Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά πρόταση για αθλητικά παπούτσια με budget 70-90 ευρώ;

Με ενδιαφέρουν μόνο για τρέξιμο σε γήπεδο με ταρτάν και χωρίς παρδαλά χρώματα.

Δημοσ.

Σε γνωστές φίρμες ,πάρε ότι ελαφρύτερο στα πόδια σου με βάση και τι βολεύει στο πάτημα .

Αυτό θα έκανα, αλλά ρώτησα μήπως κάποιος ασχολείται περισσότερο με το θέμα και έχει να προτείνει 2-3 μοντέλα

Δημοσ.

Απο ότι ξέρω από φίλο στα παιδιά του χαλάνε εύκολα .Είναι η φθηνή επωνυμία της γνωστής μάρκας φιλα.

Ε,τι αλλο θα διαβασουμε στο ιντερνετ.. Η saucony, απο τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες εταιριες στα αθλητικα παπουτσια ειναι η ¨φτηνη¨ σειρα της fila! Φιλε με εκανες κ γελασα σημερα,νασαι καλα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα saucony τα φέρνει η εταιρία που φέρνει τα Fila που είναι μεγαλυτερη εταιρία ,και τα πουλάνε μαζί στα mall .Δεν ξέρεις τι συνεργασίες μπορεί να γίνονται παντου,και διεθνώς για πιο φθηνά .Ειδικα η αγορά λόγω κρίσης έχει γενικά γεμίσει με φθηνές ποιότητες άσχετα φίρμας και τιμής ,για να κερδίζουν οι εισαγωγείς.Οτι μοιάζει μεταξύ τους είναι φασόν απο άλλες εταιρίες.Τι κάνει κάθε επιχείριση να πουλήσει ,τι διαφημίζει,δεν αφορά κανενα.Δεν σε υποχρέωσε να αγοράσεις αν δεν θές.

Επεξ/σία από Gary_Kokkin
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει καμιά πρόταση για αθλητικά παπούτσια με budget 70-90 ευρώ; Με ενδιαφέρουν μόνο για τρέξιμο σε γήπεδο με ταρτάν και χωρίς παρδαλά χρώματα.

Είναι δύσκολο μια πρόταση ,διότι κάθε κατάστημα και αλυσίδες,φέρνουν ορισμένα σε μια γκάμα κάποιας φίρμας, αναλογα την περιοχη τι μπορει να πουληθει καλυτερα,και δεν μπορεις να ψάχνεις παντου και αν σου κάνει τελικά .

Δημοσ.

Ε,τι αλλο θα διαβασουμε στο ιντερνετ.. Η saucony, απο τις καλυτερες και πιο αξιοπιστες εταιριες στα αθλητικα παπουτσια ειναι η ¨φτηνη¨ σειρα της fila! Φιλε με εκανες κ γελασα σημερα,νασαι καλα..

Εγω γελάω με τι γράφει καθένας στο Ιντερνέτ εκ του ασφαλούς.Αν είναι αξιόπιστη εταιρία γιατί δεν δίνουν κάτι σαν εγγύηση να πάρεις κάτι άλλο ? .Μιλάμε και για διαφορετικά μοντέλα σε δυο παιδια Οταν έχεις παιδιά μετράς πολύ παραπάνω που θα δώσεις τα λεφτά σου να χαλάσει σύντομα και περισσότερο πιστεύω τον φίλο μου σαν συμβάν, απο οποιοδήποτε τι κάνει για να βγάλει λεφτά..

Δημοσ.

Κοιτα,γιανα καταλαβεις γιατι μαλλον δεν εχεις και πολυ σχεση με το θεμα. Η εταιρια που φερνει στην Ελλαδα τα saucony φερνει τυχαια κ τα fila, οπως και τα arena, και λεγεται Veto. Καμμια σχεση δεν εχει η saucony με την fila,απο οσο ξερω τουλαχιστον,ειναι σαν να λες οτι επειδη ο σαρακακης π.χ εχει κ mitsubishi και honda ειναι η μια θυγατρικη της αλλης. Τωρα οτι μπορει να ηταν καποιο ή καποια παπουτσια ελαττωματικα ή χαμηλης ποιοτητας,αυτο μπορει να συμβει σε ολα τα προιοντα ολων των ειδων και μαρκων. Και δεν μιλαω καθολου εκ του ασφαλους,εχω δοκιμασει ενα σωρο παπουτσια απο ολες σχεδον τις γνωστες μαρκες. Τα δε saucony δν ημουν εγω που τα προτεινα,αλλα αλλο μελος,που μαλλον δεν ειχε φιλο με παιδια.

