Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου εδωσα link ποσο πουλαει η τραπεζα τις λιρες. Και τις πουλαει 310 ευρω.

Πιστευεις οτι το 310 ειναι πιο κοντα στο "1000 ευρω χοντρικα οι 3 λιρες" που εγραψα εξ'αρχης ή στο "220 η μια" που ειπε ο αλλος και προσπαθει να πιστεψει οτι δεν τον πιασαν κοτσο;

Τα δικα σου επιχειρηματα δεν εχω δει προς ωρας.

Είσαι για σήμερα 20 κομμάτια στα δίνω 250, στείλε μου τηλέφωνο επικοινωνίας.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου εδωσα link ποσο πουλαει η τραπεζα τις λιρες. Και τις πουλαει 310 ευρω.

Πιστευεις οτι το 310 ειναι πιο κοντα στο "1000 ευρω χοντρικα οι 3 λιρες" που εγραψα εξ'αρχης ή στο "220 η μια" που ειπε ο αλλος και προσπαθει να θεωρησει οτι δεν τον πιασαν κοτσο;

Τα δικα σου επιχειρηματα, δεν εχω δει προς ωρας.

Αν δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που γραφεις περι τραπεζας της ελλαδος ( αγορα και πωληση) αναιρει το συλλογισμο σου δεν μπορω να σε βοηθησω..να σου πω την αληθεια δε νομιζω οτι κανεις μπορει...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που γραφεις περι τραπεζας της ελλαδος ( αγορα και πωληση) αναιρει το συλλογισμο σου δεν μπορω να σε βοηθησω..να σου πω την αληθεια δε νομιζω οτι κανεις μπορει...

Εχεις κανει 4 ποστ και στα 4 αυτα που λες ειναι αερας κοπανιστος. Προφανως.

Χρησιμοποιω link ΤτΕ διοτι αν σου δωσω link απο online shops θα αρχισεις τα μα και τα μου, κι οτι ο καθενας βαζει οτι τιμη γουσταρει, αλλα αυτο δε σημαινει και τιποτα κλπ κλπ.

Είσαι για σήμερα 20 κομμάτια στα δίνω 250, στείλε μου τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εκκλησιες δεν κλεβω. Αναλογως τι κομματια ειναι -λογικα ειναι φθηνες για να αναφερεις τετοια τιμη-, καλυτερα πουλα εδω προς 260 το κομματι και τα ρεστα φατα σε σουβλακια: https://www.kdggold.com/el/gold-coins/sovereign-elizabeth-gold-2015-el/

Και μιλαμε για εμπορο, ουτε καν συλλεκτη και μιλαμε για λιρα του 2015 που δεν εχει καν συλλεκτικη αξια, οσο οι παλιες.

Αλλα το 220 για παλαια χρυση λιρα, να ειμαι ειλικρινης ηταν μαχαιρια στην καρδια...Και τις καλπικες λιρες εκεινης της εποχης, παραπανω τις πουλανε. Κριμα μεγαλε, πολυ κριμα.

Δημοσ.

δεν μπορείς να πουλήσεις λίρες νόμιμα χωρίς το πιστοποιητικό από την τράπεζα της ελλάδος ότι τις κατέχεις νόμιμα.

Αν τις πάρει κάποιο ενεχυροδανειστήριο, τις πουλάς μόνο ως μέταλλο.

• Like 1
Δημοσ.

φωτογραφίες απ τις λίρες

Εδω εισαι:

https://goldsovereigns.co.uk/1922sovereign.html

και

https://goldsovereigns.co.uk/1908sovereign.php

Κοιτα μην την πατησεις σαν τον αλλο με μαυραγοριτες και τις σκοτωσεις για κανα 200ρι. 1000+ η αξια και των τριων μαζι, οπως ειχα αναφερει εξ'αρχης. Και εννοειται μην παρασυρεσαι απο τα ποστ ορισμενων που σκοπιμα (ο νοων νοητο) ή μη προσπαθουν να "ριξουν" την δεδομενη τους αξια/γνωστες οι τακτικες... Ειναι πραγματα που ενδεχομενως να διαβασεις και σε pm απο καλοθελητες αγοραστες, γιαυτο στο λεω...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δεν μπορει καποιος να εκτιμησει αν ειναι αυθεντικες οι λιρες μεσα απο φωτογραφιες. 

Παιζει ρολο επισης το βαρος και το παχος.

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι καλπικες παντως πωλούνται ως 8 γραμμαρια χρυσου 22 καρατιων. Δεχομενοι φυσικα οτι ειναι χρυσος k22.

• Like 1
Δημοσ.

Yeap εξαλλου αυτο που ανεφερα πιο πανω , οτι με 220 ευρω δεν πωλουνται ουτε οι καλπικες λιρες εκεινης της εποχης, δεν το ειπα ειρωνικα, αλλα το εννοουσα. 8 γραμμαρια k22 αγοραζονται απο τα κλασσικα μαυραγοριτικα μαγαζια-ενεχυροδανειστιρια κλπ κλπ, γυρω στα 220 ευρω (ως χρυσος και μονον). ΑΝ ειναι k22 βεβαιως.

Δημοσ.

Yeap εξαλλου αυτο που ανεφερα πιο πανω , οτι με 220 ευρω δεν πωλουνται ουτε οι καλπικες λιρες εκεινης της εποχης, δεν το ειπα ειρωνικα, αλλα το εννοουσα. 8 γραμμαρια k22 αγοραζονται απο τα κλασσικα μαυραγοριτικα μαγαζια-ενεχυροδανειστιρια κλπ κλπ, γυρω στα 220 ευρω (ως χρυσος και μονον). ΑΝ ειναι k22 βεβαιως.

Ε γιατι εγω που τις εδωσα νομιζεις ; Σε τετοια μαγαζια.

Δημοσ.

Η τιμη της χρυσης λιρας δεν ειναι fix, και αλλαζει με καθε δελτιο τιμων που βγαζει η ΤΤΕ. Δεν γινεται να πουληθουν στο ebay. Ισως και να γινεται αλλα δεν στεκει ειναι σαν να πουλας ενα δεκαευρω.

Οι συλλεκτικες χρυσες λιρες αγγλιας εχουν και μια προσθετη αξια περα απο αυτη του χρυσου. Την αγορασα 30 χρονια πριν, δεν σημαινει εχει συλλεκτικη απαραιτητα.

Δημοσ.

Ε γιατι εγω που τις εδωσα νομιζεις ; Σε τετοια μαγαζια.

Moνο που εσυ πουλησες αυθεντικες και συλλεκτικες λιρες (συμφωνα με τα λεγομενα σου) σε τιμη καλπικων, και με λες και γραφικο επειδη σου ειπα οτι τις εδωσες χαμηλοτερα απο την αξια τους.

Για την ακριβεια ηρθες στο τοπικ λεγοντας οτι η αξια των παλιων συλλεκτικων χρυσων λιρων ειναι οση πουλησες εσυ τις δικες σου στους μαυραγοριτες-ενεχυροδανειστες κλπ κλπ.

Δημοσ.

Moνο που εσυ πουλησες αυθεντικες και συλλεκτικες λιρες (συμφωνα με τα λεγομενα σου) σε τιμη καλπικων, και με λες και γραφικο επειδη σου ειπα οτι τις εδωσες χαμηλοτερα απο την αξια τους.

Για την ακριβεια ηρθες στο τοπικ λεγοντας οτι η αξια των παλιων συλλεκτικων χρυσων λιρων ειναι οση πουλησες εσυ τις δικες σου στους μαυραγοριτες-ενεχυροδανειστες κλπ κλπ.

Αν το πάρουμε σαν αξία μπορεί να πιάνουν και 1.000 αλλά αν πάμε σύμφωνα με την αγορά είναι 220 και γίνεσαι γραφικός έτσι.

Η αγορά καθορίζει τις τιμές όχι εσύ εγώ και η ιστορία.

Βρες μου εσύ άτομο να αγοράσει από εμένα στα 310 και σου δίνω 50 ευρώ έξτρα δικά σου, έχω 150 κομμάτια διαθέσιμα.

Η αξια του χρυσου αλλαζει αρα και η αξια της.

Εμ με μερικούς δεν βγάζεις άκρη

Η τιμη της χρυσης λιρας δεν ειναι fix, και αλλαζει με καθε δελτιο τιμων που βγαζει η ΤΤΕ. Δεν γινεται να πουληθουν στο ebay. Ισως και να γινεται αλλα δεν στεκει ειναι σαν να πουλας ενα δεκαευρω.

Οι συλλεκτικες χρυσες λιρες αγγλιας εχουν και μια προσθετη αξια περα απο αυτη του χρυσου. Την αγορασα 30 χρονια πριν, δεν σημαινει εχει συλλεκτικη απαραιτητα.

Σύμφωνα με ημερομηνίες πάει, σωστά τα λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...