Pagouras7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα Θέλω να πουλήσω ένα λογαριασμό ενός mobile παιχνιδιου(one piece treasure cruise) για οποιον ξερει.Το ποσό ειναι μεγάλο γυρω στα 800 ευρω και μου έστειλε ένας μήνυμα να μου στείλει τα λεφτά μέσω paypal. Υπάρχει περίπτωση μόλις μου στείλει τα λεφτά και του δώσω τους κωδικούς του παιχνιδιού να τραβήξει πίσω τα λεφτά; Ευχαριστώ πολύ
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 800 ευρώ για λογαριασμό? Πες τους να είναι friend/family ή κάτι τέτοιο. Όχι goods. 1
Pagouras7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ναι παίζουν και τέτοιες τιμές και σε αυτά τα παιχνίδια. Οπότε άμα τα στείλει έτσι δεν υπάρχει φόβος να τα τραβήξει πίσω ή να κανει dispute. Συγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν. Πάντα ήμουν ο αγοραστής
forgotten Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 800 ευρώ για λογαριασμό? Πες τους να είναι friend/family ή κάτι τέτοιο. Όχι goods. παιζει ομως να κανει claim μετα για unauthorized transaction μεσω τραπεζας (πικρα πειρα) .....
Blacktan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 <p>Καλησπέρα στην παρέα</p> <p>Θέλω να πουλήσω ένα λογαριασμό ενός mobile παιχνιδιου(one piece treasure cruise) για οποιον ξερει.Το ποσό ειναι μεγάλο γυρω στα 800 ευρω και μου έστειλε ένας μήνυμα να μου στείλει τα λεφτά μέσω paypal. Υπάρχει περίπτωση μόλις μου στείλει τα λεφτά και του δώσω τους κωδικούς του παιχνιδιού να τραβήξει πίσω τα λεφτά;</p> <p>Ευχαριστώ πολύ</p> Μονο friends & family . Σε αυτη την περιπτωση ομως θα κανει αυτος αντιστοιχες ερωτησεις στο αντιστοιχο insomnia σχετικα με την ανασφαλεια που θα νοιωθει για την συναλλαγη σας 1
Pagouras7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μονο friends & family . Σε αυτη την περιπτωση ομως θα κανει αυτος αντιστοιχες ερωτησεις στο αντιστοιχο insomnia σχετικα με την ανασφαλεια που θα νοιωθει για την συναλλαγη σας Ναι δεν αντιλεγω οτι μπορει να κανει και αυτος ερωτησεις αλλα αυτος μπορει να ειναι πονηρος. Να μου στειλει τα λεφτα να τα δω εγω στο balance οποτε εγω θα του στειλω τον λογαριασμο. Μετα παιρνει τον λογαριασμο στα χερια του χωρις να μπορω να κανω log in εγω και να τραβηξει τα λεφτα πισω. Εγω ουσιαστικα αυτο φοβαμαι. Μην χασω και τον λογαριασμο και τα λεφτα. Sorry αμα αυτα που λεω ειναι χαζομαρες αλλα δεν γνωριζω καλα απο αυτα.
Blacktan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μονο friends & family . Σε αυτη την περιπτωση ομως θα κανει αυτος αντιστοιχες ερωτησεις στο αντιστοιχο insomnia σχετικα με την ανασφαλεια που θα νοιωθει για την συναλλαγη σας Ναι δεν αντιλεγω οτι μπορει να κανει και αυτος ερωτησεις αλλα αυτος μπορει να ειναι πονηρος. Να μου στειλει τα λεφτα να τα δω εγω στο balance οποτε εγω θα του στειλω τον λογαριασμο. Μετα παιρνει τον λογαριασμο στα χερια του χωρις να μπορω να κανω log in εγω και να τραβηξει τα λεφτα πισω. Εγω ουσιαστικα αυτο φοβαμαι. Μην χασω και τον λογαριασμο και τα λεφτα. Sorry αμα αυτα που λεω ειναι χαζομαρες αλλα δεν γνωριζω καλα απο αυτα. Λογικοι οι φοβοι σου αλλα για φαντασου και τους δικους του ?Σου στελνει τα λεφτα και μετα εσυ καπνος ...Πως διασφαλιζετε και αυτος ?Σε μια τετοια συναλλαγη θα πρεπει γενικα να υπαρξει αμοιβαια εμπιστοσυνη και φυσικα η αναληψη του οποιου ρισκου αμφιπλευρα.
TravisScottt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 paypal friends and family payment με note που να λεει οτι ειναι ο ιδιος που κανει τη συναλλαγη, εχει πλήρη επίγνωσή της και δεν πρόκειται να κάνει chargeback σε καμια περίπτωση, θα μπορει παλι αλλα τουλαχιστον μειώνονται οι πιθανότητες, κοιτα μηπως μπορεσεις να κανεις την ολη συναλλαγή με bitcoin
chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μπορείς να κάνεις την συναλλαγή με bitcoin μέσω του openbazaar που χρησιμοποιεί escrow γιαυτές https://openbazaar.org/ τα χρήματα απελευθερώνονται μόνο αν δηλώσεις ο άλλος ότι έχει λάβει το game που του πούλησες η το προιόν γενικά που πουλάς. Αλλιώς τα χρήματα παραμένουν στα χέρια του escrow που μετά αυτός αποφασίζει ποιος έχει το δίκιο, Αν μπορείς να του αποδείξεις ότι έστειλες το game τότε θα σου επελευθερώσει σίγουρα και τα χρήματα. Φυσικά escrow δλδ κάποιον ενδιάμεσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο Paypal αλλά είναι ποιο δύσκολο η όλη διαδικασία να γίνει αποκεντρωμένα και ανώνυμα και θα πρέπει ο escrow να είναι άτομο εμπιστοσύνης και από τους δύο σας ώστε να μην πάρει τα χρήματα και την κοπανήσει
TravisScottt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μπορείς να κάνεις την συναλλαγή με bitcoin μέσω του openbazaar που χρησιμοποιεί escrow γιαυτές https://openbazaar.org/ τα χρήματα απελευθερώνονται μόνο αν δηλώσεις ο άλλος ότι έχει λάβει το game που του πούλησες η το προιόν γενικά που πουλάς. Αλλιώς τα χρήματα παραμένουν στα χέρια του escrow που μετά αυτός αποφασίζει ποιος έχει το δίκιο, Αν μπορείς να του αποδείξεις ότι έστειλες το game τότε θα σου επελευθερώσει σίγουρα και τα χρήματα. Φυσικά escrow δλδ κάποιον ενδιάμεσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο Paypal αλλά είναι ποιο δύσκολο η όλη διαδικασία να γίνει αποκεντρωμένα και ανώνυμα και θα πρέπει ο escrow να είναι άτομο εμπιστοσύνης και από τους δύο σας ώστε να μην πάρει τα χρήματα και την κοπανήσει συν οτι ο middleman θα παρει και ενα σεβαστο ποσο για την εξυπηρετηση του
Pagouras7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησεις σας! Το άτομο "λακισε" μολις του ειπα για middlemans κτλ οποτε κατα 99% ηταν scammer
theopan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Η πώληση (μεταβίβαση γενικά) λογαριασμών παιχνιδιών -συνήθως- απαγορεύεται ρητά. ίσως για αυτό όταν είδε ότι το παραψάχνεις το πράγμα, λάκισε. Και πραγματικά απορώ πόσο καμμένος (ή πόσο πλούσιος) μπορεί να είναι κάποιος που είναι διατεθειμένος να βγάλει και να δώσει το απίστευτο ποσό των 800€ για ένα λογαριασμό παιχνιδιού... 1
LF21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα Θέλω να πουλήσω ένα λογαριασμό ενός mobile παιχνιδιου(one piece treasure cruise) για οποιον ξερει.Το ποσό ειναι μεγάλο γυρω στα 800 ευρω και μου έστειλε ένας μήνυμα να μου στείλει τα λεφτά μέσω paypal. Υπάρχει περίπτωση μόλις μου στείλει τα λεφτά και του δώσω τους κωδικούς του παιχνιδιού να τραβήξει πίσω τα λεφτά; Ευχαριστώ πολύ Ποτέ μα πότε δεν πουλάμε ψηφιακά αντικείμενα μέσω paypal γιατί ο αγοραστής μπορεί να πάρει πολύ εύκολα τα χρήματά του πίσω καθώς δεν μπορείς να αποδείξεις με κάποιο σίγουρο τρόπο ότι έλαβε όντως αυτό που πουλούσες. Ακόμα και αν τα στείλει με την επιλογή family/friends μπορεί να ξεκινήσει chargeback ως unauthorized transaction, δηλαδή ότι και καλά δεν έκανε την πληρωμή αυτός (π.χ του έκλεψαν το λογαριασμό/κάρτα). Με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις καμία απολύτως προστασία και είναι σίγουρο ότι ο αγοραστής θα κερδίσει το case ότι και να κάνεις. Για πωλήσεις ψηφιακών αντικειμένων θα επιλέγεις πάντα τρόπο πληρωμής με τον οποίο ο αγοραστής δεν μπορεί να κάνει chargeback (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κτλ)
theopan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Για πωλήσεις ψηφιακών αντικειμένων θα επιλέγεις πάντα τρόπο πληρωμής με τον οποίο ο αγοραστής δεν μπορεί να κάνει chargeback (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κτλ) Και στο έμβασμα κάνει ακύρωση και τα παίρνει πίσω αν θέλει ο αγοραστής. Δεν υπάρχει μάλλον κανένας τρόπος πέρα από τα μετρητά στο χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις