achilles_g_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Έχω to logitech g 602 αγορασμένο από το πλαίσιο 11/04/2014. Η εγγύηση του είναι 3 ετής (αντιπροσωπίας). Σήμερα άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα. Μια δούλευε, μια σταματούσε. Άλλα μπαταρίες, άλλαξα θύρα usb, το δοκίμασα και στο laptop μου, χωρίς αποτέλεσμα. Δουλεύει για λίγο και παγώνει. Πρέπει να επικοινωνήσω με τη logitech ή με το πλαίσιο?
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Έχω to logitech g 602 αγορασμένο από το πλαίσιο 11/04/2014. Η εγγύηση του είναι 3 ετής (αντιπροσωπίας). Σήμερα άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα. Μια δούλευε, μια σταματούσε. Άλλα μπαταρίες, άλλαξα θύρα usb, το δοκίμασα και στο laptop μου, χωρίς αποτέλεσμα. Δουλεύει για λίγο και παγώνει. Πρέπει να επικοινωνήσω με τη logitech ή με το πλαίσιο? Μπορεις και με το πλαισιο
achilles_g_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ! Έχω στείλει email στην logitech. Εμπειρικά, πόσο καιρό παίρνει η όλη διαδικασία?
Zaytsev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ! Έχω στείλει email στην logitech. Εμπειρικά, πόσο καιρό παίρνει η όλη διαδικασία? Γενικά η Logitech έχει εξαιρετικό support, οπότε δε θα περιμένεις πολύ. 2
achilles_g_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Χάλασε σε περίοδο που έχω πολλές εργασίες να κάνω στον υπολογιστή. Τι γκαντεμιά είναι αυτή.
Zaytsev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Χάλασε σε περίοδο που έχω πολλές εργασίες να κάνω στον υπολογιστή. Τι γκαντεμιά είναι αυτή. Πάρε ένα με 5€ και κράτα το μετά σαν backup.
@topos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Βλέπω να καθυστερεί πάντως!! Εγώ πάντως τους έκανα μία ερώτηση 16/11/16 και μου απαντησανε στις 6/12/16(20μερες). Ισως να έπεσα στην περίπτωση, αλλά μπορεί να σε καθυστερήσουν κ εσένα αρκετά. Εάν το βιάζεσαι κ έχεις κ κανένα πλαίσιο κοντά σου περνά και από εκεί μία βόλτα.. 1
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δεν έχω ( μένω Καστοριά) και και θα πρέπει να το στείλω. Η εγγύηση είναι μέχρι 11/04, πιστεύω να προλάβω χαχ Παρήγγειλα το G900 από το amazon.co.uk και έβαλα γρήγορη αποστολή. Ήταν να μου το στείλουν χτες και δεν το έκαναν και μου έκαναν δώρο τα μεταφορικά. Τελική τιμή 100 ευρώ.Να δω πώς θα ξεμπερδέψω με τη logitech.
@topos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δεν έχω ( μένω Καστοριά) και και θα πρέπει να το στείλω. Η εγγύηση είναι μέχρι 11/04, πιστεύω να προλάβω χαχ Παρήγγειλα το G900 από το amazon.co.uk και έβαλα γρήγορη αποστολή. Ήταν να μου το στείλουν χτες και δεν το έκαναν και μου έκαναν δώρο τα μεταφορικά. Τελική τιμή 100 ευρώ.Να δω πώς θα ξεμπερδέψω με τη logitech. Μην ανησυχείς,ακόμα και να σε καθυστερησουν θα βγάλεις ακρη με την Logitech. Y.γ Μα όντως περπάτησε η αρκούδα πάνω στην λίμνη?
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι όπως το βλέπω, θα μου έρθει πιο γρήγορα το G900 και θα δώσω σφραγισμένο το g602 ('Εχω για την ώρα ένα παλιό mx και μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο, τεράστια διαφορά με το g602. Και να φανταστείς δεν παίζω παιχνίδια). Ναι, είναι το μικρό αρκουδάκι, το καημένο έψαχνε τροφή. 1
achilles_g_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το amazon απίστευτο. Παραγγελία Κυριακή, σήμερα έχω το G900 στην Καστοριά!
achilles_g_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μου απάντησαν από τη logitech. Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου, διευθύνσεις κτλ, τα έδωσα και μετά μου ξανάστειλαν: Έχουμε προωθήσει το αίτημά σας για περαιτέρω έλεγχο. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη στο αίτημά σας.Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Στο status στο account μου γράφει : Status:Pending RMA Είμαι σε καλό δρόμο??
@topos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μου απάντησαν από τη logitech. Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου, διευθύνσεις κτλ, τα έδωσα και μετά μου ξανάστειλαν: Έχουμε προωθήσει το αίτημά σας για περαιτέρω έλεγχο. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη στο αίτημά σας. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Στο status στο account μου γράφει : Status:Pending RMA Είμαι σε καλό δρόμο?? Mια χαρα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα