RaphaelM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πλέον είναι της μόδας να έχουμε όλοι από ένα κανάλι; Η το βλέπετε σαν αύξηση εσόδων αν όλα πάνε καλά; (Με την καλή έννοια το λέω ετσι) εγω προσωπικα ειχα καναλι αγγλικο απλα λογο το οτι δεν ηθελα αγγλικα να μιλαω και να λεω και ετσι αποφασισα να κανω κατι στα ελληνικα μιας και ειναι πιο ευκολο.. φίλε καλή αρχή! και χω έχω φτιάξει ένα κανάλι και αύριο μεθαύριο θα βγάλω το 1ο vid... να ξέρεις ειδικά στην αρχή θέλει πολύ υπομονή! παντα! καλη αρχη και σε σενα φιλε! να σαι καλα !
RaphaelM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Βάζε τόνους στους τίτλους ^ το χω υπ οψιν και βαζω απο δω και περα! να σαι καλα!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ναι απλώς κρίμα είναι γιατί η γενική εικόνα είναι πολύ καλή
McNerd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πλέον είναι της μόδας να έχουμε όλοι από ένα κανάλι; Η το βλέπετε σαν αύξηση εσόδων αν όλα πάνε καλά; (Με την καλή έννοια το λέω ετσι) Μην υποβαθμίζεις το μεράκι του άλλου ονομάζοντάς το μόδα. Φιλικά. Μπράβο και στους 2 για τη δουλειά, είστε πηγή έμπνευσης.
stelios18120 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σιγά που υποβάθμισα το μεράκι τους. Είπα με την καλή έννοια δεν είπα κάτι κακό. Τεσπα όταν ο άλλος παίζει και πιάνεται από λέξεις...
RaphaelM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι απλώς κρίμα είναι γιατί η γενική εικόνα είναι πολύ καλή εβαλα σε ολα και βαζω σε ολα απο δω και περα! και στην περιγραφη θα βαλω! Μην υποβαθμίζεις το μεράκι του άλλου ονομάζοντάς το μόδα. Φιλικά. Μπράβο και στους 2 για τη δουλειά, είστε πηγή έμπνευσης. σε ευχαριστω παρα πολυ @McNerd Σιγά που υποβάθμισα το μεράκι τους. Είπα με την καλή έννοια δεν είπα κάτι κακό. Τεσπα όταν ο άλλος παίζει και πιάνεται από λέξεις... δεν πειραζει παιδια μια ερωτηση ηταν απαντηθηκε και τελος απλα ελπιζω να φτασω ψηλα! 1
RaphaelM Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/channel/UCDUx_lNm_ISZaGQHx4Z6eXg Φτασαμε ηδη στο επεισοδιο πεντε το οποιο ανεβαινει ! σε λιγο θα εχουμε Update με Link Και σε εκεινο! να τονισω οτι μπορειτε να παρετε μερος παιδια και καθε φορα που βγαινει καποιος νικητης παιρνει ενα παιχνιδι random το οποιο μου το εχουν δωσει "fans" ! Thanks! https://www.youtube.com/watch?v=vpCfh9xsY-w&t=5s 1
vste Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πλέον είναι της μόδας να έχουμε όλοι από ένα κανάλι; Η το βλέπετε σαν αύξηση εσόδων αν όλα πάνε καλά; (Με την καλή έννοια το λέω ετσι) Για εμενα ειναι τελειως χαβαλες παντως. Ουτε εχω κανει register για monetize. Και μονο που βλεπω ενα νεο view σε video μου χαζοχαιρομαι! Πιστευω οτι ειναι πολυ κορεσμενος τομεας και για να πετυχει κανεις χρειαζεται τρομερη δουλεια.
RaphaelM Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Για εμενα ειναι τελειως χαβαλες παντως. Ουτε εχω κανει register για monetize. Και μονο που βλεπω ενα νεο view σε video μου χαζοχαιρομαι! Πιστευω οτι ειναι πολυ κορεσμενος τομεας και για να πετυχει κανεις χρειαζεται τρομερη δουλεια. προσπαθουμε ! 1
RaphaelM Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 To καναλι παει αρκετα καλα εχουμε φτασει της 57 εγγραφες και σιγα σιγα ανεβαινουμε. εχω ξεκινησει διαφορα Project που θελω να φανουν στο καναλι μου οποτε εαν ενδιαφερεστε και εσεις ξερετε τι να κανετε !
RaphaelM Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πλεον μετα απο αρκετο καιρο ακομα συνεχιζουμε με διαφορα οπως Talkabouts / Unboxings / Setup Wars / PC Builds! και ακομα ειναι λιγα αυτα που κανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα