Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω παραγγήλει από Gearbest από αρχές Ιανουαρίου και διάλεξα να μου το στείλουν με registered air mail (free shipping) μέσω CZ Post.  Μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος και έπρεπε να διαλέξω NL Post, αλλά ήταν αργά. (ξέρω ότι το CZ post αργεί γιατί πρώτα πάει Τσεχία και μετά Ελλάδα αλλά και πάλι) Τέλος πάντων, θα σας δείξω τα tracking status να μου πείτε αν πρέπει να ανησυχώ.

Τo tracking number είναι της μορφής: RR*********CZ .

Αρχικά το έκανα track μέσω sky56:

2017-01-13 13:17:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2017-01-14 09:24:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2017-01-17 19:19:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport

Αργότερα το είδα στο 17track:

Package Status: In Transit
Destination Country: Greece

2017-01-25 08:05 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD
2017-01-24 07:03 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country: Czech Republic
2017-01-25 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted.

Και φαίνεται και στα ΕΛΤΑ έτσι:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ    24-01-2017    07:03    ΤΣΕΧΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ    25-01-2017    08:05    ΤΣΕΧΙΑ

Έχει περάσει πάνω απο βδομάδα που έχει φύγει από Τσεχία και δεν έχει φανεί ακόμα Ελλάδα. Λέτε να χάθηκε ? Εαν χάθηκε τι μπορώ να κάνω? Πόσο είναι το μέγιστο που πρέπει να περιμένω μέχρι να δηλώσω ότι χάθηκε. Η συναλλαγή έχει γίνει μέσω PayPal. Οπότε που πρέπει να απευθυνθώ ?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Και φαίνεται και στα ΕΛΤΑ έτσι:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ    24-01-2017    07:03    ΤΣΕΧΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ    25-01-2017    08:05    ΤΣΕΧΙΑ

Έχει περάσει πάνω απο βδομάδα που έχει φύγει από Τσεχία και δεν έχει φανεί ακόμα Ελλάδα. Λέτε να χάθηκε ? Εαν χάθηκε τι μπορώ να κάνω? Πόσο είναι το μέγιστο που πρέπει να περιμένω μέχρι να δηλώσω ότι χάθηκε. Η συναλλαγή έχει γίνει μέσω PayPal. Οπότε που πρέπει να απευθυνθώ ?

Ευχαριστώ πολύ.

Βιάζεσαι πάρα πολύ! Πρακτικά μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει από την αποστολή στο εξωτερικό, σε τόσο χρόνο σπάνια έφταναν δέματα στην Ελλάδα ακόμα και τις "καλές" εποχές. Έχω πακέτο (σταλμένο με NL Post) το οποίο φαίνεται με "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15/12/2016". Και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει χαθεί. Οι καθυστερήσεις σε πολλές περιπτώσεις είναι τεράστιες για άγνωστους λόγους και το συζητάμε στο τόπικ "Αγορές από το εξωτερικό". Αν φαίνεται να έφυγε 13/1 το δικό σου σημαίνει ότι πραγματικά έφυγε από το GB περίπου στις 10/1 άρα αρχίζεις να συζητάς για refund στις 10 Μαρτίου (και σήμερα να στείλεις μήνυμα στο gearbest αυτό θα σου πουν: να περιμένεις 60 μέρες από την αποστολή).

Δημοσ.

θα το δείς,όταν έρθει ελλάδα και σκαναριστεί

ναι το ξερω αυτο , αλλα πριν 3 μηνες που ειχα ξαναπαραγγειλη απο gearbest με cz εκανε 4 μερες να ερθει απο τσεχια. Αυτο που μου περναει απο το μυαλο ειναι   οτι εχει ερθει ελλαδα αλλα δεν το σκαναρισαν για να τα προλαβαινουν να τα περνανε τελωνιο!

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μάλιστα μου φέρατε και γούρι γιατί μόλις έφτασε και Ελλάδα !

Άντε όλοι μας να παραλάβουμε κομπλέ! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...