Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πηγαίνω εγώ τώρα και λέω ότι εσύ με απείλησες. Γιατί να με πιστέψουν, επειδή το είπα?

Δημοσ.

Πάει αστυνομία στον αξ.υπηρεσιας και λέει το συμβάν να καταγραφεί ότι έγινε αυτό και αυτό.

Μετά αν συμβεί έχεις να δειξεις κάτι εστω.

Αν βέβαια το ακούσει και κανένας γείτονας έχεις και μάρτυρες.

Δημοσ.

καταρχην τον γραφει κανονικα και του λεει αν τον ενοχλησει ξανα δηλαδη  εφοσον με απειλεις ως γειτονας  θα καλεσω εγω την αστυνομια τωρα και θα εχω και λογο!  ή την κανεις με ελαφρα!!!! 

τωρα για την εξωση που λεει και ιδιοκτητης να ειναι και να μενει στο δικο του διαμερισμα που νοιακαιζει ο φιλος εξωση συμβαινει  μονο για οικονομικες διαφορες στην Ελλαδα! 

Δημοσ.

Ε νταξ. πλάκα κάνω. Ούτε για αστείο δεν το κάνεις αυτό.

@τσ

καλά ρε, σε πουλάει τρέλα ένας γείτονας με εξίσωση χαχα. και ο ιδιοκτήτης για τι είναι; 

πες του πολύ απλά, και ευγενικά, "φύγε από εδώ γιατί δεν είσαι σε θέση να μου κάνεις τίποτα. τα παράπονά σου στον ιδιοκτήτη"

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί να μην σε πιστέψουν;

Γιατί δεν παρουσιάζω καμία απόδειξη/μάρτυρα? Αν πάω να πω κάτι που δεν έγινε, πως θα καταλάβουν την διαφορά?

Δημοσ.

Γιατί δεν παρουσιάζω καμία απόδειξη/μάρτυρα? Αν πάω να πω κάτι που δεν έγινε, πως θα καταλάβουν την διαφορά?

Ε θα γράψουν την μαρτυρία σου στο βιβλίο συμβάντων και μετά αναλόγως τα γεγονότα πράττουν.

Δημοσ.

Αυτοί απλά θα το καταγράψουν. Μετά στο δικαστήριο θα το λύσουνε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε θα γράψουν την μαρτυρία σου στο βιβλίο συμβάντων και μετά αναλόγως τα γεγονότα πράττουν.

Σε φάση, πάω λέω ότι απείλησες πως θα μου σπάσεις το αμάξι, πηγαίνω το σπάω μόνος μου και κατηγορώ εσένα...

Δημοσ.

Κάτι σαν τέντα δηλαδή.

Φαντάζομαι είναι μεγάλο σε μέγεθος,έτσι?

Γιατί εγώ νόμιζα οτι είναι ένα πανί που το έχεις βάλει ώστε να κουνάει και να τα τρομάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...