MariosX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 @johng Ρωτάω απλα αν έχουν φτάσει κι άλλα άτομα στα ίδια συμπεράσματα
JohnG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ρωτάω απλα αν έχουν φτάσει κι άλλα άτομα στα ίδια συμπεράσματαΔεν το διευκρινίζεις καλά. Ποιά είναι τα συμπεράσματα στα οποία έχεις φτάσει? Εννοείς τα Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, κλπ? Ή εννοείς τη διαπίστωση ότι ίσως κάποιες φορές κάτι δεν πάει καλά με τις ανθρώπινες σχέσεις? Μάλλον εννοείς το πρώτο. Αλλά μέσα σ' αυτά περιέχεται μια ολόκληρη "φιλοσοφία" ζωής, μια στάση ζωής. Αν πιάσεις το κάθε κομμάτι από μόνο του μπορεί να χρειαστεί σελίδες για να αναλυθεί. Απ' ότι θα είδες, σου απάντησαν πολλοί και σε μια ή λίγες παραγράφους έβαλαν και εκείνοι τη δική τους "φιλοσοφία" ζωής. Σε κάλυψε? Στις απαντήσεις σου έγραψες κάποιες διαπιστώσεις σου και επίσης κάποιες συμβουλές. Έχω την εντύπωση, ότι ρωτάς κάτι πιο γενικό. Κάπου φοβάσαι ότι κάνεις λάθος, σωστά?
MariosX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το διευκρινίζεις καλά. Ποιά είναι τα συμπεράσματα στα οποία έχεις φτάσει? Εννοείς τα Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, κλπ? Ή εννοείς τη διαπίστωση ότι ίσως κάποιες φορές κάτι δεν πάει καλά με τις ανθρώπινες σχέσεις? Μάλλον εννοείς το πρώτο. Αλλά μέσα σ' αυτά περιέχεται μια ολόκληρη "φιλοσοφία" ζωής, μια στάση ζωής. Αν πιάσεις το κάθε κομμάτι από μόνο του μπορεί να χρειαστεί σελίδες για να αναλυθεί. Απ' ότι θα είδες, σου απάντησαν πολλοί και σε μια ή λίγες παραγράφους έβαλαν και εκείνοι τη δική τους "φιλοσοφία" ζωής. Σε κάλυψε? Στις απαντήσεις σου έγραψες κάποιες διαπιστώσεις σου και επίσης κάποιες συμβουλές. Έχω την εντύπωση, ότι ρωτάς κάτι πιο γενικό. Κάπου φοβάσαι ότι κάνεις λάθος, σωστά? Για όλα ρωτάω Ναι μπορεί και να κάνω λάθος κάπου και δεν μου αρέσει να με απόλυτος με τις απόψεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα