Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημουν και εγω σε αναμονη για RΜΑ ενα mouse performance mx , εδω και 2 μερες, και σημερα ελαβα μηνυμα οπου μου ζητησαν στοιχεια, διευθυνση κτλ. για να μου αποστειλουν νεο. Εξαιρετικο το after sales support τους

Δημοσ.

αν ο ΤS  το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρες

Δημοσ.

αν ο ΤS το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρες

Θα πήγαινα στο πλαίσιο αν είχε η περιοχή μου. Για να πήγαινα στο πιο κοντινό θα έπρεπε να πληρώσω όσο το ποντίκι. Είπα να το στείλω αλλά το ποντίκι δουλεύει για λίγο και μετά παγώνει. Ξαναδουλεύει όποτε θελήσει. Αν το δοκίμαζαν και δούλευε θα είχαμε ping pong. Πάντως ακόμη αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ποντικιού ή του receiver.
Δημοσ.

αφου εισαι μακρια απ το μαγαζι προφανως καλα εκανες, απλά μιλησα γενικα οτι ειναι πιο συντομη η αντικατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν και εγω σε αναμονη για RΜΑ ενα mouse performance mx , εδω και 2 μερες, και σημερα ελαβα μηνυμα οπου μου ζητησαν στοιχεια, διευθυνση κτλ. για να μου αποστειλουν νεο. Εξαιρετικο το after sales support τους

τι πρόβλημα σου παρουσίασε??

Δημοσ.

αν ο ΤS  το πηγαινε στο πλαισιο, παντως σε 2-3 μερες θα ειχε καινουργιο ποντικι...αν κατι καλο εχει ακομα το πλαισιο ειναι το RMA. μου αλλαξαν logitech πληκτρολογιο αυθημερον - μετα 3-4 ωρες

Ούτε καν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από το g602, το θεωρώ στο σύνολο ώς το καλύτερο ασύρματο ποντίκι που υπάρχει.

Δυστυχώς όμως το μεσαίο κουμπί της ροδέλας άρχισε να θέλει δυνατό πάτημα για να πιάσει, ενώ το αριστερό κλίκ στα στιγμιαία πατήματα είναι ΟΚ, αλλά όταν το κρατάς πατημένο κάνει διακοπές, με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει σε 3D σχεδιαστικά προγράμματα που χρησιμοποιώ.

Αντί να μπώ στη διαδικασία της επιστροφής στο amazon, αποφάσισα να κάνω ένα service το ποντίκι.

Το δεξί και αριστερό κλίκ, είναι κουμπιά της OMRON made in China. Αγόρασα κουμπιά Omron made in Japan. Επίσης αγόρασα και push button κουμπιά για το μεσαίο κλίκ και τέλος καινούργια τεφλόν πατάκια της 3Μ. Συνολικό κόστος 20 ευρώ, αλλά τα εξαρτήματα και τα πατάκια φτάνουν για αρκετές αλλαγές.

Τα κουμπιά που αφαιρέθηκαν φαίνονται στα αριστερά του πολύμετρου.

IMG_20170215_181555_zpskmbqtn33.jpg

IMG_20170215_181607_zpszusditvf.jpg

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

Αριστερό και δεξί κλίκ:

http://www.ebay.co.uk/itm/252427496782?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μεσαίο κλίκ:

http://www.ebay.co.uk/itm/391194224263?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Πατάκια για το G602. Teflon pads της 3Μ (το σέτ είναι είναι διπλό)

http://www.ebay.co.uk/itm/191910024790?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Επειδή η ηλεκτρονική πλακέτα του ποντικιού είναι διπλής όψεως, το άτομο που θα αντικαταστήσει τα κουμπιά θα πρέπει να έχει την ανάλογη εμπειρία με το κολλητήρι για να μήν κάνει ζημιά στην πλακέτα.

Το δεξί και αριστερό κλίκ ξεκολλάνε μόνα τους και πέφτουν κάτω αν γυρίσεις την πλακέτα ανάποδα και λιώσεις ταυτόχρονα τις κολλήσεις και στα 3 ποδαράκια.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα ειχα επισκευασει πλακετα απο mouse απο το πρωτα οπτικα της microsoft δυστυχως εγω βρηκα οτι χρειαζομουνα στο εργαστηριο vlsi - οπτρονικης στα ΤΕΙ πειραια οταν ημουν ακομη φοιτητης. Μετα απο αυτο εκανα σερβις τα πληκτρα και ακομα δουλευει το θηρίο. Απλα δεν το χρησιμοποιω λογω οτι σαν gamer μ εχει βολεψει το G600 μια χαρα.

Αυτο που θελω να πω το ρητό "Οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο" ισχυει και για αλλα πραγματα εκτος απο ποτα!

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ο αντικαταστάτης. Βλέπω ότι σε σχέση με το δικό μου έχουν αλλάξει συσκευασία (λεπτομέρειες). Ήθελα να ρωτήσω. η εγγύηση ξεκινάει από την αρχή ή τελειώνει με αυτήν του παλιού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...