Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειναι μια φιλη μου που της κλεψαν το facebook για καποιο λογο χωρις να πεσει θυμα phising η οτιδηποτε αλλα τετια δεν γνωριζει το e-mail ουτε ειχε κινητο θελει ωποςδηποτε το λογαριασμο πισω εγω πριν 2 χροννια θυμαμαι ειχα ξαναπαρει πισω λογαριασμο facebook με ταυτοποιηση στοιχειων ταυτοτητα κτλ εχω στειλει στο facebook email αλλα εχει περασει 1 εβδομαδα και δεν εχουν απαντησει γνωριζει κανεις τιποτα ?

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις δεν γνωριζει το email? Ισως με την αποστολη ταυτοτητας θα βγαλει ακρη. Δεν στελνεις e-mail υπαρχει διαδικασια για αυτο

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν γνωριζει το email? Ισως με την αποστολη ταυτοτητας θα βγαλει ακρη. Δεν στελνεις e-mail υπαρχει διαδικασια για αυτο

εχω στειλει emai me φωτογραφια ταυτοτητας

• Moderators
Δημοσ.

Μη σου κάνει εντύπωση, είναι πάρα πολλοί που δεν το ξέρουν!

Ξερεις πολλους που δεν γνωριζουν το ε-μαιλ τους? 

Οι μονοι που δεν γνωριζουν το μαιλ τους ειναι αυτοι που θελουν τον κωδικο γκομενας/ου

• Like 3
Δημοσ.

Ξερεις πολλους που δεν γνωριζουν το ε-μαιλ τους? 

Οι μονοι που δεν γνωριζουν το μαιλ τους ειναι αυτοι που θελουν τον κωδικο γκομενας/ου

Υπάρχουν πολλοί που ζήτησαν από κάποιον να τους κάνει λογαριασμό facebook, αυτοί δεν γνωρίζουν ούτε το email τους, ούτε τον κωδικό του. Κάποιος τα έφτιαξε, ίσως να τους τα έδωσε και γραπτά σε ένα χαρτάκι αλλά τρέχα γύρευε που το έχουν βάλει...Φαίνεται περίεργο αλλά συμβαίνει.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί που ζήτησαν από κάποιον να τους κάνει λογαριασμό facebook, αυτοί δεν γνωρίζουν ούτε το email τους, ούτε τον κωδικό του. Κάποιος τα έφτιαξε, ίσως να τους τα έδωσε και γραπτά σε ένα χαρτάκι αλλά τρέχα γύρευε που το έχουν βάλει...Φαίνεται περίεργο αλλά συμβαίνει.

Μου ζήτησαν και μένα 2 βδομάδες πριν να τους φτιάξω email και acount στο fb. Συμβαίνει συχνά βασικά :P

• Like 1
Δημοσ.

Μα στο face μπαινωβγαίνεις, δεν μένεις μόνιμα συνδεδεμένος. Πώς γίνεται να μην το θυμάσαι το email, αφού και μόνο που το βλέπεις συμπληρωμένο αυτομάτως, σου μένει... :huh:

Κατά τ' άλλα, αν είχε καταχωρημένο τον τηλεφωνικό αριθμό της μπορεί να αιτηθεί επαναφορά λογαριασμού.

Δημοσ.

Μα στο face μπαινωβγαίνεις, δεν μένεις μόνιμα συνδεδεμένος. Πώς γίνεται να μην το θυμάσαι το email, αφού και μόνο που το βλέπεις συμπληρωμένο αυτομάτως, σου μένει... :huh:

Κατά τ' άλλα, αν είχε καταχωρημένο τον τηλεφωνικό αριθμό της μπορεί να αιτηθεί επαναφορά λογαριασμού.

Πιο πιθανό είναι να μη θυμάται τον κωδικό του email.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα κατω απο την φορμα με τον κωδικο εχει ενα λινκ, ας δοκιμασει ολες τις επιλογες που παρεχει.

Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα κατω απο την φορμα με τον κωδικο εχει ενα λινκ, ας δοκιμασει ολες τις επιλογες που παρεχει.

παλια ειχε τωρα δεν εχει κατι  :-(  :-(  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...