solidsnake222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Been there, done that. Κομμένοι όλοι οι υδατάνθρακες και το στήθος κοτόπουλου/ψάρι και τα λαχανικά όλα στον ατμό. Αλλά είχα μια μέρα την βδομάδα που σαβούριαζα για να μην τρελαθώ. Και θερμίδες γύρω στις 1000. 6 μήνες 30 κιλά και συνέχισα για άλλα 3-4 κιλά αφού σταμάτησα την δίαιτα. Από 100-102 πήγα 67. Μετά πήγα στρατό και έφτασα μετά από το 9μηνο τα 75 και τώρα χρόνια μετά είμαι 80. Λέω να την ξανακάνω για κανένα μήνα να πάω 75, 1.80 ύψος. Είναι λίγο drastic αλλά σε εμένα το μόνο που έχει δουλέψει. Καλύτερα πάντως κάποιος να το πάει πιο αργά και σε συνδυασμό με άσκηση. 30 κιλά σε ένα χρόνο μαζί με άσκηση θα ήταν σούπερ. 105 Κιλά 1000 θερμιδες ανά μέρα και χωρίς υδατάνθρακα τον βλέπω να καταλήγει στο νοσοκομειο Πρόταση μου: Βρες τις θερμιδες συντήρηση σου από αυτές που θα βρεις αφαίρεσε 700-750 θερμιδες που αντιστοιχούν περίπου 2.50 με 3 κιλά το μηνά Από φαγητά εννοείτε πρωτεΐνη(πχ στήθος κοτόπουλο ) ΑΛΛΑ φάε και Υγιεινο υδατάνθρακα(πχ μαύρο ρύζι βρώμη μαζί με το γάλα) και όσο πλησιάζει η νύχτα τόσο να μειώνεις τον υδατάνθρακα Σε καμια περίπτωση μην αφήσεις υδατάνθρακα έξω από την διατροφή σου Κανε 4-5 Γεύματα υγιεινα την ήμερα για να μην νιώθεις τόσο την πείνα Α και -20 κιλά σε τόσους λίγους μήνες συγνώμη αλλά θα στο πω ωμά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ καλύτερα να χάσεις υγιεινα 8-10 κιλά σε αυτό το λίγο διάστημα που θες πάρα 20 θα κρεμάσεις.. Και θυμήσου κανε υπομονη 2
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 τι τρως ρε φιλε γενικώς; τι δεν τρως. ανά πόσες ώρες μπορείς να τρως. περπατάς καθόλου; ζήτησες βραδινό. την υπόλοιπη μερα δώσε λίγα παραδείγματα τι τρως. Λοιπον εχει καμια βδομαδα που αρχισα λιγο διατροφη στις 8:30 κουλουρι κατα τις 10 τοστ γαλοπουλα κασερι κατα τις 12 γιαουρτι με δημητριακα κατα τις 2 τοστ το ιδιο με πριν απογευμα τρωω σπιτι οτι εχει αλλα καθολου κοκκινο κρεας μονο κοτοπουλο βραδυ ειναι το προβλημα γιατι σκυλοπειναω!!!!!! περπατημα φετος δεν εχω καθολου χρονο ουτε λεπτο, μονο απο το σπιτι εως το σουπερ το πολυ ( 200 μετρα) Δεν τρωω λαχανικα,δεν τρωω σαλατες εκτος απο ροκα και αγγουρι Δεν τρωω σπανακι και τετοια Δεν τρωω τιποτα που κανει καλο στην υγεια δυστηχως ΤΡΩΩ ολα τα χαζα αλλα προσπαθω να τα κοψω. νομιζω σε καλυψα ; 105 Κιλά 1000 θερμιδες ανά μέρα και χωρίς υδατάνθρακα τον βλέπω να καταλήγει στο νοσοκομειο Πρόταση μου: Βρες τις θερμιδες συντήρηση σου από αυτές που θα βρεις αφαίρεσε 700-750 θερμιδες που αντιστοιχούν περίπου 2.50 με 3 κιλά το μηνά Από φαγητά εννοείτε πρωτεΐνη(πχ στήθος κοτόπουλο ) ΑΛΛΑ φάε και Υγιεινο υδατάνθρακα(πχ μαύρο ρύζι βρώμη μαζί με το γάλα) και όσο πλησιάζει η νύχτα τόσο να μειώνεις τον υδατάνθρακα Σε καμια περίπτωση μην αφήσεις υδατάνθρακα έξω από την διατροφή σου Κανε 4-5 Γεύματα υγιεινα την ήμερα για να μην νιώθεις τόσο την πεινά Α και -20 κιλά σε τόσους λίγους μήνες συγνώμη αλλά θα στο πω ωμά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ καλύτερα να χάσεις υγιεινα 8-10 κιλά σε αυτό το λίγο διάστημα που θες πάρα 20 θα κρεμάσεις.. Και θυμήσου κανε υπομονη εχω θεμα , ειμαι 12 ωρες στο δρομο ( πωλητης ) λογο δουλειας οποτε εδω ειναι το μεγαλο προβλημα , εστω 10 να χασω δωσε καμια ιδεα τι να τρωω ( ας ειναι το ιδιο καθε μερα μεχρι να τα χασω) Τις θερμιδες πως τις βρισκω ;
