gtaddict Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σκέφτηκα να κάνω ένα προτζεκτ για να έχω κάτι να ασχολούμαι. Έχω μια 17άρα οθόνη από λάπτοπ και με έναν lvds controller θέλω να την βάλω πάνω σε ένα raspberry pi, να τα κλείσω όμορφα σαν ένα χοντρό τάμπλετ και να έχω ένα φορητό ευμεγέθες υπολογιστή. Το ξέρω η πρακτικότητα απουσιάζει αλλά για το πρότζεκτ και μόνο. Έχω την εξής ερώτηση. Η οθόνη απαιτεί 12v 3a και το pi προτείνει 5v 3a για να έχει ρεύμα για οποιαδήποτε συσκευή του βάλεις. Θέλωντας να ελαχιστοποιήσω τα καλώδια σκεφτόμουν το εξής. Αν πάρω ένα τροφοδοτικό 12v 6a, και συνδέσω παράλληλα την τροφοδοσία της οθόνης με έναν φορτιστή αυτοκινήτου usb δε θα έχω πρακτικά το επιθυμητό αποτέλεσμα; Γνωρίζετε κάποιον απλούστερο τρόπο; Ευχαριστώ!
iliasbass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ενδιαφερων project! μολις το τελειωσεις δωσε φωτο!!! τι χρηση θα του κανεις?
gtaddict Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 100% media και browsing. θα αργήσει αρκετά ακόμα όπως το βλέπω αλλά αν πραγματοποιηθεί θα δώσω update!
japetus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να πάρεις και κάτι τέτοιο για πιο συμμαζεμένα αντί για φορτιστή usb, όχι ότι δεν κάνει και εκείνος φυσικά, από μέσα το κύκλωμα φαντάζομαι το ίδιο είναι.. http://www.ebay.ie/itm/Pro-12V-to-5V-Hard-Wire-Adapter-Cable-MIni-USB-Micro-USB-For-Car-DVR-Camera-2017-/172484945698
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα