Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επιπλωμένο διαμέρισμα  στην Αθήνα με 150-200 ευρώ για 6 μήνες.

Μπορει στη Βορεια Ελλλλλαδα να μην εχουν τους νεωτερισμους της Αθηνας. Που οι γυναικες δουλευουν και εχουν μεγαλες θεσεις και τα σπιτια νοικιαζονται για τουλαχιστον 3χρ...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει νορμάλ στο θέμα.

Αν ο άνδρας φέρνει 32.000 ευρώ το μήνα στο σπίτι και δε θέλει η γυναίκα να δουλέψει, καλώς. Αν πάλι θέλει, πάλι καλώς.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι το 8ωρο στις δουλειές του σπιτιού είναι κατώτερη εργασία, όπως κάποιοι θέλουν να πουν.

Δεν υπάρχει 8ωρο στις δουλείες του σπιτιού (seriously wut) εκτός κι αν μιλάμε για καμιά μεζονέτα. Με 7-8 ώρες την βδομάδα το σπίτι μου αστράφτει. Τι διάολο, stay at home husband πρέπει μάλλον να γίνω. Work smart sheeple.
Δημοσ.

Δεν υπάρχει νορμάλ στο θέμα.

Αν ο άνδρας φέρνει 32.000 ευρώ το μήνα στο σπίτι και δε θέλει η γυναίκα να δουλέψει, καλώς. Αν πάλι θέλει, πάλι καλώς.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι το 8ωρο στις δουλειές του σπιτιού είναι κατώτερη εργασία, όπως κάποιοι θέλουν να πουν.

8ωρη δουλεια στο σπιτι/μερα δεν βγαινει με κανεναν τροπο, εκτος αν μαζευεις να ταισεις ολη τη γειτονια καθημερινα ή αν το σπιτι που λεμε δεν ειναι σπιτι αλλα μεζονετα 3 επιπεδων σε οικοπεδο 1 στρεματος κι εχεις αναλαβει ολες τις καθημερινες δουλειες μονος σου, απο καθαρισμα και μαγειρεμα εως κηπουρικη.

Όλες οι γυναίκες στο περιβάλλον που συναναστρέφομαι έχουν καριέρα και έχουν και οικογένεια και επειδή είμαι και σε σύλλογο με επιχειρηματίες γυναίκες, μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολλές. Αλλά μάλλον εσύ ζεις ακόμη στα 50s.

Για τι ηλικιες γυναικων μιλαμε οταν λεμε για επιχειρηματιες; Η απορια μου με τις συγκεκριμενες (αν μιλαμε για legit επιχειρηματιες με κερδοφορα επιχειρηση και να μη χρωστανε οπου σηκωσεις πετρα) ειναι πώς τα πανε στις προσωπικες σχεσεις οι αντρες μαζι τους και πώς τα πανε και οι ιδιες με τους αντρες.

Εννοω το εξης:

Αν η γυναικα φερνει ενα Χ εισοδημα και ο αντρας δεν παιζει κοντα η παραπανω στο εισοδημα, μου φαινεται ζορικη φαση και για τους 2. Και θα πει κανεις το γνωστο κλισε "αν υπαρχει αγαπη κλπ ποιος τα χε- τα λεφτα", ναι οκ καταλαβαινω, αλλα στην πραξη και μακροπροθεσμα δεν νομιζω οτι τραβαει ευκολα μια σχεση με τη γυναικα πολυ ισχυροτερη οικονομικα απο τον αντρα. Λιγες γυναικες θα κανουν υπομονη για πολυ καιρο σε μια τετοια κατασταση και λιγοι αντρες θα νιωσουν ανετα μεσα σε μια τετοια σχεση.

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι στα αλήθεια να είσαι άντρας;

Μπορεί να το παρουσιάζω με χιουμοριστικό τρόπο αλλά ειναι πολύ βαθύ αυτό αν θες να το σκεφτείς και είμαι σίγουρος το ότι υπάρχει στον conan ειναι απλά σύμπτωση απλα το έβαλα για παραστατικότητα.

Αυτό είναι το βασικό αρχέτυπο του ρόλου μας σε όλο το ζωηκό βασίλειο και ο τρόπος που εξελίσσεται το DNA, δηλαδή η ζωή γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.

8ωρη δουλεια στο σπιτι/μερα δεν βγαινει με κανεναν τροπο, εκτος αν μαζευεις να ταισεις ολη τη γειτονια καθημερινα ή αν το σπιτι που λεμε δεν ειναι σπιτι αλλα μεζονετα 3 επιπεδων σε οικοπεδο 1 στρεματος κι εχεις αναλαβει ολες τις καθημερινες δουλειες μονος σου, απο καθαρισμα και μαγειρεμα εως κηπουρικη.

Για τι ηλικιες γυναικων μιλαμε οταν λεμε για επιχειρηματιες; Η απορια μου με τις συγκεκριμενες (αν μιλαμε για legit επιχειρηματιες με κερδοφορα επιχειρηση και να μη χρωστανε οπου σηκωσεις πετρα) ειναι πώς τα πανε στις προσωπικες σχεσεις οι αντρες μαζι τους και πώς τα πανε και οι ιδιες με τους αντρες.

Εννοω το εξης:

Αν η γυναικα φερνει ενα Χ εισοδημα και ο αντρας δεν παιζει κοντα η παραπανω στο εισοδημα, μου φαινεται ζορικη φαση και για τους 2. Και θα πει κανεις το γνωστο κλισε "αν υπαρχει αγαπη κλπ ποιος τα χε- τα λεφτα", ναι οκ καταλαβαινω, αλλα στην πραξη και μακροπροθεσμα δεν νομιζω οτι τραβαει ευκολα μια σχεση με τη γυναικα πολυ ισχυροτερη οικονομικα απο τον αντρα.

30-55 είναι η πλειοψηφία . Δεν είναι μόνο επιχειρηματίες, αλλά και ελεύθερες επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων κτλ. Οι περισσότερες βγάζουν αρκετά λεφτά (ως πάρα πολλά).

Χμμμ να πω την αλήθεια κάποιοι ζηλεύουν πολύ (υπερβολικά πολύ), άλλοι είναι απόλυτα φυσιολογικοί. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι στάνταρ.

Πάντως συμβαίνει κάποια γυναίκα να βγάζει πιο πολλά από τον άνδρα της και να ζουν αρμονικά. Συγγενής μου βγάζει τα 10πλασια από τον σύζυγό της. Μπορώ να πω ότι ζουν ευτυχισμένα τα τελευταία 25 χρόνια. Αν είναι η εξαίρεση μπορείτε να το κρίνετε εσείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...