Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Φωτογραφίες και βίντεο που «αυτοκαταστρέφονται» παρουσιάζει το Viber


Panos1221

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διάσημη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων,Viber, πρόσθεσε πρόσφατα μία νέα λειτουργία, με το όνομα Secret Messages.

Με την νέα αυτή λειτουργία η οποία είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις του iOS και του Android, δίνεται η δυνατότητα «αυτοκαταστροφής» ενός μηνύματος σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα διαβαστεί από κάποιον χρήστη. Έτσι αν κάποιος στείλει μια φωτογραφία ή βίντεο κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, την οποία δεν επιθυμεί να κρατήσει ο αποστολέας για πάντα, μπορεί να ορίσει σε πόσα δευτερόλεπτα αυτή θα εξαφανιστεί. Η λειτουργία μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη που διαθέτει το Snapchat, στο οποίο από τη στιγμή που κάποιος δει μια φωτογραφία, σβήνεται για πάντα, μια λειτουργία που έχουν αντιγράψει και άλλες εφαρμογές

 

Όπως αναφέρει το Viber, «κάποια πράγματα πρέπει να εμφανίζονται μία φορά και ποτέ ξανά» ενώ τονίζει ότι κάθε φωτογραφία ή βίντεο που χρησιμοποιείτε στη συζήτηση με αυτό τον τρόπο, θα εμφανίζονται στον αποστολέα μόνο μια φορά και αυτός δε θα μπορέσει μετά να ξαναδεί το συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να το δείξει με τη σειρά του σε άλλον.

 

 

Link.png Site: Viber

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


άθλια εφαρμογή το viber σε σχέση με τα υπόλοιπα (whatsapp, signal, etc...). καταναλώνει άπειρους πόρους και εξαντλεί την μπαταρία σε χρόνο dt... και η ποιότητα voice & video call πολύ κατώτερα του ανταγωνισμού... ο μόνος λόγος που διατηρείται είναι εξαιτίας του installed base, που στην Ελλάδα έχει πιάσει καλά..

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα μπορείτε ρε παιδιά να μου πείτε γιατί το viber είναι τόσο πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, ενώ το whatsapp όχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα μπορείτε ρε παιδιά να μου πείτε γιατί το viber είναι τόσο πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, ενώ το whatsapp όχι;

 

Θεωρώ ότι ο σημαντικότερος λόγος ήταν ότι μέχρι τις αρχές του 2016 το WhatsApp χρέωνε για τις υπηρεσίες του, ενώ το Viber όχι. Τώρα θα πει κάποιος, αστείο ήταν το ποσό. Ναι, συμφωνώ, αλλά δεν είχαν όλοι τη διάθεση να δώσουν έστω και 1 ευρώ σε μια εφαρμογή όταν υπήρχε άλλη τζάμπα. Και ας σκεφτούμε τι ποσοστό του πληθυσμού έχει χρεωστικές/πιστωτικές.

 

Σε κάθε περίπτωση, το Viber έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τελευταία και εκεί που υστερούσε (στην ποιότητα των κλήσεων) και πλησιάζει τον παγκόσμιο αριθμό συνδρομητών του WhatsApp, όπου νά'ναι φτάνει και αυτό το δισεκατομμύριο.

 

Καλά τα Telegram και τα άλλα, αλλά όταν δεν τα χρησιμοποιεί κανείς τι νόημα έχει; Αν σε 1-2 χρόνια αλλάξει η κατάσταση, το ξαναβλέπουμε, μέχρι τότε είναι για τους λίγους.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.