Στο θεμα τωρα του ts,στα λεφτα αυτα υπαρχουν αρκετα καλα μοντελα απο ολες τις εταιριες. Γνωμη μου να πας να τα δοκιμασεις κι αναλογως πως σου καθονται να αποφασισεις,αφου καθε παπουτσι δεν ειναι ιδιο. Και φυσικα τα παπουτσια δεν χωριζονται σε ελαφρια και βαρια αλλα αναλογα την χρηση που θα κανεις,τον πρηνισμο, την στηριξη που χρειαζεσαι κτλ. Εταιριες πιο εξειδικευμενες στο τρεξιμο ειναι η saucony,brooks,mizuno,asics,newbalance Εμενα προσωπικα το τελευταιο διαστημα μου εει καθησει πολυ καλα το brooks ghost 9 που τοχα βρει λιγο πανω απο τα 90€.

Δημοσ.

Εγω γελάω με τι γράφει καθένας στο Ιντερνέτ εκ του ασφαλούς.Αν είναι αξιόπιστη εταιρία γιατί δεν δίνουν κάτι σαν εγγύηση να πάρεις κάτι άλλο ? .Μιλάμε και για διαφορετικά μοντέλα σε δυο παιδια Οταν έχεις παιδιά μετράς πολύ παραπάνω που θα δώσεις τα λεφτά σου να χαλάσει σύντομα και περισσότερο πιστεύω τον φίλο μου σαν συμβάν, απο οποιοδήποτε τι κάνει για να βγάλει λεφτά..

Τα είδη ενδυσης θεωρούνται αναλώσιμα.Μπορουν να σου πουν εσύ τα χάλασες αν ζητήσεις αλλαγή,όπως και οποιοδήποτε δεν θέλει να τηρήσει εγγυηση που δίνει. Τωρα κανεις δεν ξέρει ,ούτε αποκλειει συνεργασίες η να φέρνουν παρτίδες με μικρα μεγάλα προβλήματα για πιο φθηνά . Aυτός που δεν έμεινε ευχαριστημένος ,πάντα μετά κοιτά άλλη φίρμα .

Δημοσ.

Τα είδη ενδυσης θεωρούνται αναλώσιμα.Μπορουν να σου πουν εσύ τα χάλασες αν ζητήσεις αλλαγή,όπως και οποιοδήποτε δεν θέλει να τηρήσει εγγυηση που δίνει. Τωρα κανεις δεν ξέρει ,ούτε αποκλειει συνεργασίες η να φέρνουν παρτίδες με μικρα μεγάλα προβλήματα για πιο φθηνά . Aυτός που δεν έμεινε ευχαριστημένος ,πάντα μετά κοιτά άλλη φίρμα .

Είναι ανάλογα με την χρήση που τα κάνεις. Εάν φανούν φορεμένα, κανείς δεν θα σου τα αλλάξει. Τα παπούτσια σε παιδιά, ειδικά εάν είναι αγόρια που κλωτσάνε ότι βρουν, κάποια στιγμή θα καταστραφούν. Πλέον πολλά διαθέτουν πλέγμα εξωτερικά για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και χαμηλό βάρος, που σαν υλικό είναι αρκετά πιο ευαίσθητο στη φθορά.

Δημοσ.

Δοκίμασα Asics (το Gel Kayano εάν θυμάμαι καλά) και Newbalance, αλλά μου φαίνονται ακριβα. Στην ίδια τιμή περίπου είναι τα Nike τα Vomero 12!

Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει να δώσω τόσα χρήματα. Μάλλον θα πάρω τα Glide 8 της Adidas ή τα Pegasus 33 της Nike.

Δημοσ.

Σε κορίτσια για κάθε μέρα περπάτημα ήταν, κράτησαν 2-4 μήνες η καλη μάρκα .Τώρα έχουν πάρει μάρκα καπα και πουμα αντιστοιχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...