Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, ούτε εμείς έχουμε προλάβει να βγάλουμε τον πατέρα μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα η κάρτα είναι στο όνομα μου αλλά ο λογαριασμός είναι σε δύο άτομα σε εμένα και της μητερας μου που έχει πέθανει και την έχω σβήσει από την εφορία αλλά όχι από την τράπεζα. Λέτε να έχω θέμα ? Γιατι δεν κλεινεις αυτο τον λογαριασμο και οτι εχει να τα πας σε αλη τραπεζα και να βγαεις καρτα εκει ? Το 1994 που πεθανε ο πατερας μου και ηταν και η μαννα μου μεσα αυτο ειχαμε κανει στη τοτε Ιονικη και Λαϊκη .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάς ότι έχουμε CC... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάς ότι έχουμε CC... Σωστα εκτος και δεν ειναι μεγαλο το ποσο οποτε μπορει σιγα σιγα να το σηκωσει . Νομιζω για εμβασμα σε αλλη Τραπεζα ειναι πιο ελαστικα τα cc.
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγω εχω εναν φιλο που έχει λογαριασμό και είναι άνεργος. Παίζει στοιχήματα ομως στο ίντερνετ με paysafe card και ολο και κερδίζει καποια αξιοσεβαστα ποσα (μπορεί 25-40 ευρω τη μερα ή μερα παρα μέρα). Αυτά τα χρήματα τα κάνει ανάληψη στον λογαριασμό του. Θα έχει πρόβλημα με κανενα πρόστιμο από τημ εφορία μιας κ αυτα τα λεφτά φαίνονται να κινούνται στον λογαριασμό του ώντας άνεργος? (Κανει κάποιες αγορές στο ίντερνετ ίσως και το 80-90% των αγορών του online, όπως να βοηθάει και στο σπίτι απο αυτα τα χρήματα σε κάποιες υποχρεώσεις για νερό ή τηλεφωνο ίντερνετ κτλ)
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 το θεμα ειναι σε πιανου το ονομα θα χρεωθουν οι αγορες ; Οι αγορές που θα κάνεις με την κάρτα που - υποτίθεται πως - γράφει πάνω δύο ονόματα και που δεν μας λες τι κάρτα είναι? 1
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οι αγορές που θα κάνεις με την κάρτα που - υποτίθεται πως - γράφει πάνω δύο ονόματα και που δεν μας λες τι κάρτα είναι? ναι βρε αγορι , ειναι καρτα visa , εχουμε απλα ενα κοινον λογαριασμο...
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σωστα εκτος και δεν ειναι μεγαλο το ποσο οποτε μπορει σιγα σιγα να το σηκωσει . Νομιζω για εμβασμα σε αλλη Τραπεζα ειναι πιο ελαστικα τα cc. Το πρόβλημα με τα cc είναι η αδυναμία ανοίγματος λογαριασμού σε τράπεζα που δεν έχεις ήδη ενεργό customer id... Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς θα βοηθήσει το άνοιγμα λογαριασμού και η μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα, γιατί να μην ανοίξει έναν νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και να μεταφέρει τα χρήματα σε αυτόν? ναι βρε αγορι , ειναι καρτα visa , εχουμε απλα ενα κοινον λογαριασμο... Δες ξανά και ξανά την τελευταία παράγραφο του post #26, το έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ο λογαριασμός είναι αδιάφορος... 1
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα με τα cc είναι η αδυναμία ανοίγματος λογαριασμού σε τράπεζα που δεν έχεις ήδη ενεργό customer id... Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς θα βοηθήσει το άνοιγμα λογαριασμού και η μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα, γιατί να μην ανοίξει έναν νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και να μεταφέρει τα χρήματα σε αυτόν? Δες ξανά και ξανά την τελευταία παράγραφο του post #26, το έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ο λογαριασμός είναι αδιάφορος... ωραια κ αυτες που γραφουν καραμπελας και χαιδω μαζι ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα με τα cc είναι η αδυναμία ανοίγματος λογαριασμού σε τράπεζα που δεν έχεις ήδη ενεργό customer id... Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς θα βοηθήσει το άνοιγμα λογαριασμού και η μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα, γιατί να μην ανοίξει έναν νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και να μεταφέρει τα χρήματα σε αυτόν? Δες ξανά και ξανά την τελευταία παράγραφο του post #26, το έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ο λογαριασμός είναι αδιάφορος... Με τα cc αν εχεις ηδη λογαριασμο σε μια τραπεζα νομιζω δεν μπορεις να ανοιξεις αλλον στην ιδια τραπεζα.
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ωραια κ αυτες που γραφουν καραμπελας και χαιδω μαζι ; Σου απάντησα, δεν ξέρω, αγνοώ ακόμα και την ύπαρξη τέτοιων καρτών. Με τα cc αν εχεις ηδη λογαριασμο σε μια τραπεζα νομιζω δεν μπορεις να ανοιξεις αλλον στην ιδια τραπεζα. Ε δεν τα ξέρεις καλά, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. 1
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σου απάντησα, δεν ξέρω, αγνοώ ακόμα και την ύπαρξη τέτοιων καρτών. Ε δεν τα ξέρεις καλά, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου και έχει και τα δύο ονόματα μας.
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου και έχει και τα δύο ονόματα μας. Στο ξαναέγραψα, πρέπει πρώτα να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες. Δεν γίνεται να μιλάμε για κάρτες, να γράφεις "αυτές", και να εννοείς λογαριασμούς: κ αυτες που γραφουν καραμπελας και χαιδω μαζι ; 1
kfyros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι αν στο τελος του χρονου ειναι σε θεση οι Τραπεζες να δωσουν στοιχεια για τις πληρωμες με καρτα ή ebanking ανα ΑΦΜ Αν μια καρτα ειναι διπλη σε λογαριασμο με δυο δικαιουχους οπως η δικια μου και της γυναικας μου σε πιανου ΑΦΜ πανε οι αγορες ?? Το απαιτουμενο ποσο για αγορες αφορα λογικα και τους δυο φορολογουμενους οταν ειναι δυο και κανουν μαζι φορολογικη δηλωση. Εχει σημασια αν κανει ενας απο τους δυο τις αγορες ??? Πολλα ακομα θελουν διευκρινηση που αμφιβαλλω αν δοθει. χαχαχαχαχα, δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται! Θα τους δίνουν οι τράπεζες ότι αφορά πληρωμές, και ΑΝ μπορούν, να τις ξεχωρίσουν ανά κατηγορία. Η τελευταία εγκύκλιος βάζει μέσα στο όριο ΟΤΙ πληρώσεις με κάρτα, γιατί φυσικά η visa δεν θα σου ξεχωρίσει τί είναι δεκο, telco, φόροι, τέλη , ψώνια κλπ. Στο ebanking , εφόσον μιλάμε για ελληνικές τράπεζες, λογικά έχουν δυνατότητα να τα ξεχωρίσουν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλο κόστος για αυτούς , και αν θα το επωμιστούν. Πάλι όμως δεν θα έχει κανένα νόημα, αφού θα πληρώνουν όλοι με χρεωστικές - πιστωτικές (πχ. easy-pay) για να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τίποτα. Οι πιστωτικές πάντως έχουν ΕΝΑ κάτοχο. Αν έχεις βγάλει πρόσθετες, νομίζω πάνε στο ΑΦΜ του κατόχου. Εκτός αν βγάζουν ξεχωριστό λογαριασμό ανά κάρτα , οπότε μπορούν να τις ξεχωρίσουν. Το αφορολόγητο ούτως ή άλλως είναι οικογενειακό, δεν έχετε ο καθένας ξεχωριστά, άρα οι δαπάνες είναι αθροιστικά και απ' τους δυο σας (και τα παιδιά σας , αν δεν κανουν ξεχωριστή δήλωση) . Το μέτρο, όπως και όλα τα αντίστοιχα, κινείται στη μόνιμη κατεύθυνση της οικονομικής γελοιότητας του ελληνικού κράτους μπανανίας. Μας λείπουν 10 δις λόγω της υπέρογκης συνταξιοδοτικής δαπάνης , και ψάχνουμε πενταροδεκάρες απ' την φοροδιαφυγή (η οποία πλέον αφορά θέμα επιβίωσης λόγω των εξοντωτικών φόρων).. Έρχεται μεγάλο τσεκούρι στις συντάξεις, και δυστυχώς θα την πληρώσουν όλοι και όχι μόνο αυτοί που δεν τις δικαιούνται. Τα νούμερα είναι νομοτελειακά. Δεν μπορεί να δίνουμε 30 δις το χρόνο σε συντάξεις. Σε όλους τους προϋπολογισμούς των τελευταίων ετών , είναι το μεγαλύτερο κονδύλι η κρατική επιχορήγηση στα ταμεία (δηλαδή πέρα από αυτά που δίνουμε εμείς ως εισφορές, οι οποίες φυσικά δεν μπαίνουν σε αποθεματικό για τις δικές μας συντάξεις, αλλά τις κλέβουν για να πληρώνουν τις τωρινές υπέρογκες -βάσει εισφορών που λείπουν για αυτές - συντάξεις ). Στον προϋπολογισμό του 2017 (που θα αποτύχει), ο ΕΦΚΑ θα επιδοτηθεί με 16 ΔΙΣ !!!! Παρόλη τη ληστρική επιδρομή στους επαγγελματίες με το 27% έως 34% (που δεν θα εισπράξουν φυσικά αυτά που ζητάνε γιατί ήδη κλείνουν σωρηδόν τα βιβλία και όσοι τα κρατήσουν δεν θα τους δώσουν ούτε ευρώ) .. http://www.protagon.gr/epikairotita/asfalistiko-systima_test-44341084670 http://www.minfin.gr/sites/default/files/other_files/EISHGHTIKH%20EKTHESH%202017.pdf Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από kfyros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα