Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.Χθες όπως καθόμουν στο pc ξαφνικά βλέπω όλο το σπιτι νερα απο το πληντήριο(beko EV 5100).Το κλείνω,το ανοίγω και βλέπω ότι όλο το νερό έβγαινε απο ένα εξάρτημα που ρυθμίζει την παροχή του νερού στο συρτάρι που βάζουμε το απορυπαντικο.Το θέμα μου είναι πώς λέγεται αυτό και πόσο είναι το πιθανό κόστος αντικατάστασης? ευχαριστώ.Παραθέτω και φώτο

post-288978-0-14043800-1486736108_thumb.jpg

post-288978-0-42404100-1486736109_thumb.jpg

post-288978-0-34837700-1486736110_thumb.jpg

Δημοσ.

Βαλβιδα νερου ειναι και θα καστιζει γυρω στα 10-15€(σε δικο μου aeg τριπλη βαλβιδα νερου την αλλαξα πριν λιγες μερες με αγορα 23€). Παρτην πηγαινε σε ενα καλο μαγαζι με ανταλλακτικα και αλλαξε την μονος οπως την αφαιρεσες. Αρκει σιγουρα να ειναι εκει η διαρροη

Δημοσ.

καλησπέρα.Χθες όπως καθόμουν στο pc ξαφνικά βλέπω όλο το σπιτι νερα απο το πληντήριο(beko EV 5100).Το κλείνω,το ανοίγω και βλέπω ότι όλο το νερό έβγαινε απο ένα εξάρτημα που ρυθμίζει την παροχή του νερού στο συρτάρι που βάζουμε το απορυπαντικο.Το θέμα μου είναι πώς λέγεται αυτό και πόσο είναι το πιθανό κόστος αντικατάστασης? ευχαριστώ.Παραθέτω και φώτο

Αυτό το κάνει μ εμένα, που ακριβώς είναι αυτή η αντλία για βοήθα να το φτιάξω μόνος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το κάνει μ εμένα, που ακριβώς είναι αυτή η αντλία για βοήθα να το φτιάξω μόνος.

Στην πάνω μεριά του πλυντηρίου,ακριβώς πίσω απο στο συρτάρι με το απορυπαντικό (sorry για την αργή απάτηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...