mrfan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μην τρελαίνεσαι , δεν χρειάζεται να τρως συγκεκριμένα πράγματα. Ο διαιτολόγος θα σου πει για 5 γεύματα την ημέρα, για μια κουταλιά λάδι, για ένα σπιρτόκουτο φέτα και άλλα "παλαβά" που πραγματικά στην περίπτωση σου δεν χρειάζονται Αυτά είναι για να γίνεις φέτες ή αν έχεις σοβαρά προβλήματα υγείας. Συνέχισε να τρως ότι τρως και τώρα αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Αν για παράδειγμα έτρωγες 3 φέτες ψωμί, φάε 2. Αν έπινες 2 ποτά, τώρα πιες 1. Αν μιλάμε για 10 κιλά, Φεβρουάριος με Ιούνιο είναι 2 κιλά το μήνα. Ειλικρινά είναι εύκολο να το κάνεις χωρίς τεράστιες στερήσεις. 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μην τρελαίνεσαι , δεν χρειάζεται να τρως συγκεκριμένα πράγματα. Ο διαιτολόγος θα σου πει για 5 γεύματα την ημέρα, για μια κουταλιά λάδι, για ένα σπιρτόκουτο φέτα και άλλα "παλαβά" που πραγματικά στην περίπτωση σου δεν χρειάζονται Αυτά είναι για να γίνεις φέτες ή αν έχεις σοβαρά προβλήματα υγείας. Συνέχισε να τρως ότι τρως και τώρα αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Αν για παράδειγμα έτρωγες 3 φέτες ψωμί, φάε 2. Αν έπινες 2 ποτά, τώρα πιες 1. Αν μιλάμε για 10 κιλά, Φεβρουάριος με Ιούνιο είναι 2 κιλά το μήνα. Ειλικρινά είναι εύκολο να το κάνεις χωρίς τεράστιες στερήσεις. το ξερω αλλα με το βραδυ τι γινεται που πειναω παρα πολυ ; παραδειγμα γιαουρτι με δημητριακα κανει δουλεια η να βρω κατι αλλο ;
mrfan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λυπάμαι αλλά το βράδυ πρέπει να κοιμάσαι με μία αίσθηση πείνας 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λυπάμαι αλλά το βράδυ πρέπει να κοιμάσαι με μία αίσθηση πείνας Στα βαθιά με την μια; ξυπνάω και τρώω το δοκίμασα προχτές.
mrfan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό το να ξυπνάς, να τρως και να ξανακοιμάσαι είναι το χειρότερο πράγμα. Αν δεν το κόψεις, δεν υπάρχει ελπίδα 1
crom251 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχην δεν χρειαζεται να πας σε διαιτολογο. Τα ιδια και τα ιδια λενε και τα ξερουν ολοι πλεον. Μην πετας τα λεφτα σου... Κοψε ποσοτητες, κοψε ψωμι, κοψε τηγανητα κλπ. Επισης δεν γινεται να νοιωθεις χορτατος και να αδυνατισεις... 20 κιλα δυσκολο εως αδυνατο να χασεις... 10 το θεωρω εφικτο ως σιγουρο αν προσπαθησεις... 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχην δεν χρειαζεται να πας σε διαιτολογο. Τα ιδια και τα ιδια λενε και τα ξερουν ολοι πλεον. Μην πετας τα λεφτα σου... Κοψε ποσοτητες, κοψε ψωμι, κοψε τηγανητα κλπ. Επισης δεν γινεται να νοιωθεις χορτατος και να αδυνατισεις... 20 κιλα δυσκολο εως αδυνατο να χασεις... 10 το θεωρω εφικτο ως σιγουρο αν προσπαθησεις... σιγουρα λενε τα ιδια ολοι το ξερω απο παλια, γιαυτο λεω να την βγαλω δωρεαν αφου πολλοι εδω μεσα ξερετε τι τρωτε και ποτε. Για το βραδυ με ενδιαφερει πιο πολυ γιατι ξυπναω και τρωω!
solidsnake222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω θεμα , ειμαι 12 ωρες στο δρομο ( πωλητης ) λογο δουλειας οποτε εδω ειναι το μεγαλο προβλημα , εστω 10 να χασω δωσε καμια ιδεα τι να τρωω ( ας ειναι το ιδιο καθε μερα μεχρι να τα χασω) Τις θερμιδες πως τις βρισκω ; Πρώτα θα βρεις τον βασικό σου μεταβολικό ρυθμό=bmr Έχουν βγει διάφορες εξισώσεις βέβαια η πιο αξιόπιστη ειναι να κάνεις λιπομέτρηση και να κάνεις το παρακάτω 370 + (21.6 x καθαρή μυϊκή μάζα σε κιλά) αλλιώς κανε αυτό που βρίσκει στο περίπου το bmr σου 66+ (13.7xΒάρος(kg)) + (5xΎψος(cm)) - (6.8 x Ηλικία(έτη)) έπειτα όταν βρεις το bmr πολλαπλασιασε το με το παρακάτω Little to no exercise Daily kilocalories needed = BMR x 1.2 Light exercise (1–3 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.375 Moderate exercise (3–5 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.55 Heavy exercise (6–7 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.725 Very heavy exercise (twice per day, extra heavy workouts) Daily kilocalories needed = BMR x 1.9 (πηγή https://en.wikipedia.org/wiki/Harris%E2%80%93Benedict_equation) και έτσι βρίσκεις κατά προσεγγιση τις θερμιδες συντηρηση σου και ότι βρεις πήγαινε μείον 700 με 750 θερμιδες (αν το ιδανικότερο θα ήταν μείον 500=2 κιλά το μηνά) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από solidsnake222 2
opera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις κιλά με τις προϋποθέσεις που έχεις. Αν δε βάλεις αεροβική άσκηση και δε προσθέσεις λαχανικά αφαιρώντας ταυτόχρονα κάθε σαβούρα ξέχασέ το. Τρέχω 30-40 χιλιόμετρα τη βδομάδα και δε χάνω γιατί δε κάνω αυστηρή διατροφή,βγάλε συμπέρασμα.
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτα θα βρεις τον βασικό σου μεταβολικό ρυθμό=bmr Έχουν βγει διάφορες εξισώσεις βέβαια η πιο αξιόπιστη ειναι να κάνεις λιπομέτρηση και να κάνεις το παρακάτω 370 + (21.6 x καθαρή μυϊκή μάζα σε κιλά) αλλιώς κανε αυτό που βρίσκει στο περίπου το bmr σου 66+ (13.7xΒάρος(kg)) + (5xΎψος(cm)) - (6.8 x Ηλικία(έτη)) έπειτα όταν βρεις το bmr πολλαπλασιασε το με το παρακάτω Little to no exercise Daily kilocalories needed = BMR x 1.2 Light exercise (1–3 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.375 Moderate exercise (3–5 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.55 Heavy exercise (6–7 days per week) Daily kilocalories needed = BMR x 1.725 Very heavy exercise (twice per day, extra heavy workouts) Daily kilocalories needed = BMR x 1.9 και έτσι βρίσκεις κατά προσεγγιση τις θερμιδες συντηρηση σου και ότι βρεις πήγαινε μείον 700 με 750 θερμιδες (αν το ιδανικότερο θα ήταν μείον 500=2 κιλά το μηνά) δεν εχω ιδεα να τα βρισκω ολα αυτα!!! 1.83 105 43 Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις κιλά με τις προϋποθέσεις που έχεις. Αν δε βάλεις αεροβική άσκηση και δε προσθέσεις λαχανικά αφαιρώντας ταυτόχρονα κάθε σαβούρα ξέχασέ το. για να δινεις κουραγιο εισαι ιδανικος!!
solidsnake222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχω ιδεα να τα βρισκω ολα αυτα!!! Διόρθωσα το ποστ μου συγγνώμη που φαινόταν έτσι Αν δεν σε πειράζει πες μας και την ηλικία σου να στα κάνω εγώ και όταν εννοείς πωλητής δηλαδή όλη μέρα στους δρόμους με τα ποδιά δηλαδή περπατάς ? η πας με το αμάξι? edit: κκ την έχεις παραπάνω την ηλικία σου 1
opera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Κουράγιο θες ή αποτέλεσμα; Και εγώ θέλω να αράξω στο καναπέ να πίνω τσίπουρα και να αδυνατίσω αλλά δε γίνεται. Θέλει πόνο και πείνα δυστυχώς.
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Διόρθωσα το ποστ μου συγγνώμη που φαινόταν έτσι Αν δεν σε πειράζει πες μας και την ηλικία σου να στα κάνω εγώ και όταν εννοείς πωλητής δηλαδή όλη μέρα στους δρόμους με τα ποδιά δηλαδή περπατάς ? η πας με το αμάξι? με αυτοκινητο καθησιο συνεχεια υψος 1,83 κιλα 105 ηλικια 42 στα 43 Κουράγιο θες ή αποτέλεσμα; και τα 2 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα