Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να  κάνω μια αλλαγή. κι απο το συμβατικό πληκτρολόγιο που έχω τόσα χρόνια να πάω στο Logitech g810 orion spectrum και για παιχνιδια αλλα και λόγο ομορφιάς. τι πιστέυται για αυτο το keyboard?  τιμή amazon είναι γύρω στα 105 ευρώ. υπάρχει κάτι άλλο που είναι εξήσου καλό και όμορφο?

δώστε μου τα φώτα σας

Δημοσ.

Πρέπει ντε και καλα να ειναι χριστουγεννιατικο δέντρο?Τι διακοπτες σε ενδιαφερουνε? Θελεις να ειναι πλήρες μέγεθος η βολευεσαι και χωρις numpad?

Δημοσ.

το numpad ναι τοθελω. και θελω να ειναι κ ομορφο διοτι εκτος απο gaming ειναι και για ομορφια. για μενα μετρανε και τα 2

Δημοσ.

Πάσο τοτε.Οτι και να πάρεις θα πληρωσεις πολλα για μέτρια ποιοτητα.Παρε οτι σου αρεσει εμφανισιακα..Εγω προσωπικα δεν θα το επερνα ουτε τσαμπα.Αν θες λαμπιονια και ιστοριες παρε Coolermaster Masterkeys Pro L καλυτερα.

Δημοσ.

Ότι να ναι.. Για ποιο λόγο θα πληρώσει μέτρια ποιότητα θες να μας πεις?

Το 810 είναι άψογο και καμία σχέση με χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχει, κάτι που πράγματι δεν ισχύει για το 910.

Εννοείται τα χρήματα είναι αρκετά, αλλά εφ όσον αποφασίσεις να τα διαθέσεις το 810 είναι μια απ τις καλύτερες επιλογές, αν όχι η καλύτερη, σ αυτή την τιμή.

Έχε υπ όψιν ότι θα έχεις και το καλύτερο aftersale support που παίζει σε εταιρεία.

Δημοσ.

Ότι να ναι.. Για ποιο λόγο θα πληρώσει μέτρια ποιότητα θες να μας πεις?

Το 810 είναι άψογο και καμία σχέση με χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχει, κάτι που πράγματι δεν ισχύει για το 910.

Εννοείται τα χρήματα είναι αρκετά, αλλά εφ όσον αποφασίσεις να τα διαθέσεις το 810 είναι μια απ τις καλύτερες επιλογές, αν όχι η καλύτερη, σ αυτή την τιμή.

Έχε υπ όψιν ότι θα έχεις και το καλύτερο aftersale support που παίζει σε εταιρεία.

Φιλε μου δεν εχεις ιδέα απο πληκτρολογια και παραπληροφορείς τον κόσμο.Βρισκω λογικο να στηριζεις το προιον μιας και το έχεις ομως αν θεωρείς οτι 110 ευρω για να εχεις μουφα omron διακοπτες που ειναι σαν να πατας σε αμμο,φθηνο πλαστικό που τρίζει,μη αλλαζομενα keycaps πάω πάσο.Επισης γελαω με το aftersale support της Logitech στην Ευρώπη.Δοκιμασε να κανεις rma και θα δεις(1 μηνα μου πηρε για g403 ποντικι). Αν θέλει καλό πληκτρολογιο μπορει να πάρει κατι σε Ducky,Filco,Leopold(δεν τα λέω εγω αυτα μονο,ψαξε reddit και αλλα φορουμς να δεις)κλπ.Αν θέλει εμφάνιση τοτε ας παρει οτι του αρέσει εμφανισιακα.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχεις ιδέα απο πληκτρολογια και παραπληροφορείς τον κόσμο.Βρισκω λογικο να στηριζεις το προιον μιας και το έχεις ομως αν θεωρείς οτι 110 ευρω για να εχεις μουφα omron διακοπτες που ειναι σαν να πατας σε αμμο,φθηνο πλαστικό που τρίζει,μη αλλαζομενα keycaps πάω πάσο.Επισης γελαω με το aftersale support της Logitech στην Ευρώπη.Δοκιμασε να κανεις rma και θα δεις(1 μηνα μου πηρε για g403 ποντικι). Αν θέλει καλό πληκτρολογιο μπορει να πάρει κατι σε Ducky,Filco,Leopold(δεν τα λέω εγω αυτα μονο,ψαξε reddit και αλλα φορουμς να δεις)κλπ.Αν θέλει εμφάνιση τοτε ας παρει οτι του αρέσει εμφανισιακα.

Βρίσκεις λογικό να στηρίζω το προιόν επειδή το έχω, αλλά εντελώς τυχαία προτείνεις το πληκτρολόγια που και εσύ έχεις στην υπογραφή σου. Για γέλια..

Για το support της Logitech δε χρειάζεται να του πω εγώ κάτι του ανθρώπου, φτάνει να ψάξει εδώ στο forum τα αντίστοιχα θέματα. Δε ξέρω πώς τα κατάφερες αλλά τις μισές φορές η Logitech μου έχει αλλάξει ότι έχω χρειαστεί χωρίς καν να ελέγξουν το ελαττωματικό προιόν.

Το ότι τρίζει σοβαρά τώρα το γράφεις για τρολιά ή κάτι τέτοιο ή τα πιστεύεις? Οι διακόπτες έχουν άψογη αίσθηση, αν και είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, που μόνο αν δοκιμάσει θα καταλάβει. Μπορεί να δοκιμάσει μηχανικό και να μην του αρέσει ο ήχος η αίσθηση ή οτιδήποτε και να αποφασίσει να μείνει σε μεμβράνης.

Ηρέμησε vintage εναλλακτικέ hipster μόνο μη μας πάθεις τίποτα.

Δημοσ.

Βρίσκεις λογικό να στηρίζω το προιόν επειδή το έχω, αλλά εντελώς τυχαία προτείνεις το πληκτρολόγια που και εσύ έχεις στην υπογραφή σου. Για γέλια..

Για το support της Logitech δε χρειάζεται να του πω εγώ κάτι του ανθρώπου, φτάνει να ψάξει εδώ στο forum τα αντίστοιχα θέματα. Δε ξέρω πώς τα κατάφερες αλλά τις μισές φορές η Logitech μου έχει αλλάξει ότι έχω χρειαστεί χωρίς καν να ελέγξουν το ελαττωματικό προιόν.

Το ότι τρίζει σοβαρά τώρα το γράφεις για τρολιά ή κάτι τέτοιο ή τα πιστεύεις? Οι διακόπτες έχουν άψογη αίσθηση, αν και είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, που μόνο αν δοκιμάσει θα καταλάβει. Μπορεί να δοκιμάσει μηχανικό και να μην του αρέσει ο ήχος η αίσθηση ή οτιδήποτε και να αποφασίσει να μείνει σε μεμβράνης.

Ηρέμησε vintage εναλλακτικέ hipster μόνο μη μας πάθεις τίποτα.

Αν δεις το πληκτρολογιο που έχω δεν έχει καμια σχέση με αυτο π θελει το παιδί μιας κ δεν ειναι ακριβως μηχανικο(ψαξε Topre).Βλεπεις μήπως να έχω και Ducky η Filco?.Τωρα για την ποιοτητα του πληκτρολογιου δεν τη θεωρω καλή για την τιμή του.Γνωστος μου που το έχει και το πλαστικό του τρίζει .Οσο για τους διακόπτες ναι ειναι θέμα προτίμησης αλλα πχ ειναι προτιμοτερο το g610 που εχει cherry παρα τους omron.Τωρα για το support απλα ψαξε τι τραβηξαν πανω απο 50 ατομα με το g403 (το φορουμ εχει σχεση με το overclock) και θα δεις πολλα για το support που έχει παψει να είναι τοσο καλό οσο παλια.Τωρα για το προσωπικο σχολιο απλα θα σου πώ "Ignorance is bliss" . Δεν το συνεχιζω αλλο μιας και δεν εχει σχέση με το τοπικ και μιας και δεν νμζ οτι ο starter ενδιαφερεται για αυτα, θα του προτεινω 5-8 (με τα πιο πολλα απο αυτα δεν συμφωνω)και ας διαλεξει με οτι κριτηρια θέλει.

Coolermaster Masterkeys Pro L,Logitech G610,Corsair k70,Filco Majestouch 2,Leopold FC900R,Ducky One,Ducky Shine 5,Razer Blackwidow X 

Δημοσ.

Προσωπικό σχόλιο ήταν πρώτα το δεν έχεις ιδέα από πληκτρολόγια και μετά όλα τ άλλα.

Δε χρειάζεται να ψάξω για το support ξαναλέω, διαβάζω το forum καθημερινά και το έχω χρειαστεί κι εγώ το support της Logitech και έχω προσωπική άποψη.

Απορρίπτεις το 810 για να του προτείνεις razer πληκτρολόγιο ή το masterkeys pro.. Προφανώς τρολάρεις, συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει ειλικρινά. Τέλος εδώ από εμένα μη χαλάμε και το θέμα.

Καλή επιλογή εύχομαι στον ts, έτσι κι αλλιώς κατά 99% και το χειρότερο μηχανικό να πάρει θα του φανεί μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το μεμβράνης.

Δημοσ.

φίλε αν και έχεις αρκετές γνώσεις γίνεσαι λίγο επιθετικός και δν υπάρχει λόγος. για το g610 τι switches προτεινεις;

όσο για το g810 ειναι πλ ποιοτικο απο οσο εχω δει που το χουν 2 φιλοι απλα εγω ψαχνομαι λιγο γιατι αν σκάσεις 100++ ευρω δεν ειναι μικρη υποθεση

Προσωπικό σχόλιο ήταν πρώτα το δεν έχεις ιδέα από πληκτρολόγια και μετά όλα τ άλλα.

Δε χρειάζεται να ψάξω για το support ξαναλέω, διαβάζω το forum καθημερινά και το έχω χρειαστεί κι εγώ το support της Logitech και έχω προσωπική άποψη.

Απορρίπτεις το 810 για να του προτείνεις razer πληκτρολόγιο ή το masterkeys pro.. Προφανώς τρολάρεις, συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει ειλικρινά. Τέλος εδώ από εμένα μη χαλάμε και το θέμα.

Καλή επιλογή εύχομαι στον ts, έτσι κι αλλιώς κατά 99% και το χειρότερο μηχανικό να πάρει θα του φανεί μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το μεμβράνης.

φίλε εσυ g610 ή g810 θα μ πρότεινες;

Δημοσ.

Αν δε σου λέει κάτι ο φωτισμός του 810 και θέλεις να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα το 610 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή.

Για τους διακόπτες πάντως αυτά τα περί άμμου είναι τρολιές, ελπίζω να το χεις καταλάβει ήδη, έχουν άψογη αίσθηση.

Έχε το νου σου και στις αγγελίες του forum γιατί παίζουν πολλά πληκτρολόγια μεταχειρισμένα ή και σφραγισμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...