Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Εκανα μια πληρωμη λογαριασμου οτε με ιμπανκινγκ και θελω να ρωτησω αν στο mybill στο cosmote.gr θα υπαρξει αποδεικτικο πληρωμης με τα στοιχεια μου για να το εκτυπωσω και να το βαλω στα εξοδα της επιχειρησης. Προφανως η αποδειξη που δινει η τραπεζα δεν μετραει. Γνωριζετε?

Δημοσ.

Αυτο μετραει αν το βαλω στα εξοδα της επιχειρησης?

Στον λογιστή δεινεις το λογαριασμό της cosmote, δεν ειναι απαραίτητη η προσκόμιση απόδειξης

Δημοσ.

Αυτο μετραει αν το βαλω στα εξοδα της επιχειρησης?

Εσοδων - Εξοδων μαλλον κρατάς, οποτε δεν έχει σημασία η εξοφληση του λογαριασμού. Μονο ο λογαριασμός. Αν κρατουσες αναλυτικη λογιστική, η αποδειξη θα ταν η κινηση του τραπεζικου λογαριασμού.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την πληρωμή (μέσω του site της cosmote) μόλις πήγα να πάρω το αποδεικτικό, κόλλησε η ιστοσελίδα της cosmote και δεν μπόρεσα να εκτυπώσω την απόδειξη, μίλησα με την υποστήριξη στο chat και μου έδωσε κάθετα αρνητική απάντηση, πως δεν μπορεί πλέον να μου δοθεί το αποδεικτικό πληρωμής :o. Το χρειάζομαι όμως το αποδεικτικό πληρωμής γιατί είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και πρέπει να το παραδώσω στο λογιστήριο καθώς μόνο εκεί αναγράφεται ο Αριθμό Συναλλαγής (Μοναδικός Κωδικός). Είναι δυνατόν να μην έχουν αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής και πόσο νόμιμο είναι τελικά αυτό; Εντωμεταξύ έχω στείλει μήνυμα/αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Αν πάρω αρνητική απάντηση και από εκεί τι πρέπει να κάνω;

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μετά την πληρωμή (μέσω του site της cosmote) μόλις πήγα να πάρω το αποδεικτικό, κόλλησε η ιστοσελίδα της cosmote και δεν μπόρεσα να εκτυπώσω την απόδειξη, μίλησα με την υποστήριξη στο chat και μου έδωσε κάθετα αρνητική απάντηση, πως δεν μπορεί πλέον να μου δοθεί το αποδεικτικό πληρωμής :o. Το χρειάζομαι όμως το αποδεικτικό πληρωμής γιατί είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και πρέπει να το παραδώσω στο λογιστήριο καθώς μόνο εκεί αναγράφεται ο Αριθμό Συναλλαγής (Μοναδικός Κωδικός). Είναι δυνατόν να μην έχουν αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής και πόσο νόμιμο είναι τελικά αυτό; Εντωμεταξύ έχω στείλει μήνυμα/αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Αν πάρω αρνητική απάντηση και από εκεί τι πρέπει να κάνω;

Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών για εταιρικά νούμερα και πιστεύω θα βγάλεις άκρη  .

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Όταν πληρώνεις δεν σου βγάζει αν θες να σταλεί απόδειξη στο email?

Δεν ξέρω ποιον κωδικό συναλλαγής χρειάζεσαι αλλά στο mycosmote αν πας στο ιστορικό λογαριασμών και πληρωμών έχει κάτι κωδικούς για κάθε πληρωμή λογαριασμού μαζί με την ημερομηνία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Όταν πληρώνεις δεν σου βγάζει αν θες να σταλεί απόδειξη στο email?

Δεν ξέρω ποιον κωδικό συναλλαγής χρειάζεσαι αλλά στο mycosmote αν πας στο ιστορικό λογαριασμών και πληρωμών έχει κάτι κωδικούς για κάθε πληρωμή λογαριασμού μαζί με την ημερομηνία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ευχαριστώ, εκεί κόλλησε μόλις πάτησα να βάλω το email... και εξαφανίστηκαν οι επιλογές. Στο ιστορικό βγάζει μόνο τον Αριθμό Λογαριασμού που είναι πάντα ο ίδιος. Σε κάθε πληρωμή όμως αντιστοιχεί ένας Αριθμός Συναλλαγής (μοναδικός κωδικός) που δεν τον εμφανίζει ποτέ στο ιστορικό :unsure:.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ευχαριστώ, εκεί κόλλησε μόλις πάτησα να βάλω το email... και εξαφανίστηκαν οι επιλογές. Στο ιστορικό βγάζει μόνο τον Αριθμό Λογαριασμού που είναι πάντα ο ίδιος. Σε κάθε πληρωμή όμως αντιστοιχεί ένας Αριθμός Συναλλαγής (μοναδικός κωδικός) που δεν τον εμφανίζει ποτέ στο ιστορικό :unsure:.

Στην τράπεζα δεν σου βγάζει κάτι;Δεν φαίνεται ο σριθμός συναλλαγής εκεί;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Στην τράπεζα δεν σου βγάζει κάτι;Δεν φαίνεται ο σριθμός συναλλαγής εκεί;

Όχι δεν φαίνεται ούτε εκεί, γράφει μόνο COSMOTE EPAYMENT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...