redhotstef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Με βαση τα προηγουμενα προσφατα τουλαχιστον, θεματα στο μπλα μπλα, κλειδωμενα η μη, που δεν εχουν σχεση με τη τεχνολογια σε ενα τεχνολογικο site, αλλα με ανθρωπινους προβληματισμους, διαθεση για τρολιγκ, ερωτησεις ημερων κλπ, αναρωτιεμαι αν αυτες οι συζητισεις θα μπορουσαν να υπαρξουν σε ενα site οπως το facebook, οπου ολοι γνωριζονται με ολους η τουλαχιστον, μαθαινονται οταν εχεις ενα σωρο πραγματικες φωτογραφιες και πληροφοριες για την ατομικοτητα σου στην μικρη διαδικτυακη κοινωνια μας. Καθε ενας απο εμας (αν εχει facebook) εχει το λιγοτερο 100 "φιλους" ή φιλους με τους οποιους μπορει να ανοιξει μια συζητηση σαν τις παραπανω (η παραπισω) που συνανταμε στο μπλα μπλα. Ολο και καποιος θα απαντησει εκει οπως και εδω. Εχω δει ομως σαν προσωπικο παραδειγμα απο το οικογενειακο περιβαλλον οτι οταν ανοιγουν τετοιου ειδους συζητησεις και κοινοποιουνται σε ολους, πεφτουν θυματα κοροιδιας χωρις ομως να το ξερουν αυτοι που ξεκινανε μια συζητηση στο τοιχο τους. Κουτσομπολιο οπως το ".. Να η ταδε ρωταει αυτο χαχαχου και ο αλλος της απαντησε ετσι κλπ κπλ". Βλεποντας το ολο σκηνικο εγω θα ντρεπομουν να αρχισω μια συζητηση η να απαντησω σε καποια, με βαθεις προβληματισμους. Εσεις πως νιωθετε για ολο αυτο που συμβαινει στα φορουμς; Θα δεχοσασταν ενα φορουμ οπου ολοι ειχαμε πραγματικα στοιχεια της ταυτοτητας μας; Αντι για nickname να ειχαμε ονοματεπωνυμο επιβεβαιωμενο (απο καπου, δεν εχει σημασια) και φωτογραφια; Θα ξεπερνουσαμε σε θεματα την ενοτητα hardware η software; Υγ. Η σελιδα στο facebook του insomnia αν και 30000 likes μαζι με το δικο μου, δεν εχει πολυ κινηση απο τα μελη.. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα παίζει ρόλο η ανωνυμία. Έστω κι αν με τον καιρό δεν είναι και τόσο ανωνυμία πλέον
txcellas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εννοείται ότι παίζει ρόλο η ανωνυμία. Κάποιοι επίσης δεν έχουν καν fb! Παίζει και αυτό ρόλο
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εννοείται ότι παίζει ρόλο η ανωνυμία. Κάποιοι επίσης δεν έχουν καν fb! Παίζει και αυτό ρόλο Ελάχιστοι δεν έχουν πιστεύω από αυτούς που παρακολουθούν forums κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το φβ ειναι για καμία μλκιουλα, καλήμερα, καληνύχτα, είμαι εδω, πίνω μπύρες, και διάφορες άλλες φουβουσοφίες, δεν είναι για σοβαρή συζήτηση.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το φβ ειναι για καμία μλκιουλα, καλήμερα, καληνύχτα, είμαι εδω, πίνω μπύρες, και διάφορες άλλες φουβουσοφίες, δεν είναι για σοβαρή συζήτηση. Όχι απαραίτητα. Υπάρχουν κι εκεί ομάδες που έχουν συγκεκριμένο θέμα και γίνονται σοβαρές συζητήσεις. Αλλά για την πλειοψηφία είναι αυτό που είπες όντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα