Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια καλημερα καταρχήν

Σε εναν σταθερο υπολογιστη που εχω ολα δουλευαν οκ. Σημερα ηθελα να βαλω ενα cd αλλα δεν το διαβαζει. Ειχα βεβαια 3χρονια να το δουλεψω. Βαζω λοιπον το cd και δεν ειναι οτι δεν δουλευει αλλα παραλληλα μου σβηνει η οθονη κ δεν δουλεύει τπτ. Παταω το κουμπι να ανοιξει να βγαλω τοcd κ δεν άνοιγει οποτε τον κλεινω απο το κουμπι.

Τι να παιζει;

Δημοσ.

3 χρόνια αδούλευτο το dvd μάλλον έχει πεθάνει ή τράβηξε πολύ χοντρό ζόρι για να το διαβάσει που κόλλησε κ το υπόλοιπο μηχάνημα.

Το cd που έβαλες θα το βγάλεις ως εξής.

Με κλειστό το πισί από την τρυπούλα που έχει μπροστά το dvd, βάζεις βελόνα, πιέζεις και το πορτάκι ανοίγει.

Δημοσ.

το εκανα και το τραβαει μεσα.

οτι cd και να το βαλω κατι τα ιδια. οποτε παω για αλλη cd player?! ή παιζει να ναι και τπτ αλλο;

Πριν απο την δοκιμη αυτη το ανοιξαμε και το καθαρισαμε τα χοντρα με σκουπα.....αλλα πιστευω ειναι τελειως ασχετο με αυτο.

σωστα;

Δημοσ.

Η οθονη ειναι συνδεμενη σε ξεχωριστη παροχη ρευματος(σε πριζα μονη της δηλαδη) η΄ το τροφοδοτικο σου ειναι αρκετα παλιο ωστε να εχει καλωδιο ρευματος και για την οθονη?(δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις..)

Δημοσ.

Οχι η οθονη εχει δικο της ρευμα... Ενννουσα πως απο πρασινο το λαμπακι γινεται κιτρινο... Δλδ μπαινει σε κατασταση αναμονης οτι δεν δεχεται σημα οπως οταν κλεινω τον υπολογιστη.

Δημοσ.

Πρωτα αλλαξε καλωδια και ρευματος και δεδομενων, μετα πρεπει να δοκιμασεις αλλη συσκευη κι αν παλι δεν, τοτε αλλο τροφοδοτικο γιατι μπορει να μην καταφερνει να δωσει τα επιπλεον 25-30 watt που χρειαζεται το dvd και καταρρεει το συστημα..

Δημοσ.

Α μαλιστα. Σε ευχαριστώ φιλε μου. Και μια τελευταία ερωτηση..... Γτ ομως να θελει τροφοδοτικό..... Εννοεις οτι τα επαιξε και δεν μπορει να δωσει παραπάνω ρευμα;

Δημοσ.

Α μαλιστα. Σε ευχαριστώ φιλε μου. Και μια τελευταία ερωτηση..... Γτ ομως να θελει τροφοδοτικό..... Εννοεις οτι τα επαιξε και δεν μπορει να δωσει παραπάνω ρευμα;

Ε ναι να το σιγουρεψεις κι αυτο..

Δημοσ.

Τελικα σβηνει και αμα τον ζορισεις μονο του.... Δεν το κανει μονο απο εκει...

Πως θα δω εαν ειναι τροφοδοτικό η κατι αλλο; υπαρχει τροπος;

Δημοσ.

Δηλαδη ισως και να ητανε τυχαιο το οτι συνδιαστηκε με το dvd.. Κοιτα πρωτα τις θερμοκρασιες cpu και gpu με prime95 και furmark αντιστοιχα,για λιγο δηλαδη κανα 5λεπτο ωστε να παρεις μια εικονα του που φτανουν κι αν δεν δεις κατι υπερβολικο τοτε μαλλον ειναι το τροφοδοτικο στα τελευταια του και κοιτα να δοκιμασεις οπωσδηποτε ενα αλλο πριν τα παιξει εντελως και σου καψει και τιποτε αλλο παρεα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...