Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα μια αγορά απο χονκ κονκ και επειδή δεν έλαβα το πακέτο ζήτησα επιστροφή χρημάτων. όλα καλά μέχρι εδώ ο πωλητής μου έβαλε το ποσό πίσω στο paypal balance . Τώρα προσπαθώ να αγοράσω το ίδιο πράγμα από Αγγλία αλλα επειδή δεν μου φτάνει το ποσό του balance το σύστημα δεν συνεχίζει να μου τραβά το υπόλοιπο που χρειαζομαι από την προπληρωμένη κάρτα με αποτέλεσμα την ακύρωση της συναλλαγής. Τι λάθος να κάνω ??

post-319221-0-50044000-1486661921_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν το εχω ξανακάνει (φόρτωση από την προπληρωμένη στο πευπαλ ) κάνα λινγκ για διαφώτιση ? 

Φόρτιση toy paypal απο κάρτα δεν γίνεται

Για να πάρει το παυπαλ απο το balance και στην συνέχεια το υπόλοιπο απο την καρτα πρέπει: η αγορά, το balance και η καρτα να ειναι στο ιδιο νόμισμα

• Like 1
Δημοσ.

πράγματι στο balance είναι σε gbp ενώ στην κάρτα σε ευρώ.... η πρωτη αγορα εγινε απο το ebay.com και τωρα δοκιμαζω απο το ebay.uk ......τώρα τι κάνω ? δεν υπάρχει κάτι σε ισοτιμία κλπ

Δημοσ.

οχι δεν γινετε τίποτα, γιατι εχεις διαφορετικά νομίσματα, μονο αν φορτίσεις την καρτα με χρήμα και το Balance το αφήσεις για αλλες μικρότερες αγορές

Δημοσ.

πράγματι στο balance είναι σε gbp ενώ στην κάρτα σε ευρώ.... η πρωτη αγορα εγινε απο το ebay.com και τωρα δοκιμαζω απο το ebay.uk ......τώρα τι κάνω ? δεν υπάρχει κάτι σε ισοτιμία κλπ

Μπορείς να μετατρέψεις το balance σου στο νόμισμα που θέλεις να ψωνίσεις, ή αν δεν φτάνει, σε ευρώ για να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την συνδεδεμένη κάρτα σου.

Δημοσ.

Μπορείς να μετατρέψεις το balance σου στο νόμισμα που θέλεις να ψωνίσεις, ή αν δεν φτάνει, σε ευρώ για να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την συνδεδεμένη κάρτα σου.

Αυτο εχει κοστος ομως, μπαίνει στην μεση η ισοτιμία του παυπαλ

Δημοσ.

Αυτο εχει κοστος ομως, μπαίνει στην μεση η ισοτιμία του παυπαλ

Τα πάντα στη ζωή έχουν κόστος... Και νομίζω το έχουμε μεγαλοποιήσει πολύ το θέμα με τις ισοτιμίες του Paypal (για ποσό 40€ το πολύ πολύ να μιλάμε για ...1-1,5€ διαφορά). Από το να δεσμεύσει κι άλλο χρήμα -που μπορεί να μην έχει μάλιστα διαθέσιμο- στέλνοντας εμβάσματα ή φορτίζοντας κάρτες, είναι καλύτερη λύση η μετατροπή νομίσματος του balance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...