Προς το περιεχόμενο

outgoing mail server???? smtp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, χρειαζομαι τα φώτα σας!!

Εχω έναν λογαριασμό email στο outlook 2010 από την εταιρεία που εργάζομαι, ο IT manager έχει κάνει ολες τις ρυθμισεις και ολα λειτουργουν μια χαρα.

Το προβλημα ειναι πως τώρα εγώ θελω να βάλω εναν δευτερο δικό μου λογαριασμο. Εχω κανει τις καταλληλες ρυθμισεις (πιστευω) και οταν τρεχω το test , ενω μπρω να δεχτω κανονικα mail, δε μπορω να στειλω!!

Να πω εδω, πως εχω παροχο wind, δεν τους εχω παρει ακομα τηλεφωνο, φοβαμαι πως δε θα βρω ιδιαιτερη ακρη.

Τί σκ@@@@ πρεπει να βαλω στο outgoing mail server?

εχω τις ρυθμισεις στο 995/587, TLS  με τσεκαρισμενο το κουτακι για authentication

Δημοσ.

H πόρτα, το encryption και το authentication παίζουν ρόλο.

Αν ο server υποθέσουμε ότι ειναι ο smtp.windnet.gr, δοκίμασε να παίξεις με αυτές τις ρυθμίσεις.

Επίσης αν ο πάροχος είναι η Wind (δηλαδή το mailbox είναι στη Wind), τότε τους ρωτάς και τις σωστές ρυθμίσεις.

Δες κι εδώ τις τελευταίες ρυθμίσεις που βρήκα:

Υπηρεσίες Mail για οικιακούς χρήστες

Η WIND προσφέρει στους οικιακούς χρήστες της λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) της μορφής: [email protected]. Παρέχεται ένας λογαριασμός ανά γραμμή σταθερής τηλεφωνίας.

Αν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα (client) ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook) θα χρειαστεί να εισάγεις τις παρακάτω ρυθμίσεις:

• Incoming mail server (POP3): mail.windtools.gr
  • Outgoing mail server (SMTP): mail.windtools.gr

Συστήνεται η ενεργοποίηση της επιλογής SMTP authentication.

Αριθμός θυρών (Port Numbers) των διακομιστών:

• Incoming server (POP3): 995
  • Outgoing server (SMTP): 587 (TLS ή SSL)

Συστήνεται η χρήση τύπου κρυπτογράφησης TLS. Αν δεν παρέχεται, συστήνεται αναβάθμιση της έκδοσης του προγράμματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (client).

Αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία μέσω ενός προγράμματος πλοήγησης (browser), η είσοδος γίνεται στο www.windtools.gr.

Αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες στον ειδικό σύνδεσμο μετά την είσοδο αλλά και στο help.windtools.gr.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, τις βρηκα κ αι εγω αυτες τις πληροφορίες αλλα δεν άλλαξε κατι δυστυχως, θα κοιταξω να παρω τηλέφωνο , ελπιζω να πεσω πανω σε καποιον γνώστη

Δημοσ.

Βάλε ετσι τις ρυθμίσεις σου και θα λειτουργήσει. Επίσης σου κατά την αποστολή σου πετάει καποιο ερρορ  οτι το αρχείο(αυτο που εχεις συνάψει στο μαιλ) ειναι πολυ μεγάλο και θα πρέπει να το τεμαχίσει σε μικρότερα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...