achilles_g_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι και αλλιώς δεν δουλεύει. Αλλά θα ήθελα να μάθω αν είναι θέμα του usb receiver. Δουλεύει 1 -2 λεπτά και μετά σταματάει.
Jimys2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ημουν και εγω σε αναμονη για RΜΑ ενα mouse performance mx , εδω και 2 μερες, και σημερα ελαβα μηνυμα οπου μου ζητησαν στοιχεια, διευθυνση κτλ. για να μου αποστειλουν νεο. Εξαιρετικο το after sales support τους
rofl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αν ο ΤS το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρες
achilles_g_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αν ο ΤS το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρεςΘα πήγαινα στο πλαίσιο αν είχε η περιοχή μου. Για να πήγαινα στο πιο κοντινό θα έπρεπε να πληρώσω όσο το ποντίκι. Είπα να το στείλω αλλά το ποντίκι δουλεύει για λίγο και μετά παγώνει. Ξαναδουλεύει όποτε θελήσει. Αν το δοκίμαζαν και δούλευε θα είχαμε ping pong. Πάντως ακόμη αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ποντικιού ή του receiver.
rofl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αφου εισαι μακρια απ το μαγαζι προφανως καλα εκανες, απλά μιλησα γενικα οτι ειναι πιο συντομη η αντικατασταση 1
achilles_g_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ημουν και εγω σε αναμονη για RΜΑ ενα mouse performance mx , εδω και 2 μερες, και σημερα ελαβα μηνυμα οπου μου ζητησαν στοιχεια, διευθυνση κτλ. για να μου αποστειλουν νεο. Εξαιρετικο το after sales support τους τι πρόβλημα σου παρουσίασε??
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 αν ο ΤS το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρες Ούτε καν. 1
panther_512 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από το g602, το θεωρώ στο σύνολο ώς το καλύτερο ασύρματο ποντίκι που υπάρχει. Δυστυχώς όμως το μεσαίο κουμπί της ροδέλας άρχισε να θέλει δυνατό πάτημα για να πιάσει, ενώ το αριστερό κλίκ στα στιγμιαία πατήματα είναι ΟΚ, αλλά όταν το κρατάς πατημένο κάνει διακοπές, με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει σε 3D σχεδιαστικά προγράμματα που χρησιμοποιώ. Αντί να μπώ στη διαδικασία της επιστροφής στο amazon, αποφάσισα να κάνω ένα service το ποντίκι. Το δεξί και αριστερό κλίκ, είναι κουμπιά της OMRON made in China. Αγόρασα κουμπιά Omron made in Japan. Επίσης αγόρασα και push button κουμπιά για το μεσαίο κλίκ και τέλος καινούργια τεφλόν πατάκια της 3Μ. Συνολικό κόστος 20 ευρώ, αλλά τα εξαρτήματα και τα πατάκια φτάνουν για αρκετές αλλαγές. Τα κουμπιά που αφαιρέθηκαν φαίνονται στα αριστερά του πολύμετρου. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από panther_512 2
achilles_g_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Και μόνο η προσπάθεια και το μεράκι σου αξίζουν συγχαρητήρια. 1
achilles_g_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 'Οποτε έχεις χρόνο και αν θέλεις, δώσε τα link με τα ανταλλακτικά που χρειάστηκες.
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αριστερό και δεξί κλίκ: http://www.ebay.co.uk/itm/252427496782?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Μεσαίο κλίκ: http://www.ebay.co.uk/itm/391194224263?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πατάκια για το G602. Teflon pads της 3Μ (το σέτ είναι είναι διπλό) http://www.ebay.co.uk/itm/191910024790?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επειδή η ηλεκτρονική πλακέτα του ποντικιού είναι διπλής όψεως, το άτομο που θα αντικαταστήσει τα κουμπιά θα πρέπει να έχει την ανάλογη εμπειρία με το κολλητήρι για να μήν κάνει ζημιά στην πλακέτα. Το δεξί και αριστερό κλίκ ξεκολλάνε μόνα τους και πέφτουν κάτω αν γυρίσεις την πλακέτα ανάποδα και λιώσεις ταυτόχρονα τις κολλήσεις και στα 3 ποδαράκια. 2
FasTaker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικα ειχα επισκευασει πλακετα απο mouse απο το πρωτα οπτικα της microsoft δυστυχως εγω βρηκα οτι χρειαζομουνα στο εργαστηριο vlsi - οπτρονικης στα ΤΕΙ πειραια οταν ημουν ακομη φοιτητης. Μετα απο αυτο εκανα σερβις τα πληκτρα και ακομα δουλευει το θηρίο. Απλα δεν το χρησιμοποιω λογω οτι σαν gamer μ εχει βολεψει το G600 μια χαρα. Αυτο που θελω να πω το ρητό "Οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο" ισχυει και για αλλα πραγματα εκτος απο ποτα! 1
achilles_g_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα ήρθε ο αντικαταστάτης. Βλέπω ότι σε σχέση με το δικό μου έχουν αλλάξει συσκευασία (λεπτομέρειες). Ήθελα να ρωτήσω. η εγγύηση ξεκινάει από την αρχή ή τελειώνει με αυτήν του παλιού?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγύηση ξεκινά πάντα από την αρχή.
achilles_g_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ..γιατί το χαρτί που μου έστειλαν δεν έχει κάποια ημερομηνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα