Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς,ήρθαν αλλάξαν το ρολόι μου-δεν ξέρω γιατί-έπεσε μία ασφάλεια στον πίνακα μου,και όταν γύρισα σπίτι σήκωσα την ασφάλεια και μου κάψανε μία ψηφιακή κορνίζα.Δεν είχα βάλει ups και στην κορνίζα.Δεν πήγα καν στην ΔΕΗ για να μου σπάσουν περισσότερο τα νεύρα,ούτε να την κοπανήσω στο κεφάλι κανενός εξυπνάκια υπάλληλου,που θα μου έλεγε περί μέτρων προστασίας συσκευών μπλα μπλα μπλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον είχε υπερφορτιστει με την υπερταση και με το που το αφησα εκτός πρίζας 3 μέρες ξεφορτίστηκε και άνοιξε κανονικά .Οπότε όλα καλά

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.Απλώς να σας πω οτι μετά απο 3 μέρες που το χα βγάλει απο την πρίζα, σήμερα είπα να το βάλω πάλι στην πρίζα και για έναν απίστευτο και ανεξήγητο λόγο άνοιξε και λειτουργεί κανονικά εως τώρα ο υπολογιστής.Μάλλον είχε υπερφορτιστει με την υπερταση και με το που το αφησα εκτός πρίζας 3 μέρες ξεφορτίστηκε και άνοιξε κανονικά .Οπότε όλα καλά

Μηπως ειχε μπει η αραχνη μεσα?

• Like 5
Δημοσ.

Σε εμάς πάντως σε αντοίστοιχη περίπτωση που κάναν κάποια συντίριση στο δύκτιο απλά κόπηκε το ρεύμα για κανά 10 λεπτο σε όλο το τετράγωνο με το που επανήλθε έκαψε τα πάντα στις 2 από τις 3 φάσεις σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο.Απάντηση ΔΕΗ έπρεπε να εχετε στον πίνακα σας προστασία ουδετέρου και προστασία αμα περάσει παραπάνω ρεύμα να κοψει το ρευμα.Όταν ρωτήθηκαν μάλιστα από γείτονα να μας δείξουν στα γραφεία τους πίνακα που διαθετει όλα αυτά πήραμε την απάντηση ότι δεν τα χρειαζονται αυτοί.Αποζημιώση που πήραμε ένα καφέ κέρασμα και τίποτα παραπάνω

Δημοσ.

Έίναι σαν να είσαι πχ ο Άρης και να παραπονιέσαι γιατι δεν παίζει την μπάλα που παίζει η real... ο Άρης κάνει το καλύτερο που μπορεί με βάση τις δυνάμεις του (το budget και το ανθρώπινο δυναμικό του) έτσι και η ΔΕΗ.

Αν είχε και ο Άρης καλύτερο πρόεδρο (απο που θα έρθει; ) περισσότερους φιλάθλους να πληρώνουν εισιτήρια (απο που θα βρεθούν; ) και καλύτερους παίχτες χαίρω πολύ θα έπαιζε την μπάλα που παίζει και η real.

Tα είπες εξαιρετικά καλά και σωστά. Σε όλο το κείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...