Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρέ τί οικος ανοχής κράτος ειμαστε ...

τά 2ποδα ζώα τώρα καπνίζουν κ μέσα στά βαγόνια τού μετρό ...

πολλές φορές βλέπω νά καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο ...κ ντουμάνι ο καπνός...

ενώ σέ παρατηρήσεις τών υπολοίπων επιβατών .... στά παπάρια τους - στόν κόσμο τους...

βάλτε τους πρόστιμο γιά νά βάλουν μυαλό κ κάντε  συνέχεια εντατικούς ελέγχους ...

προσπερνώ τό οτι μερικοί-ές τρώνε κ πίνουν μέσα στά βαγόνια  - ελεος αρκουδόγυφτοι ...

• Like 13
Δημοσ.

Γενικα αυτό με το ηλεκτρονικό μερικοί το έχουν παρακάνει.

Βγάζουν ολόκληρο προπέτασμα καπνού λες και πέταξε καπνογόνα με το στόμα του,και του λες ρε φίλε έλεος με το ντουμάνι,σ λένε επιτόπου είναι ήλεκτρονικο.λες και αυτό αναιρεί ότι βγάζει καπνό σαν καμινάδα χαλιβουργικης.

Και γενικά δεν βάζει μυαλό ποτέ ο κόσμος.

Μνημόνια forevah κτλπ γνωστά που λέμε πάντα.

• Like 6
Δημοσ.

To παίρνεις από το στόμα/χέρι του και το σβήνεις. Μίλησε; Μπουκέτο. Και ναι το έχω κάνει.

Και αν ειναι πιο δυνατος απο σενα, σουσπαει το κεφαλι μετα.

Και αν ειναι γκομενα; Κωλοχερο :)

Δημοσ.

παρε αμαξι φιλαράκι αν σε ενοχλούν αυτοί που ατμιΖουν. Υπάρχει νομοθεσία που καθορίζει που είναι επιτρεπτό και που όχι. Τώρα αν είσαι τόσο τσαμπουκας Εσυ το κόβω να τρως κανένα βρομόξυλο σίγουρα!!

• Like 3
Δημοσ.

To παίρνεις από το στόμα/χέρι του και το σβήνεις. Μίλησε; Μπουκέτο. Και ναι το έχω κάνει.

Εντάξει όχι και έτσι ρε συ.

Ειπαμε :)

Αλλά είναι σπαστικο να βγάζουν τον ατμό/καπνό αδιαφορώντας για τους άλλους.

Δημοσ.

παρε αμαξι φιλαράκι αν σε ενοχλούν αυτοί που ατμιΖουν. Υπάρχει νομοθεσία που καθορίζει που είναι επιτρεπτό και που όχι. Τώρα αν είσαι τόσο τσαμπουκας Εσυ το κόβω να τρως κανένα βρομόξυλο σίγουρα!!

Εχω την εντυπωση πως απαγορευεται.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ δεν καπνιζω καθόλου αλλά θα με ενδιέφερε να πει ο ΤΣ και οσοι θέλουν να ρίξουν μπουκέτο, γιατί ενοχλεί τόσο το ηλεκτρονικό;

Σίγουρα δεν ενοχλεί περισσότερο από καποιον που μιλάει σε όλη τη διαδρομή φωναχτά στο κινητό, ή από το θράσος να μπαίνεις με βρωμερές μασχάλες σε γεμάτο βαγόνι, ή από μια στάση λεωφορείου που σε περικυκλώνουν 3 άτομα με κανονικό τσιγάρο.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

παρε αμαξι φιλαράκι αν σε ενοχλούν αυτοί που ατμιΖουν. Υπάρχει νομοθεσία που καθορίζει που είναι επιτρεπτό και που όχι.

http://www.kathimerini.gr/873962/article/epikairothta/politikh/voylh-yhfisthke-h-apagoreysh-kai-toy-hlektronikoy-tsigaroy-stoys-dhmosioys-xwroys

Σίγουρα όχι σε κλειστούς δημόσιους χώρους...

• Like 18
Δημοσ.

Ακομα κ αν "επιτρεπεται" ειναι θεμα σεβασμου το να μην ριχνει το ντουμανι σε αλλους σε κλειστο χωρο οπως πχ ειναι το μετρο.Και ναι ειμαι ατμιστης εδω κ αρκετα χρονια,αλλα σεβομαι τους συνανθρωπους μου.Τωρα οσο για τα μπουκετα κ τα σχετικα,αυτο ειναι μια ηλιθια αντιδραση κ μονο χαμενος μπορεις να βγεις.Πχ σε σπαει στο ξυλο,τραυματιζεσαι η ο αλλος  σου κανει μηνυση και τον ηπιες.Κ αυτο επισης το λεει καποιος που κανει αυτοαμυνα χρονια.Σημασια εχει να σκεφτομαστε και να σεβομαστε τους αλλους ειτε ειναι στο μετρο με το ηλ.τσιγαρο,ειτε στο δρομο με το αυτοκινητο μας κτλ...Προσοχη δεν λεω να δεχομαστε την αυθαιρεσια απο τον οποιοδηποτε,ομως να ενεργουμε σε λογικα πλαισια...

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρουν αμάξι αυτοί που ατμίζουν;

Σε τελευταία ανάλυση μόνο ο "τόμας το τραινάκι" γεννήθηκε ατμιστής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι επιλογή τους και άρα πρέπει να ζουν με τις συνέπειες αυτής της επιλογής.

Εκτός πια αν θες να γίνουμε πιο προχωρημένοι και θεωρήσουμε ότι ο μη καπνιστής το κάνει από επιλογή και άρα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες αυτής της επιλογής σε ένα κόσμο καπνιστών

Και η νομοθεσία που επικαλείσαι λέει ακριβώς ότι δεν επιτρέπεται το ηλεκτρονικό στους ίδιους χώρους που δεν επιτρέπεται και το κανονικό κάπνισμα (κλειστούς, κλπ).

Το ότι κάτι είναι πιο υγιεινό για τον καπνιστή δεν το κάνει αυτομάτως και προϊόν υποχρεωτικής επιβολής στους υπόλοιπους

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς!

http://www.cnn.gr/news/politiki/story/45641/psifistike-i-apagoreysi-gia-to-ilektroniko-tsigaro

Τώρα, αν περιμένουμε από τους καπνιστές σεβασμό, είναι σαν να περιμένουμε να μας μιλήσουν τα ντουβάρια και οι πέτρες.

• Like 7
Δημοσ.

Διαφωνω καθετα με αυτη τη μορφη αντιδρασης.Μπουκετο, αν μιλησει επαναλαμβανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το κανεις αυτο απλα χανεις το δικιο σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...