Προς το περιεχόμενο

Aγορα απο shop.gizchina.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο thread που να αναφέρεται στην ερώτηση μου.

Το σαιτ του τίτλου είναι αξιόπιστο?

Εαν ναι έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί να μου πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

Υπαρχει thread που αναφέρεται στην ερώτηση σου "αγορές απο το εξωτερικό" ψάξε

Tο έχω διαβάσει αυτό το thread. Αν αναφέρεσαι σε αυτό:

Επισημαίνεται ότι, υπάρχει μία κατηγορία “eshops”, με έδρα, στην πλειοψηφία τους, την Άπω Ανατολή, τα οποία πρακτικά δεν υφίστανται, αλλά παρουσιάζουν πολύ προσεγμένες εμφανισιακά ιστοσελίδες και με πολύ δελεαστικές τιμές, που λειτουργούν σαν δόλωμα, με τα απαραίτητα εικονίδια των PayPal, Visa, Master κλπ. για να προσδώσουν την αναγκαία αξιοπιστία. Δεν υπάρχει, όμως, δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal ή κάρτας, αλλά αποκλειστικά και μόνο με προέμβασμα μέσω τραπεζών, συνήθως της Western Union. Συνιστάται να μην εμπλακείτε σε τέτοιου είδους διαδικασίες γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσετε τα λεφτά σας.

τότε να σου πω οτι μέχρι το τελευταίο στάδιο που το προχώρησα φάνηκε να λειτουργεί όπως πρέπει. Αν όχι κάνε μου μια παραπομπή παρακαλώ.

Να σημειώσω οτι το τσέκαρα εδώ και φαίνεται εντάξει και αρκετα πιο αξιόπιστο απο πολλά γνωστά κινεζομάγαζα.

Απλά μια προσωπική εμπειρία θα ήταν πολύ καλύτερη στο να μου δώσει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει από το gizchina αλλά αν ήθελα να αγοράσω θα το έκανα. Το shop.gizchina.com είναι μέρος του gizchina.com, ένα σάιτ με reviews το οποίο το διαβάζω πάνω από ένα χρόνο και κάνει πολύ καλή δουλειά με παρουσιάσεις κλπ. Δεν νομίζω αν ήταν scammers να έριχναν τόση δουλειά με reviews κλπ για τόσο καιρό με σκοπό κάποια στιγμή να λανσάρουν shop και να κάνουν απάτες.

Δημοσ.

Εριξα μια παραγγελια την Τριτη. Τεταρτη πρωι εφυγε και το περιμενω σημερα Πεμπτη ή αυριο πρωι.

Απο εξυπηρετηση μεχρι στιγμης τους βαζω 10 με τονο. Αναμενω να δω και τι ρομ εχουν στα κινητα αν και δεν με πειραζει να μην εχουν την official global γιατι θα την περασω εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...