gkpapad Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα.Εχω ενα λογαριασμο easybytez και απο εχθες εχει μπλοκαριστει.Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ξερει κανεις τι παιζει;
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επικοινώνησε με το ιδιο το site και ρώτησε τους. Συνήθως ο λογαριασμός κλειδώνει αν το συστημα ανιχνευσει οτι γίνεται παραλληλο download απο πολλάπλές ip ή ανέβασες κάτι πολύ κακό (για να κατεβαζουν αλλοι). Πολύ πιο πιθανό το πρώτο. Μήπως έδωσες κωδικους σε κάποιον αλλο; Μήπως αφησες τους κωδικους σε κάποιο αλλο μηχανημα, εκτός του δικτύου σου;
gkpapad Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επικοινώνησε με το ιδιο το site και ρώτησε τους. Συνήθως ο λογαριασμός κλειδώνει αν το συστημα ανιχνευσει οτι γίνεται παραλληλο download απο πολλάπλές ip ή ανέβασες κάτι πολύ κακό (για να κατεβαζουν αλλοι). Πολύ πιο πιθανό το πρώτο. Μήπως έδωσες κωδικους σε κάποιον αλλο; Μήπως αφησες τους κωδικους σε κάποιο αλλο μηχανημα, εκτός του δικτύου σου; Ευχαριστω πολυ φιλε isay για την βοηθεια.Μαλλον το πρωτο συμβαινει.Επικοινωνησα με το EasyByte και περιμενω.
decomania Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Μου έστειλαν ένα μήνυμα στο mail μου ότι κάποιος ζήτησε να αλλάξει το mail μου και έκτοτε ο λογαριασμός μπλοκάρε.. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον. Δοκίμασα στο contact as αλλά μου βγάζει κάτι για tickets η κάτι τέτοιο. Και λόγω ότι τα αγγλικά μου είναι άθλια δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Κάποια βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα