Προς το περιεχόμενο

To Netflix μεταφέρει στην τηλεόραση το Castlevania


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσα στο χρόνο, θα πρέπει να περιμένουμε την πρώτη σεζόν μιας νέας animated τηλεοπτικής σειράς με τίτλο Castlevania, η οποία θα βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Konami.

Πίσω από τη δημιουργία της σειράς βρίσκεται το Netflix όπου και θα μεταδοθεί φέτος αποκλειστικά ολόκληρη η πρώτη σεζόν, με την ακριβή ημερομηνία να ανακοινώνεται τους επόμενους μήνες. Πάντως το Netflix δεν προχώρησε σε δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών γύρω από τη σειρά, που όπως φαίνεται η παραγωγή της έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

 

Η σειρά παιχνιδιών Castlevania θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών, με το πρώτο παιχνίδι να κυκλοφορεί στην Ιαπωνία το 1986 και στην κονσόλα Family Computer Disk System. Η δημοτικότητά του όμως εκτοξεύτηκε την επόμενη χρονιά όταν και μεταφέρθηκε στο NES της Nintendo και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη το 1988, συναντώντας τεράστια επιτυχία. Τα επόμενα χρόνια η Konami κυκλοφόρησε τη συνέχεια του παιχνιδιού με τίτλο Castlevania II: Simon's Quest και το 1989 το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τίτλο Dracula's Curse. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς είχε τίτλο Super Castlevania IV με το σενάριο να βασίζεται στο αρχικό παιχνίδι.

 

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα το 1691 με κεντρικό ήρωα τον Simon Belmont που έρχεται αντιμέτωπος με τον Δράκουλα, σε ένα παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία των action platform.

 

Link.png Site: Gizmodo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ηθοποιους θα ειναι ή anime?

δεν το ξεκαθαριζουν ή ξεχασα τα αγγλικα μου :P

"θα πρέπει να περιμένουμε την πρώτη σεζόν μιας νέας animated τηλεοπτικής σειράς""  :-)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω ρε παιδια ενα 2d castelvania οαιχνιδι περιμενω της προκοπης στο pc εδω και τοσα χρονια,,,,τι να τη κανω τη σειρα.....μια εταιρια να την εξαγορασει απο τη κοναμι δεν υπαρχει?....Παλι καλα που ερχεται το Bloodstained ritual of the night αλλα πολυ παιδικο φαινεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...