Ελλεν Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα σας έχω μια απορία όποιος μπορεί να με βοηθήσει.Πέρασα χρήματα στην paypal για να πάρω κάτι από την Adidas αλλά εξαντλήθηκε το προϊόν μέχρι να κάνω την αγορά. Επειδή όμως τα χρήματα είναι αρκετά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τα ξαναστείλω πίσω στην κάρτα μου. Γνωρίζει κανείς κάτι; Με iban δεν γίνεται μου είπε η πειραιώς γιατί η κάρτα η προπληρωμένη δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να την βγάλεις άρα δεν έχω και iban.
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Στην κάρτα σου όχι. Θα ψάξεις για φίλο, συγγενή, γνωστό να τα στείλεις στο δικό του paypal ανέξοδα και εκείνος να στα δώσει.
gbouros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να βάλεις ένα δικό σου ΙΒΑΝ στο paypal (από οποιαδήποτε τράπεζα) και να μεταφέρεις εκεί τα χρήματα. Όταν πάρεις τα χρήματα μπορείς, αν θες, να ξαναφορτώσεις την prepaid σου. Φυσικά θα χάσεις τα χρήματα που θα χρεώσει η τράπεζα για το εισερχόμενο έμβασμα και τα χρήματα για την επαναφόρτιση της κάρτας. Άλλη εναλλακτική είναι ο τρόπος του makfil με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Οι λύσεις αναφέρθηκαν και να προσθέσω μια λεπτομέρεια. Αν τα στείλεις σε λογαριασμό paypal φίλου/συγγενη να δηλώσεις στο paypal οτι τα στέλνεις σε φίλο γιατί αλλιώς θα σε χρεώσει κάτι ψιλά για την μεταφορα. Εγώ αλλη μια απορία. Γιατί πέρασες τα χρήματα στο paypal απο την προπληρωμένη. Επρεπε απλά να δηλώσεις την κάρτα στο paypal, να σου τραβήξει 1,5 ευρω για επιβεβαίωση (θα στα εδινε μετα πίσω) και οταν ήθελες να κάνεις την αγορα, το paypal θα τραβουσε αυτόματα τα χρήματα απο την κάρτα και θα τα εστελνε στον πωλητη.
Ελλεν Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μου. Θα τα στείλω λογικά στους γονείς μου μέσω iban και θα τα πάρω μετά από την κάρτα τους. Εγώ έχω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα αλλά επειδή ήταν από όταν ήμουν μικρή δεν έχω κάρτα κλπ. Οπότε θα το πάω για πιο εύκολα στους γονείς μου.Isay το πρόβλημα ήταν ότι τα παπούτσια που ήθελα να πάρω για κάποιο λόγο το σαιτ δεν τραβούσε τα χρήματα από την prepaid. Το έχω πάθει και στο ebay πολλές φορές. Την προπληρωμένη την έχω συνδεδεμένη με το PayPal αλλά κάποιες φορές δεν έχω ιδέα το γιατί δεν γίνονται οι συναλλαγές αν δεν τα στείλω στην PayPal ως balance. Δεν ξέρω αν είναι κόλλημα. Τώρα αν χάσω κάποια χρήματα δεν με πειράζει απλά να τραβήξω τα περισσότερα θέλω. Οπότε αν τα στείλω στους δικούς μου μπορώ να τα πάρω μέσω κάρτας μετά σωστά;
Ελλεν Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε πως να τα στείλω μέσω IBAN;Πήρα της μητέρας μου αλλά μέσα στο PayPal μου δεν βλέπω κάπου να λέει πως να τα στείλω σε κάρτα.
Blacktan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 <p>Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε πως να τα στείλω μέσω IBAN;<br> Πήρα της μητέρας μου αλλά μέσα στο PayPal μου δεν βλέπω κάπου να λέει πως να τα στείλω σε κάρτα.</p> Στο paypal wallet σου θα πρεπει να κανεις add bank account και να προσθεσεις το iban που επιθυμεις. Κατοπιν θα σου κανει verification με pin στο κινητο που εχεις δηλωσει στο paypal σου και αφου κανεις το verify τοτε θα ειναι linked πλεον το paypal σου με το iban που εδωσες για withdraw χρηματων. Βεβαια , εχεις 3€ εξοδα κατα την αφιξη των χρηματων στην Ελλαδα ( απο την τραπεζα η χρεωση αυτη) και φυσικα δεν στελνονται same day. Κανεις withdraw την δευτερα το πρωι , συνηθως τριτη τα εχεις ...
makfil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε πως να τα στείλω μέσω IBAN; Πήρα της μητέρας μου αλλά μέσα στο PayPal μου δεν βλέπω κάπου να λέει πως να τα στείλω σε κάρτα. Έχω την εντύπωση ότι έχεις μπερδέψει τις διαδικασίες με το Paypal. Όπως σου έχουμε πει, χρήματα από το balance μεταφέρονται είτε σε άλλο paypal/balance (ανέξοδα) είτε σε ΙΒΑΝ, δηλαδή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις και θα συνδέσεις στο paypal, μέσω του Add a bank account. Τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σου με προμήθεια της τράπεζας 3-4£ (ανάλογα με την τράπεζα). Δεν μπορείς να τα στείλεις απ' ευθείας σε κάρτα.
theopan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο paypal wallet σου θα πρεπει να κανεις add bank account και να προσθεσεις το iban που επιθυμεις. Κατοπιν θα σου κανει verification με pin στο κινητο που εχεις δηλωσει στο paypal σου και αφου κανεις το verify τοτε θα ειναι linked πλεον το paypal σου με το iban που εδωσες για withdraw χρηματων. Verification ...τραπεζικού λογαριασμού με ΡΙΝ στο κινητό μάλιστα, πρώτη φορά ακούω στα 13 χρόνια που έχω Paypal! Κάτι έχεις μπερδέψει πολύ! Υ.Γ. Αμυδρά ίσως θυμάμαι κάτι πριν πολλά χρόνια και νομίζω έκανε καταθέσεις τυχαίων μικροποσών οπότε έπρεπε να εισάγουμε το ακριβές ποσό για να γίνει η επαλήθευση. Δεν θυμάμαι καν με σιγουριά αν ήταν στο Paypal ή σε κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία. Πάντως σήμερα που μιλάμε δεν υφίσταται επαλήθευση Ευρωπαϊκών τραπεζικών λογαριασμών. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από theopan
Blacktan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Στο paypal wallet σου θα πρεπει να κανεις add bank account και να προσθεσεις το iban που επιθυμεις. Κατοπιν θα σου κανει verification με pin στο κινητο που εχεις δηλωσει στο paypal σου και αφου κανεις το verify τοτε θα ειναι linked πλεον το paypal σου με το iban που εδωσες για withdraw χρηματων. Verification ...τραπεζικού λογαριασμού με ΡΙΝ στο κινητό μάλιστα, πρώτη φορά ακούω στα 13 χρόνια που έχω Paypal! Κάτι έχεις μπερδέψει πολύ! Υ.Γ. Αμυδρά ίσως θυμάμαι κάτι πριν πολλά χρόνια και νομίζω έκανε καταθέσεις τυχαίων μικροποσών οπότε έπρεπε να εισάγουμε το ακριβές ποσό για να γίνει η επαλήθευση. Δεν θυμάμαι καν με σιγουριά αν ήταν στο Paypal ή σε κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία. Πάντως σήμερα που μιλάμε δεν υφίσταται επαλήθευση Ευρωπαϊκών τραπεζικών λογαριασμών. 11 χρονια paypal και εγω , και ναι ζηταει verification οταν προσθετεις νεο iban σε υπαρχων λογαριασμο.Προφανως για λογους ασφαλειας.Μην μπερδευεσαι δεν μιλαμε για επαληθευση τραπεζικου λογαριασμου , μιλαμε για επαληθευση προσθεσης στοιχειου σε paypal λογαριασμο.
theopan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 11 χρονια paypal και εγω , και ναι ζηταει verification οταν προσθετεις νεο iban σε υπαρχων λογαριασμο.Προφανως για λογους ασφαλειας.Μην μπερδευεσαι δεν μιλαμε για επαληθευση τραπεζικου λογαριασμου , μιλαμε για επαληθευση προσθεσης στοιχειου σε paypal λογαριασμο. Απλά δεν ισχύει αυτό που λες. 4-5 λογαριασμούς (Ελληνικούς και ξένους) έχω προσθαφαιρέσει τον τελευταίο χρόνο, ουδέποτε χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο από το να γράψω απλά το ΙΒΑΝ. Και κάνω withdraw σε όλους κανονικότατα. Για Ελληνικό Paypal μιλάμε υποθέτω ε; Στα Αμερικάνικα paypal accounts π.χ. είναι διαφορετικά τα πράγματα από όσο είδα.
Ελλεν Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά σας υπερ ευχαριστώ όλους. Πήρα το iban μου από το βιβλιάριο το πέρασα στο paypal και έκανα withdraw το ποσό μου. Δεν ζήτησε επιβεβαίωση με κινητό μάλλον επειδή πιο παλιά είχα κάνει επιβεβαίωση το paypal με κινητό; ίσως.Το έλεγε ότι σε μια δυο μέρες θα μπουν τα χρήματα. Άρα όταν περάσουν πάω τράπεζα και τα βγάζω κανονικά έτσι;Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και πάλι!
johnmayson Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα ελλεν αν εχεις χρεωστικη καρτα και πας σε ατμ τα βγαζεις απο κει.τεταρτη βραδυ πηγαινε να κοιταξεις αλλιως πεμπτη λογικα θα χουν ερθει.
Ελλεν Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Έβαλα το iban μου και τα πήρα από την κάρτα μου χθες το βράδυ όλα εντάξει ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα