίζει με την πλακετα. Τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει; Ευχαριστώ ( το ξέρω σίγουρα δεν υπαρχει λύση) Για να λειτουργήσει πάλι θα πρέπει να "περάσει" από εξουσιοδοτημένο σερβις και να γίνει η αλλαγή ή επιδιόρθωση. Κανένα ΟΕΜ δεν είναι συμβατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα