kostaszabos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ψάχνω ένα μικρό αλλά συμπαθητικό studio/γκαρσονιέρα για φοιτητή/early-career επαγγελματία για ενοικίαση στη Κύπρο. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? γιατί με το google μου βγάζει όλο μεσιτικά γραφεία και μεσάζωντες.. θέλω αγγελίες απο ιδιώτες...
kostaszabos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Το είδα αυτό πρώτο πρώτο αλλά είναι με μεσίτες.. νομίζω ότι έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να βρώ το σπίτι που θέλω ρωτώντας μαγαζιά και γειτονιές παρά με μεσιτικά και μεσάζωντες... βαράνε πολύ και όλοι οι σπιτονοικοκύρηδες θέλουν 1 ενοίκιο μπροστά και είναι και τα ενοίκια φωτιά εδώ γιατί είναι πολύ τουριστική περιοχή.. δέν λέει.. Βασικά εδώ στη Κύπρο οι ντόπιοι είναι ευγενέστατοι και τυπικοί.. αλλά έχουν και λίγο πλάκα γιατί συνδυάζουν χωριό με αγγλική πόλη.. δηλαδή θα σου πουν Hello! τί κάνετε? Κύριε ελέησον, περίμενε να ψωνάξω το φίλο μου τον Μπάμπο που νοικιάζει κάτι σπίτια να μιλήσετε.. Bye..
daPro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χρυσή ευκαιρία βάζεις αγγελίες απο ιδιώτες.. Το δοκιμασες?
kostaszabos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χρυσή ευκαιρία βάζεις αγγελίες απο ιδιώτες.. Το δοκιμασες? Σήμερα πήρα την εφημερίδα η οποία βγαίνει κάθε 2 εβδομάδες και είναι χθεσινη.. και μπαίνω σε κάτι σελίδες στο facebook... αλλά ΟΚ τα κεντρικά σπιτια τα πιάνουν αμέσως μόλις δημοσιευτούν.. θα παραφιλάω στις 15 του μήνα πάλι.. είναι και κάτι άλλα μικρά στα 250-300 Ευρώ περίπου αλλά απέχουν καμιά 5-6 χλμ απο τη δουλεια γιατί εδω είναι πολύ αραιοκατοικημένα τα κτίρια και θα πρέπει να καίω βενζίνες + το πρωινό τρέξιμο.. Σκέφτομαι να πάω και στο πανεπιστημιο της Κύπρου να βρώ καμιά φοιτητρια για συγκάτοικο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα