Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα Asics (το Gel Kayano εάν θυμάμαι καλά) και Newbalance, αλλά μου φαίνονται ακριβα. Στην ίδια τιμή περίπου είναι τα Nike τα Vomero 12!

Βέβαια εμένα δεν με ενδιαφέρει να δώσω τόσα χρήματα. Μάλλον θα πάρω τα Glide 8 της Adidas ή τα Pegasus 33 της Nike.

Δεν αναφερεις που τα δοκιμασες κι απο που θα τα αγορασεις,οποτε θεωρωντας οτι θα τα παρεις με εκπτωση ή απο καποιο outlet γυρω στα 70€ απο saucony μπορει να βρεις τα jazz 18 που ειναι εξαιρετικα για την τιμη τους. Τα nike pegasus και κυριως τα vomero θεωρουνται απο τις καλες σειρες της nike για τρεξιμο,αλλα η ποιοτητα πλεον της nike ειναι αρκετα συζητησιμη και η αντοχη τους στον χρονο πονεμενη ιστορια..

Η asics και η adidas εχουν αρκετα στενες γραμμες κι εμενα δεν μου ταιριαζουν παρα πολυ, ισως τα asics gt2000 να τα βρεις σε καλη τιμη,τα kayano και nimbus ειναι ακριβα. Απο adidas τα adizero boston boost αξιζουν τα λεφτα τους επισης,εγω εχω παρει τα questar boost στα 45€ ,γενικα κατι σε boost αν παρεις δεν νομιζω να το μετανοιωσεις. Αν θυμαμαι καλα τα glide 8 ηταν πολυ ανετα οταν τα ειχα δοκιμασει αλλα πιο ακριβα απο τα questar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...