Alexis166 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει ας γραψει απο κατω,θελω κουταβακι αρσενικο! Ευχαριστω πολυ!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πήγαινε σε μια έκθεση μορφολογίας του ΚΟΕ να δεις εκτροφείς (ή σε αγώνες εργασίας ανάλογα τι θες).
Alexis166 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα ψαχνω για καποιο site με αγγελεις ή κατι τετοιο τελος παντων!Αν εχετε καποιο στο μυαλο σας γιατι οσο εψαξα εγω δεν εβγαλα ακρη!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Απέφυγε τις αγγελίες, οι γερμανικοί ποιμενικοί πάσχουν από σοβαρά προβλήματα που ένας ιδιωτης σίγουρα ΔΕΝ έχει τσεκάρει. http://idaliamou.blogspot.gr/2014/03/blog-post_22.html?m=1
Alexis166 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω!Καποια αλλη?Γενικα παιδια οτι εχετε πειτε το!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Στείλε email στον ΚΟΕ ζητώντας τους εκτροφείς γερμανικών ποιμενικών.
Alexis166 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σωστος φιλε μου,αν εχεις καποιον εκτροφεα πες μου!Γενικα θελω να το ψαξω λιγο το θεμα οποτε σπαμαρετε! Πηρα τηλεφωνο αλλα δεν λειτουργουν τετοια ωρα οποτε αυριο!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω εκτροφείς (ονομαστικά) αλλά δεν ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη φυλή ώστε να σου προτείνω κάτι. Ψάξε στο dogforum.gr, υπάρχουν πολλά θέματα σχετικά και με τους εκτροφείς αλλά και με φυλή. Αν θες κοίταξε και για εξωτερικό. Ξαναεπισημαίνω ψάξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τους εκτροφείς. Γενικώς, οι ποιμενικοί έχουν προβλήματα όπως η δυσπλασία ισχίων που είναι σοβαρό θέμα και καλύτερα είναι να μειώσεις τις πιθανότητες εμφάνισης όσο περισσότερο μπορείς και για εσένα αλλά και για τον μελλοντικό σου φίλο
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 clever canin del vento margio δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ειναι απο τα πιο γνωστα στο χωρο. 1
Alexis166 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω φιλε!Καποιος αλλος εχει κατι να προτιενει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα